tiktak napisał(a):Pisanie o tej patologii to już jest czysta perwersja.
Tylko pejcza brak

Ale trudno się nie zgodzić, że póki będzie Kaziu to sport szans na rozwój w mieście nie ma.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
tiktak napisał(a):Pisanie o tej patologii to już jest czysta perwersja.
PawełK napisał(a):U nich 1500 ponad osób u nas przewinęło się może 200 (to bardzo optymistyczna wersja).
Qcu20 napisał(a):Tak kolego, August - to ja napisałem, że organizacyjnie nie byliśmy gotowi do walki o awans
Qcu20 napisał(a):Już kiedyś pisałem i teraz też się zastanawiam, czy kol. August nie ma racji, żeby to wszystko rozpierdzielić, wziąć wychowanków i zagrać od V ligi i z roku na rok piąć się w górę, tak jak zrobiła to Lechia Gdańsk, czy wspomniane Jaworzno.
August napisał(a):żałuję, że 3 lata temu nie zdecyodwano się,mimo planów, zgłosić klubu do 4 ligi.
PawełK napisał(a):Teraz to jest gdybanie co by było, gdyby...
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Miałem siedziec cicho i nic nie mówic ale przeciez to mój Klub - pierwsza rzecz o która
nalezy zadbac to jest budzet na miare I ligi grając w II lidze.
Druga rzecz to nalezy podziekowac trenerowi obecnemu Ojrzynskiemu a w jego miejsce
zakontraktowac Piotra Mandrysza - który na 200% awansuje z Zagłebiem. Kilka tysiączków
na transfery i jedziemy z tym koksem - gwarantuje ze z Piotrem Mandryszem AWANSUJEMY.
Mam jeszcze plan awaryjny ale nie podam zatrzymam na ostatnia chwile.
czy ja dobrze doczytałem ze Ojrzynski ma odejsc do Odry? A jeszcze jedno powinni wrócic
Pająk i Bolek do druzyny.
Walczymy o I lige za rok - i tak trzymamy.
Pozdrawiam tadeusz
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Druga rzecz to nalezy podziekowac trenerowi obecnemu Ojrzynskiemu a w jego miejsce
zakontraktowac Piotra Mandrysza - który na 200% awansuje z Zagłebiem. Kilka tysiączków
na transfery i jedziemy z tym koksem - gwarantuje ze z Piotrem Mandryszem AWANSUJEMY.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack