Panowie, mnie interesuje ile zarabia Prezes ale interesuje mnie efekty pracy.
Niestety, więcej minusów niż...chciałem napisać plusów, a mam kłopot by je wymienić.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
bbartek napisał(a):Panowie, mnie interesuje ile zarabia Prezes ale interesuje mnie efekty pracy.
Niestety, więcej minusów niż...chciałem napisać plusów, a mam kłopot by je wymienić.
peterrabit3 napisał(a):Myśle, ze juz wkrótce nadejdzie czas na rozliczenie zasług i bilans zysków i strat
Sonda napisał(a):peterrabit3 napisał(a):Myśle, ze juz wkrótce nadejdzie czas na rozliczenie zasług i bilans zysków i strat
A kto wg Ciebie miałby przeprowadzić to rozliczenie?
LTMario napisał(a):jak dla mnie sezon skończył sie kilka kolejek temu jak nasi kopacze zaprzepaścili szanse na awans i nie rozumiem czemu dalej nasz Trener dawał szanse tym dziadom? a nie postawił na młodzież skoro i tak już gramy o NIC !! czy będzie 4 miejsce czy 6 i tak nam to nic nie daje aa można było dać chłopakom szansę na zagranie kilku meczy ...
w przyszłym sezonie jeśli nie będzie zmiany szkoleniowca i wyjebaniu połowy tych darmozjadów będziemy skazani kolejny sezon w II lidze ........... a przecież każdy z nas chce tak niewielie dobrą gre i od pierwszej do ostatniej kolejki I miejsce w tej grupie czy aż tak dużo chcemy?
mario999 napisał(a):Dziółka prawie jak piłkarz
LTMario napisał(a):nie rozumiem czemu dalej nasz Trener dawał szanse tym dziadom
peterrabit3 napisał(a):ZAGLEBIE TO MY I ZADAMY PROGRESU - NIE STAGNACJI
peterrabit3 napisał(a):Nawiązując jeszcze do nieistotnego meczu w Gdyni to należy tylko żalowac ze Król zamiast kopnąć w piłkę nie kopnąl Dziółkę w ten pusty łeb. Może miało by to dla niego dobre skutki...
Precz z Debilizmem
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack