03.06.2007 godz 17 BITWA O AWANS Zagłębie S.- Jagiellonia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez gregor 2007-06-03, 9:04 pm

no i bardzo dobrze że awansowaliśmy do OE , trener wie teraz na kim stoi , będzie ciężko
jednak nowy skład musi nam zapewnić OE , ateraz szampan i lalala Zagłębie pierwsza ma
gregor

Postprzez laki 2007-06-03, 9:04 pm

W trzech ostatnich meczach jeden punkt , piłkarzyki wypierdalać z tego miasta ,
a Legia traktuje Sosnowiec jak prowincje do robienia dymów
laki

Postprzez mario999 2007-06-03, 9:19 pm

baczynski dyrektorem zaglebia taka informacje podali na 3.
mario999

Postprzez Osman 2007-06-03, 9:23 pm

mnie tam wali kto dyrektorem!
powiedzcie najlepiej kto sponsorem!

jak i kiedy powstanie stadion na OE!!?
Osman
Żółta kartka

Postprzez doom 2007-06-03, 9:32 pm

laki napisał(a):W trzech ostatnich meczach jeden punkt , piłkarzyki wypierdalać z tego miasta ,

Ja tam nie wiem kto to kiedyś tą zgodę z Legią wymyślił. Ja osobiście nie cierpię tego miasta dorobkiewiczów i chamków, którzy na każdym kroku starają się pokazać jacy to oni są miastowi, ze stolycy, a taka prawda że większość z nich w najlepszym razie w zeszłym pokoleniu pasała krowy w pobliskich Kobyłkach i innych Wołominach (nie uwłaczając tamtejszym mieszkańcom).
doom

Postprzez Kamilosx 2007-06-03, 9:45 pm

doom napisał(a):
laki napisał(a):W trzech ostatnich meczach jeden punkt , piłkarzyki wypierdalać z tego miasta ,

Ja tam nie wiem kto to kiedyś tą zgodę z Legią wymyślił. Ja osobiście nie cierpię tego miasta dorobkiewiczów i chamków, którzy na każdym kroku starają się pokazać jacy to oni są miastowi, ze stolycy, a taka prawda że większość z nich w najlepszym razie w zeszłym pokoleniu pasała krowy w pobliskich Kobyłkach i innych Wołominach (nie uwłaczając tamtejszym mieszkańcom).

A ja uwielbiam, no i? Jaki z tego z wniosek?

Każdy ma inne zdanie, więc nie musisz tego pisać.
Kamilosx

Postprzez HrabiaZąbek 2007-06-03, 9:51 pm

To nie tak miało wyglądać. Dzisiaj miało być zwycięstwo i radość po wygranym meczu a nie nasłuchiwanie informacji z innego boiska. No ale finisz był taki na jaki zasłużyliśmy czyli poprostu nijaki. Cała runda wiosenna słaba maksymalnie z 2 meczami dobrymi.
Tak sobie myślę że czas wprowadzić do zespołu kolejnych młodzieżowców bo przynajmniej po nich napewno będzie się można spodziewać zaangażowania oraz lepszych perspektyw na przyszłość. Popatrzmy na takiego Adriana Marka któremu dał szansę Dworczyk. Dlatego optuje za tym by wprowadzić 1-2 zawodników z młodzieżowców i dawać im szansę ogrania w OE.

Co do zachowania kibiców Legii to wytłumaczmy sobie jedną kwestię. "W każdym stadzie znajdą się jakieś pojedyńcze czarne owce". Nie wnioskujcie na podstawie zachowaniu kilku ludzi całego środowiska, w szczególności że mogę Wam zaświadczyć że wielu Legionistów to są wspaniali ludzie!
HrabiaZąbek

Postprzez Anecioreczek 2007-06-03, 9:55 pm

Anecioreczek

Postprzez Pshemeck 2007-06-03, 9:58 pm

Wstyd mi za tych Legionistow ktorzy kozaczyli.Nie bede ich bronil bo nie zasluguja na to. Moze nie spodobala im sie "wymiana uprzejmosci" z Jaga, ale to zrozumiale bo nigdy nie mielismy meczu o awans do wyzszej ligi,tak mysle. W kazdej grupie sa jednostki chore tak jak napisal juz HrabiaZabek. Doom takim pisaniem wiecej krzywdy mozesz zrobic niz cokolwiek zyskac.Wiekszosc z Nas jest z dziada pradziada Warszawiakami.Bardzo duza grupa to przyjezdni ale nie jest to wiekszosc.
Grunt ze jest awans i ze takie ekscesy niepokornych jednostek nie zmienia niczego.
Pshemeck

Postprzez lacosanostra 2007-06-03, 10:06 pm

Chuligani Zagłębia napadli na pociąg

ACM, PAP2007-06-03Pociąg wiozący kibiców Jagiellonii Białystok na mecz 2. ligi piłkarskiej do Sosnowca został zatrzymany w okolicach Łaz (śląskie) przez grupę chuliganów. - Wezwani na miejsce policjanci ujęli dziewięciu napastników - powiedział Piotr Bieniak z zespołu prasowego śląskiej policji

Beniaminki w komplecie (03-06-07, 20:05)
Napastnicy - z różnych miast woj. śląskiego - przyjechali na miejsce samochodami. Rzucili na tory petardy hukowe i dymne oraz płonącą kukłę. W efekcie maszynista musiał zatrzymać pociąg. Kiedy na miejscu pojawili się policjanci, sympatycy białostockiej drużyny kontynuowali już podróż. Zatrzymani chuligani trafili do pobliskiego komisariatu.

Mecz Zagłębie Sosnowiec - Jagiellonia zakończył się wynikiem 0:1. Oba zespoły awansowały do Orange Ekstraklasy.

Zrodlo GW
lacosanostra

Postprzez cala 2007-06-03, 10:08 pm

Osman napisał(a):mnie tam wali kto dyrektorem!
powiedzcie najlepiej kto sponsorem!

jak i kiedy powstanie stadion na OE!!?

kolego jak masz jakis problem z czytaniem to wroc do szkoly
nie wiesz kto jest sponsorem????
nie wiesz co ze stadionem?????
a wogole cos wiesz???????
poczytaj sobie to wszystko bylo walkowane setki razy
a co do naszego dyrektora to uwazam to za super wiadomosc
po czesci to tez jest jego sukces gdyby nie on to raczej nie bylo by nas na futolowej mapie.
licze ze zrobi szybko porzadek w klubie i wystartujemy jako solidna druzyna w rozgrywkach OE.
pozdrawiam
cala

Postprzez Miodzio1989 2007-06-03, 10:08 pm

Mecz był niezbyt ale po meczu pochód czerwcowy był najlepszy ...

Wszystko zaczęło przystanku tramwajowym ... Gdy wsiedliśmy do pełnego tramwaju 21 a drzwi się nie chciały zamknąć i wogóle ludzie jeszcze się ciskali to wkroczyła policja - zaczęły się przyśpiewki o policji i wogóle HWDP ;p Psy opróznili tramwaj a pasażerowie postanowili zająć całą drogę asfaltową komunikacyjną czyli na takiej po której jeźdzą auta ! Wśród nich my ! Za nami eskorta policyjna 3 wanny z psami #˝&$˝!mi ... a nas około ja wiem 100-200 i szliśmy tak cała drogą i całymi torami tramwajowymi przez co tramwaj który jechał za nami nie mógł jechac za szybko czyli własciwie poruszał sie takim tempem jak my ! I tak przez około 30 minut ;d 3-4 kilometry tak szliśmy ;] Spiewki typu Było , Jest i Będzie zawsze Zagłebie , szlismy tak przez całe centrum za nami w cď!# korek samochodów chyba ze kilkuset metrowy ! Na światłach przy rondzie wszyscy się zatrzymali i otworzyliśmy symboliczny korek ze szampana który symbolizował awans do I ligii !!!! PÓZNIEJ weszliśmy do naszego tramwaju który przez cały ten czas jechał za nami , własciwie to można powiedzieć ze z nami ale inni którzy mieszkalli w Sosnowcu dalej uczetniczyli w pochodzie ;p Nie powiem klimatycznie ;) Kto szedł ten wie ;]
Zagłębie Ekstraklasa Nasza !!!!!!!
Miodzio1989

Postprzez Anecioreczek 2007-06-03, 10:10 pm

lacosanostra napisał(a):Chuligani Zagłębia napadli na pociąg

ACM, PAP2007-06-03Pociąg wiozący kibiców Jagiellonii Białystok na mecz 2. ligi piłkarskiej do Sosnowca został zatrzymany w okolicach Łaz (śląskie) przez grupę chuliganów. - Wezwani na miejsce policjanci ujęli dziewięciu napastników - powiedział Piotr Bieniak z zespołu prasowego śląskiej policji

Beniaminki w komplecie (03-06-07, 20:05)
Napastnicy - z różnych miast woj. śląskiego - przyjechali na miejsce samochodami. Rzucili na tory petardy hukowe i dymne oraz płonącą kukłę. W efekcie maszynista musiał zatrzymać pociąg. Kiedy na miejscu pojawili się policjanci, sympatycy białostockiej drużyny kontynuowali już podróż. Zatrzymani chuligani trafili do pobliskiego komisariatu.

Nie no,gratuluje.
Dobrze sie zapowiadamy w Orange.Na sam początek znakomicie :wpale:
Anecioreczek

Postprzez Zibi83 2007-06-03, 10:13 pm

Jak dokładnie było z tymi kibicami Legii?
Zibi83

Postprzez Robson_2006sc 2007-06-03, 10:17 pm

rossoneri napisał(a):
O(L)impijczyk napisał(a):k***a, ludzie. Troche lipnie piszecie. Zastanówcie się... Była napinka ze strony Legionistów, trudno. Nie wjeżdzajcie tak k***a na nich bo to z nimi macie zgode a nie z Jagiellonią...

Pomyślcie...

z nimi mamy zgode to niech nam nie psuja swieta ,a tak poza tym po co nam 20 palantow z karkami, jak u nas zawsze jest spokoj i wcale nam na nich nie zalezy ,jak maja u nas robic zadymy i wyzywac naszych pilkarzy, a dla kibicow i pilkarzy Jagi szacunek

rossoneri ty to jestes pojebany w 100% juz k***a zapomniales jak po meczu z Bytomiem wyzywales naszych pilkarzy chyba w 100 postach? wez sie puknij w czolo i pomysl nad soba bo jestes zwyklym piknikiem !!!!!

LEGIA I ZAGLEBIE ZAGLEBIE I LEGIA

szacunek Jaga pozdro BKS i OLIMPIA
Robson_2006sc

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna