Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
wierny do końca napisał(a):Baczyński nie!
Też nie jest święty!!!
Sezon z Krótkim...i końcówka w wykonaniu LB na Ławce!!!
Forowanie syna, który umówmy się nie nadaje się do kopania piłki powyżej IV ligi!!!
Wielki szacunek do Baczyńskiego za to co zrobił dla Zagłębia, ale wg mnie potem pokazał, że nie nadaje się na takie stanowisko jak dyrektor Zagłębia!!!
Baku, nie dziekuję!!!
Może ktoś młody, z jajami i łbem na karku!!!
fan78 napisał(a):wierny do końca napisał(a):Baczyński nie!
Też nie jest święty!!!
Sezon z Krótkim...i końcówka w wykonaniu LB na Ławce!!!
Forowanie syna, który umówmy się nie nadaje się do kopania piłki powyżej IV ligi!!!
Wielki szacunek do Baczyńskiego za to co zrobił dla Zagłębia, ale wg mnie potem pokazał, że nie nadaje się na takie stanowisko jak dyrektor Zagłębia!!!
Baku, nie dziekuję!!!
Może ktoś młody, z jajami i łbem na karku!!!
Trenerem był slabym to fakt,ale pozycja dyrektora z trenerka ma niewiele wspolnego.
Forował syna ale ciekawe ktory z nas by tego nie robil gdyby mial syna pilkarza.
Nie widze obecnie innych kandytatow na dyrektora sportowego Zagłębia ktorzy byliby z nim zwiazani równie mocno jak Baczynski.
Jak masz jakichs kandydatów mlodych z jajami którzy oddaliby serce Zagłębiu to podaj nazwiska.Ja lepszego kandydata od LB w tych trudnych chwilach nie widze!
Lars napisał(a):Troche off topic, ale ciekawi mnie jak bedzie sie tłumaczył Tochel przed prokuraturą. W 3 lidze na konferencjach prasowych tak wychwalał swój zespół, jak on to pieknie i skutecznie gra...wiedząc ze kupił mecz. no k***a to jest żenujące. Wyniki Tochela w Podbeskidziu pokazują, ze jest bardzo przecietnym trenerem, dlatego razem z Rudym musieli nakłaniać zawodników ze może jednak warto kupć niż ryzykować remis czy porażke. Jakołcewicz w Łomży miał słabszy skład niz ma Tochel w Bielsku, nie mowiąc juz o sytuacji organizacyjnej klubu, a jednak wyniki miał duzo lepze - taki mały przykład na to że Tochel jest przecietniakiem.
W tym momencie niestety z przykroscią musze powiedziec ze Panie Tochel nie jest Pan trenerem stulecia, bo kupując mecze ja też osiągnąłbym takie wyniki, a Pana zasługi dla sosnowieckiej piłki są prawie żadne...wszystko co pod Pana wodzą Zagłęie osiągneło teraz zostanie nam odebrane gdy mamy szanse na ekstraklase w sportowej walce, bo był Pan za słaby aby z Ujkiem, Lachowskim, Teresą, Drzymontem, etc wygrać czysto 3 lige.
Amen
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników