Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
mariusz76 napisał(a):No ja bym chciał i nie tylko pewnie ja, aby znalazł się odpowiedni trener na to stanowisko!!! Pierścień out!!! No chyba że znów będziemy walczyć o utrzymanie to niech sobie zostanie. To taka ironia z mojej strony!!!
jarek263 napisał(a):Pietrzak, Lacha, Kłoda.... całkiem całkiem:]. Nie wiem ile w tym jest prawdy ale słyszałem, że istnieje szansa na ściągnięcie Konrada Koźmińskiego, też kiedyś występował w Zagłębiu, zdobył kilka bramek dla Naszego
Bartos napisał(a):Lacha?!!??
nie!
zero honoru!
wole kilka punktów mniej ale wywalczonych przez zawodników bez takiej przeszłości jak Lacha!
i wali mnie to czy inne klubu dopuszczają do gry zawodników "z wrocławskimi papierami"
wchodząc do Zagłębia Szatan m.in. innymi obiecał oczyszczenie klubu z wszystkich ludzi zamieszanych w korupcję (przez którą nasz klub już dwa lata cierpi). Szatan zrobił sobie z gęby trampka i złamał wszelkie obietnice ... do tego na spotkaniu z kibicami mówił jak to kilka lat temu i jak wszystkie mecze były przehandlowane i jak to 8 godzin czytano mu sprawozdanie z działalności klubu .... a teraz wyraża zgodę na powrót Lachowskiego!
czy tu nikt nie ma choćby odrobiny honoru i ochoty na oczyszczenie sie z tego "gówna"??!!
czy dla kilku punktów więcej jesteście w stanie się sprzedać?
jak tak to zatrudnijcie sobie jeszcze Ujka, Treścińskiego, Drzymonta, Małochę i innych zawodników z tego okresu gdzie ani jeden mecz nie był uczciwy!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników