Przyszłość Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Przyszłość Zagłębia

Postprzez bbartek 2011-06-02, 3:26 pm

Panowie, mnie interesuje ile zarabia Prezes ale interesuje mnie efekty pracy.
Niestety, więcej minusów niż...chciałem napisać plusów, a mam kłopot by je wymienić.
bbartek

Postprzez peterrabit3 2011-06-02, 5:30 pm

bbartek napisał(a):Panowie, mnie interesuje ile zarabia Prezes ale interesuje mnie efekty pracy.
Niestety, więcej minusów niż...chciałem napisać plusów, a mam kłopot by je wymienić.

oczywisciie ze tak!
Dobry Prezes niech zarabia 50 tysięcy..
Nikt nie mialby wtedy nic do zarzucenia gdyby był awans i progres infrastrukturalny, pozyskani dobrzy sponsorzy, ale w tym przypadku to jest naduzycie za taka partanine.
Myśle, ze juz wkrótce nadejdzie czas na rozliczenie zasług i bilans zysków i strat
peterrabit3

Postprzez Sonda 2011-06-02, 6:39 pm

peterrabit3 napisał(a):Myśle, ze juz wkrótce nadejdzie czas na rozliczenie zasług i bilans zysków i strat

A kto wg Ciebie miałby przeprowadzić to rozliczenie? A bilans zysków i strat zobaczysz tak jak bilans otwarcia czyli jak świnia niebo.
Sonda

Postprzez PawełK 2011-06-02, 9:10 pm

Sonda napisał(a):
peterrabit3 napisał(a):Myśle, ze juz wkrótce nadejdzie czas na rozliczenie zasług i bilans zysków i strat

A kto wg Ciebie miałby przeprowadzić to rozliczenie?

Jak to kto? Rada Nadzorcza ;-)
PawełK
pyszałek

Postprzez bob100 2011-06-03, 2:58 pm

kiedy będzie wymiana kadry pierwszego zespołu i jaka będzie rezerwa dodatkowego składu czyli drugiego zespołu?
macie jakieÅ› typy .... ?
bob100

Postprzez mario999 2011-06-05, 2:27 pm

Dziółka prawie jak piłkarz :brawo:
mario999

Postprzez peterrabit3 2011-06-05, 2:36 pm

Nasuwa sie pewne spostrzezenie iz Marcin lachowski rzeczywiscie nie gra tak jak nas przyzwyczail ( w ostatnich meczach)
Jednak jestem pewien iz jesli kazdy zawodnik oddawalby tyle zdrowia na boisku i tyle dobrego wnosił do gry przez cały sezon gralibyśmy w ekstraklasie wiec prosze nie czepiac sie Lachy bo chciałbym go widziec w Zagłębiu w nastepnym sezonie
peterrabit3

Postprzez jackie57 2011-06-05, 2:53 pm

Jeśli w Zagłębiu nie zajdą poważne zmiany, również w przyszłym roku można będzie zapomnieć o awansie. Mijają lata, zostaje przeciętność. Szkoda czasu, bo szybko ucieka i wszyscy się starzejemy.
jackie57

Postprzez LTMario 2011-06-05, 3:01 pm

jak dla mnie sezon skończył sie kilka kolejek temu jak nasi kopacze zaprzepaścili szanse na awans i nie rozumiem czemu dalej nasz Trener dawał szanse tym dziadom ?? a nie postawił na młodzież skoro i tak już gramy o NIC !! czy będzie 4 miejsce czy 6 i tak nam to nic nie daje aa można było dać chłopakom szansę na zagranie kilku meczy ...

w przyszłym sezonie jeśli nie będzie zmiany szkoleniowca i wyjebaniu połowy tych darmozjadów będziemy skazani kolejny sezon w II lidze ........... a przecież każdy z nas chce tak niewielie dobrą gre i od pierwszej do ostatniej kolejki I miejsce w tej grupie czy aż tak dużo chcemy ??
LTMario

Postprzez peterrabit3 2011-06-05, 3:18 pm

LTMario napisał(a):jak dla mnie sezon skończył sie kilka kolejek temu jak nasi kopacze zaprzepaścili szanse na awans i nie rozumiem czemu dalej nasz Trener dawał szanse tym dziadom ?? a nie postawił na młodzież skoro i tak już gramy o NIC !! czy będzie 4 miejsce czy 6 i tak nam to nic nie daje aa można było dać chłopakom szansę na zagranie kilku meczy ...

w przyszłym sezonie jeśli nie będzie zmiany szkoleniowca i wyjebaniu połowy tych darmozjadów będziemy skazani kolejny sezon w II lidze ........... a przecież każdy z nas chce tak niewielie dobrą gre i od pierwszej do ostatniej kolejki I miejsce w tej grupie czy aż tak dużo chcemy ??

ZAGLEBIE TO MY I ZADAMY PROGRESU - NIE STAGNACJI
peterrabit3

Postprzez August 2011-06-05, 3:21 pm

]
mario999 napisał(a):Dziółka prawie jak piłkarz :brawo:

Najważniejsze, że Ojrzyński dostanie dolę od swpjego pupila za występ w I jedenastce. A wynik, kibice, c*** kogo w tym klubie obchodzi.
LTMario napisał(a):nie rozumiem czemu dalej nasz Trener dawał szanse tym dziadom ?

[quote="LTMario"] nie rozumiem czemu dalej nasz Trener dawał szanse tym dziadom ?? a nie postawił na młodzież skoro i tak już gramy o NIC !! czy będzie 4 miejsce czy 6 i tak nam to nic nie daje aa można było dać chłopakom szansę na zagranie kilku meczy ...
[quote]

Bo od młodzieży skurwiel by zapewne tyle nie dostał co od sprowadzonych przez siebie i Srogielę
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Onyx 2011-06-06, 10:13 am

peterrabit3 napisał(a):ZAGLEBIE TO MY I ZADAMY PROGRESU - NIE STAGNACJI

Tylko kto to zrobi. Jeśli w klubie i wokół niego nie ma ludzi, którym zależy. Przykład innych klubów z innych miejscowości, które wydawałoby się nie powinny być konkurencją dla Zagłębia ,a które w tym samym czasie awansowały wyżej pokazuje, że mając dobrych działaczy można sporo osiągnąć
Onyx

Postprzez peterrabit3 2011-06-06, 10:40 am

Nawiązując jeszcze do nieistotnego meczu w Gdyni to należy tylko żalowac ze Król zamiast kopnąć w piłkę nie kopnąl Dziółkę w ten pusty łeb. Może miało by to dla niego dobre skutki...
Precz z Debilizmem
peterrabit3

Postprzez August 2011-06-06, 10:48 am

peterrabit3 napisał(a):Nawiązując jeszcze do nieistotnego meczu w Gdyni to należy tylko żalowac ze Król zamiast kopnąć w piłkę nie kopnąl Dziółkę w ten pusty łeb. Może miało by to dla niego dobre skutki...
Precz z Debilizmem

Dobre :lol: Popieram. Kiedyś się ludzie śmiali z dziwnych zachowań Koterwy na boisku. Ale przy Dziółce to był niczym Charles Puyol
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez bob100 2011-06-06, 11:51 am

masz rację August- awans przegrany, a trener dalej wystawia graczy ze stajni dyrektora sportowego a nasza młodzież dalej grzeje ławę lub '' ogrywa'' się na trybunach... to tak się dochodzi do dorosłej piłki ???? !! brawo
bob100

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: novack