Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
werty2 napisał(a):Ależ nagrode otrzymał nasz szanowny "zarząd " za lizanie dupy górskiemu i jego świcie w czasie kampanii...Cieszy mnie to niezmiernie bo "tak kończą frajerzy "![]()
![]()
![]()
![]()
August napisał(a):Słuchajcie, co prawda w cuda nie wierzę, ale może Kaziu z Adamiczykiem szykują dla nas jakiś serprajs w postaci możnego spondora, stąd ten brak kasy dla klubu w budżecie
patrios91 napisał(a):Jak narazie prezes jak dla mnie odwala dobra robote procz oczywiscie sponsoringu
django napisał(a):Nie zapominajmy o ARLAle to taka kwota, że pani z monopolu na Modrzejowskiej mogłaby spokojnie wyłożyć więcej. Tylko tu też skłaniałbym się, że to raczej nie sponsor załatwiony przez Adamczyka, tylko ochłap rzucony przez jego szefa.
Jak wynika z informacji, jakie posiadł nasz portal w ubiegłym tygodniu doszło do nadzwyczajnego walnego zgromadzenia akcjonariuszy Zagłębia Sosnowiec. Celem zgromadzenia, było wprowadzenie zmian do statutu spółki. Przypominamy, iż 49% udziałów w Zagłębiu Sosnowiec należy do Miasta Sosnowiec. Zapisy funkcjonujące w dotychczas obowiązującym statucie, uniemożliwiały miastu (mimo, iż było udziałowcem) wsparcie finansowe spółki. Zmiany jakie zostały dokonane w statucie pozwalają ten problem rozwiązać.
Kazimierz Górski - prezydent Sosnowca w rozmowie z redakcją FaktySosnowiec.pl nie krył, iż jest bardzo zadowolony z dokonanych zmian.
W bieżącym roku budżetowym, jak udało nam się dowiedzieć, miasto Sosnowiec może przeznaczyć 1 mln zł na wsparcie piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec oraz 0,5 mln zł ma trafić do hokejowego Zagłębia.
Wszystko będzie jednak zależeć od ostatecznej woli radnych naszego miasta, którzy już 27 stycznia procedować będą nad budżetem Sosnowca na rok 2011.
Dla naszych klubów są to dobre informacje, dla kibiców jest to sygnał, iż już na jesieni tego roku możemy oglądać Zagłębie Sosnowiec na boiskach pierwsze ligi piłkarskiej.
http://faktysosnowiec.pl/news.php?readmore=5751
django napisał(a):No to bańka już jest. Do tego druga od Kozielskiego i Książka, trzecia od klubu stu, czwarta z działań marketingowych i mamy wymarzony budżet prezesa
django napisał(a):Ja nie jestem optymistą nawet jeżeli chodzi o ten milion od Miasta. Znając Górskiego jeszcze wiele się może zdarzyć. Będziemy mądrzejsi po sesji RM.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników