WALKA ZABRZE

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez KSG 2004-04-10, 9:43 am

Elo zagłebioki mówie do was kibol l Wielkiego Zabrskiego Górnika !
My gramy na wyjeżdzie z Amica i tak sie składa że czesć kiboli nie jedzie wiec zawitamy cała ekipa na mecz Walki. Wy chuje radze być tam cicho i grzecznie bo macie wpierdol !
KSG

:)

Postprzez Gość 2004-04-10, 9:45 am

KSG napisał(a):Elo zagłebioki mówie do was kibol l Wielkiego Zabrskiego Górnika !
My gramy na wyjeżdzie z Amica i tak sie składa że czesć kiboli nie jedzie wiec zawitamy cała ekipa na mecz Walki. Wy chuje radze być tam cicho i grzecznie bo macie wpierdol !

To ja nie jade bo sie boje :wink: :D
Gość

Postprzez fan78 2004-04-10, 9:48 am

KSG mama Cie nie puscila na tak daleki wyjazd?
fan78

Postprzez Greg1906 2004-04-10, 9:49 am

No stary toś nas nastraszył, ja chyba oddaje bilet. Ale ci co pojadą niech lepiej siedzą cicho :D . Mam nadzieję, że nie przyjdziecie z takimi internetowymi napinaczami jak ty.
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez WOJTEK 2004-04-10, 10:49 am

KSG napisał(a):Elo zagłebioki mówie do was kibol l Wielkiego Zabrskiego Górnika !
CHŁOPCZYKU.ZASTANÓW SIĘ CO PISZESZ.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez DaMi 2004-04-10, 11:53 am

Chce ktoś kupć bilet bo ja po tej wypowiedzi kolegi KSG się rozmyśliłem wole Wielką Sobote spędzić bezpiecznie w Sosnowcu :wink:
DaMi

Postprzez zgredos 2004-04-10, 12:35 pm

[quote="KSG"]Elo zagłebioki mówie do was kibol l Wielkiego Zabrskiego Górnika !
My gramy na wyjeżdzie z Amica i tak sie składa że czesć kiboli nie jedzie wiec zawitamy cała ekipa na mecz Walki. Wy chuje radze być tam cicho i grzecznie bo macie wpierdol ![/quote

Prawdziwy kibic Górnika klub gra na wyjeżdzie a on idzie na Zagłębie
zgredos

Postprzez Pampek 2004-04-10, 3:35 pm

Dobry jest kolo :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Drugoligowiec Z A G Ł Ę B I E Drugoligowiec !!!![/list]
Pampek

Postprzez Gołąb 2004-04-10, 4:21 pm

Własnie widze jak zawitaliscie , ze Zagłebie robi sobie samowolke na tym obiekcie :lol: Walisz jakies farmazony a pewnie na mecze chodzisz ze starym MM
Gołąb

Postprzez Erazmus 2004-04-10, 6:04 pm

zgredos napisał(a):
My gramy na wyjeżdzie z Amica i tak sie składa że czesć kiboli nie jedzie wiec zawitamy cała ekipa na mecz Walki. Wy chuje radze być tam cicho i grzecznie bo macie wpierdol ![/quote

Prawdziwy kibic Górnika klub gra na wyjeżdzie a on idzie na Zagłębie

Chyba macie nawróconego kibica Górnika na Zaglebie ;-)

Pozdro i gratulacje za zwyciestwo w Zabrzu
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez zgredos 2004-04-10, 7:49 pm

Takich popaprańców to nam nie potrzeba :lol:
Erazmus wygląda na to, że 18 04 roztrzygnie się kto awansuje bezpośrednio a kto będzie się męczył w barażach. Pozdrowienia MOKREGO DYNGUSA :!:

Będe trzymał kciuki za Was w barażach
zgredos

Postprzez Wally 2004-04-10, 9:01 pm

A Górnik się w ogóle zjawił? :lol: Troche pokrzyczeli, trochę się ponapinali... wystarczyły 2 minuty i powtórzyła się sytuacja z Rudy Śląskiej i po raz drugi sektory zajmowane przez Walke opustoszały :D
Byliśmy grzeczni, a oni meczu nie chcieli rozpocząć :o Godzina siedzenia na rozlatywującej się ławeczce i potem 90 minut oglądania przeciętnego meczu. Szkoda, że parę akcji z 2 połowy nie zakończyło się bramkami, bo mógł być wysoki wynik. Pozdro dla tych, co byli :!:
Wally

re

Postprzez Qba 2004-04-10, 9:23 pm

jak dla mnie mecz nie byl przecietny... podobal mi sie...
Qba

zabrzanin KSG

Postprzez Gość 2004-04-10, 9:36 pm

wiec tak marne sługasy ległej .... jestem w drodze powrotnej z meczu wyjazdowego Górnika... dzwoniłem do qumpla i dowiedziałem sie że zrobiliscie wjazd na Walke i zbiliście tych piknikowiczów. Jestescie załosną formą zycia na poziomie jamochłonów która trzeb zniszczyć . No tak na 200 dziadków to sie do ataku rzucie a wielkiego Górnika i jego armi sie boicie ... nawet wasi panowie legła to złamasy a wy to dopiero wiochia szkoda gadać banda glwniarzy po 18 lat ... Załośni jesteście Yebac zagłebie
Gość

Postprzez Zabrski KSG 2004-04-10, 9:38 pm

aha Górnika nie było !! zal czasu nam na ogladanie waszej popierdółki z III ligi .... i i kibice to banda gówniarzy z 3 prześcieradłami
Zabrski KSG

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna