Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
novack napisał(a):Jak to leciało "a jak zechce to cie kupię ty ....."?)))
jondek napisał(a):To najlepsza rzecz jaka może nas spotkać
Dlaczego Kozielski zdecydował się powiedzieć pas? - Mam w żyłach granatowo-niebieską krew, ale nie będę się z nikim układał. Albo realizujemy moją wizję, albo mnie nie będzie - wyjaśnia.
Gdyby nie ta szkółka, Odra nie miałaby licencji. W każdym razie ja nic złego nie zrobię. Będę stał sobie z boku i przyglądał się. Ostatniego słowa nie powiedziałem. Na pewno jednak nie pójdę do żadnego innego klubu - zapewnia, dementując plotki o swoich przenosinach chociażby do Zagłębia Sosnowiec.
pelepapa napisał(a):http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Dariusz-Kozielski-zlozyl-dymisje-z-funkcji-prezesa-Odry-Wodzislaw,artykul,86407,1,723.htmlDlaczego Kozielski zdecydował się powiedzieć pas? - Mam w żyłach granatowo-niebieską krew, ale nie będę się z nikim układał. Albo realizujemy moją wizję, albo mnie nie będzie - wyjaśnia.
Gdyby nie ta szkółka, Odra nie miałaby licencji. W każdym razie ja nic złego nie zrobię. Będę stał sobie z boku i przyglądał się. Ostatniego słowa nie powiedziałem. Na pewno jednak nie pójdę do żadnego innego klubu - zapewnia, dementując plotki o swoich przenosinach chociażby do Zagłębia Sosnowiec.
A może Zagłębie jest tylko kartą przetargową w negocjacjach z Odrą
Skoro w jego żyłąch płynie granatowo-niebieska krew i stwierdził, że NA PEWNO nie pójdzie do Zagłębia.
CoÅ› za szybko zmienia zdanie i jest niewiarygodny. Pewnie po tygodniu zrobi z nami to co KOTRAK-BIS
jondek napisał(a):Oczywiście,że prawie każde wejście nowego właściciela to zawsze ryzyko.Nawet z kilkuset euromilionową gotówą.Ale widziałem jak ten gość próbował ratować Odre.Widziałem jego determinacje i pasje.Widać że kocha to co robi.Wierze się że się zaangażuje bez reszty,żeby udowodnić pewnym ludziom,że popełnili błąd rzucając mu klody pod nogi.Kasy w naszym klubie szybko nie zarobi.Więc nie podejrzewam Go o wyrachowanie.Zresztą złych ludzi wyczuwam na mile(morską)
August napisał(a):niech przejmuje całe 52% należące do Szatana
YOOSHKY napisał(a):August napisał(a):niech przejmuje całe 52% należące do Szatana
Drobny szczegół - Szatan posiada 51% akcji z tego co mi wiadomo a 49% miasto.
Blajpios napisał(a):Koledzy mili, litości! Już nie wchodzę w dyskusję, czy odebranie pożyczek, jakie dał klubowi K. Szatan na funkcjonowanie będzie zyskiem, czy może tylko uchronieniem do strat? Trudno tu to wykazać. Nawet jednak zakładając, że będzie to jakiś zysk - choćby przecież zyskał trochę rozgłosu - to coś nie gra. To człowiek, który na pewno coś zrobił dla Zagłębia, jest też z tego regionu. W jego wypadku piszecie - jak ma honor, niech spada, nie wolno mu żądać zwrotu pożyczek, "odda za złotówkę" ma znaczyć, że "nie tylko za złotówkę sprzeda ale i ze zwrotu pożyczek zreyzygnuje, i już!".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników