ZAGŁĘBIE II SOSNOWIEC

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2003-08-26, 6:33 pm

MOŻNA ZAGRAĆ JAKIŚ PROCENT MECZÓW.ALE DOKŁADNIE NIE WIEM.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Gość 2003-08-26, 10:14 pm

lukes napisał(a):a ja mam pytanie do znwcow tematu - czy sa naprawde takie przepisy zabraniajace grac zawodnikom pierwszej jedenastki? czy potem CI zawodnicy nie moga juz zagrac w pierwszej jedenastce? a jak ktorys teraz gra w rezerwach a za pol roku wybije sie i przejdzie do pierwszego skladu ?

W ligowych meczach rezerw nie mogą grać ci zawodnicy, którzy w ostatnim meczu pierwszej drużyny wystąpili na boisko przez więcej niż połowę czasu gry.

W Pucharze jest tak, że jeśli dwie drużyny tego samego klubu grają na tym samym etapie rozgrywek to nie wolno jednemu zawodnikowi grać w obu zespołach, a gdy jedna z drużyn odpadnie, to w tej, której pozostanie w Pucharze może grać nie więcej niż 3 zawodników, którzy występowali w zespole, który odpadł.
Gość

Postprzez Gość 2003-08-27, 6:56 pm

Zew Kazimierz - Zagłębie II Sosnowiec 1:7

Mecz jak można było się spodziewać dość jednostronny. Mimo wszystko zespół Zewu stawił dziś większy opór naszym zawodnikom niż Podłęże. Doping sporej grupki kibiców Zagłębia na pewno podrywał naszych zawodników do walki. Mam nadzieję że tak licznie będą się stawiać także na inne mecze rezerw.

P.S. WOJTEK co tak słabo z dopingiem? Liczyłem że się bardziej postarasz :lol:
Gość

Postprzez WOJTEK 2003-08-27, 7:18 pm

JA JESTEM ZA ZAGŁĘBIEM.POZA TYM INTERGOWAŁEM SIĘ Z W. PIWKO JEST OK. :lol: :lol: A WYNIK MI SIĘ PODOBAŁ.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Fan 2003-08-27, 7:33 pm

Luzny meczyk, moznosc wnoszenia browara powinna byc na kazdym stadionie. Pozdro dla kolesia co spijal ode mnie piwko na przystanku (TYSKIE W PUSZCZE).
Fan
Working Class

Postprzez WOJTEK 2003-08-27, 7:35 pm

Fan napisał(a):Luzny meczyk, moznosc wnoszenia browara powinna byc na kazdym stadionie. Pozdro dla kolesia co spijal ode mnie piwko na przystanku (TYSKIE W PUSZCZE).
BYŁES?NO TO MASZ PRZEJEBANE :lol: NIE ZACZEPIŁES MNIE?A JA BYŁEM :lol: DO NAST RAZU.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Prawdziwi Chuligani 2003-08-27, 7:45 pm

Podczas meczu na trybunach grupa Prawdziwych Chuliganów Zagłębia wyczaiła paru kolesi którzy kibicowali Zewowi po bramce dla Zewa bili brawa.

Szefem tej ekipy był farbowany blondyn w ciemnych okularkach i bordowej bluzie. Został on namierzony i grupa Prawdziwych Chuliganów podejmie odpowiednie kroki w stosunku do tego osobnika w celu wyeliminowania elementów wrogich Zagłębiu.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Prawdziwi Chuligani

Postprzez WOJTEK 2003-08-27, 7:50 pm

HEHEHHE :lol: TO JA :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Kamilsts 2003-08-28, 2:44 am

Fan napisał(a):Luzny meczyk, moznosc wnoszenia browara powinna byc na kazdym stadionie. Pozdro dla kolesia co spijal ode mnie piwko na przystanku (TYSKIE W PUSZCZE).

Ja piłem na przystanku tyskie od kogoś :-) może to Ja :-) ???
Aha kierowca w 622 ten co uciekł to pała :-)
A mecz był boski !!!
i spaliłem sobie trochę ręke ale do Bytomia się wygoi :-)
Kamilsts

Postprzez Gość 2003-08-31, 11:26 am

Nie przywykłem używać na forum wulgaryzmów ale tutaj zrobię specjalnie wyjątek.

k***a czemu nigdzie nie napisali że Zagłębie zmieniło godzinę spotkania ze Zgodą z 11 na 16!!!!!!!! Czy to tak trudno napisać?????????? Jestem wkurwiony (jak pewnie wszyscy ci kibice, którzy tak jak i ja wybrali się na 11). Mam nadzieję że o 16 będzie ten mecz bo kogoś zapierdole.

Amen.
Gość

bez..

Postprzez GOŚĆĆĆĆ 2003-08-31, 2:23 pm

Dobrze ze w Sosnowcu są w miare mądzry ludzie i nie ma podziału na kibiców Zagłębia,Niwki,Zewu czy Czarnych :lol:
GOŚĆĆĆĆ

Postprzez Gość 2003-08-31, 7:39 pm

Zagłębie II - Zgoda 3-1

Co tu dużo mówić. Goście na boisko weszli prosto z autokaru. Nasi zawodnicy cały czas atakowali jednak brakowało celności. Ogromne szczęście miał też bramkarz Zgody. Kilka razy fuksiarsko wybronił groźne strzały, wiele razy wyręczali go też obrońcy. A gdy wszyscy zawodzili piłce na drodze do bramki stawał słupek, bądź mijała go ona o centymetry.
Najciekawszym wydarzeniem meczu była wypowiedź jednego z działaczy. Otóż pod koniec meczu chwaląc swojego bramkarza stwierdził on że bramkarz ów jest rezerwowym broniącym do tej pory częściej na małych bramkach. A co z podstawowym golkiperem? Po ostatnich wysokich wynikach naszych rezerw zwyczajnie bał się zagrać. :lol: :lol: :lol:
-------------------------------------------------------------------------------
W środę mecz pucharowy w Grodźcu z tamtejszym RKS-em. Na razie pisze że o 16:00 ale wolałbym być ostrożnym :wink: . Wszystkich serdecznie zapraszam!!!! W meczu tym nie wystąpią podstawowi zawodnicy z pierwszego składu więc będzie można się przekonać na co tak naprawdę stać naszych rezerwistów.
Gość

Postprzez PO_PROSTU_KTOS 2003-09-02, 12:03 pm

Morpheus...małe sprostowanie tez byłem na tym meczu i to nie był działacz tylko jakis tam dziaek z Klimontowa ,tonie był bramkarz przyjezdnych tylko bramkarz KP Sosnowiec który bronił o 11 w meczu z Pogonią Łagisza wygranym przez KP 3-2..a to ze on podobno bronił tylko na małych bramkach to by się zgadzało bo na tym meczy za bardzo mu nie wychodziło , ale to tylko dlatego ze (jak sam stwierdził) chciał grac w ataku... :D
PO_PROSTU_KTOS

Postprzez Bas 2003-09-03, 11:21 am

Znajome bońki co grają w Grodźcu mówią że mecz jest o 17
Bas
Żółta kartka

Postprzez PO_PROSTU_KTOS 2003-09-03, 12:46 pm

..a jak tam do tego Grodźca mozna dojechac z Zagórza??
PO_PROSTU_KTOS

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna