Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
laki napisał(a):W trzech ostatnich meczach jeden punkt , piłkarzyki wypierdalać z tego miasta ,
a Legia traktuje Sosnowiec jak prowincje do robienia dymów
doom napisał(a):laki napisał(a):W trzech ostatnich meczach jeden punkt , piłkarzyki wypierdalać z tego miasta ,
a Legia traktuje Sosnowiec jak prowincje do robienia dymów
Ja tam nie wiem kto to kiedyś tą zgodę z Legią wymyślił. Ja osobiście nie cierpię tego miasta dorobkiewiczów i chamków, którzy na każdym kroku starają się pokazać jacy to oni są miastowi, ze stolycy, a taka prawda że większość z nich w najlepszym razie w zeszłym pokoleniu pasała krowy w pobliskich Kobyłkach i innych Wołominach (nie uwłaczając tamtejszym mieszkańcom).
Chuligani Zagłębia napadli na pociąg
ACM, PAP2007-06-03Pociąg wiozący kibiców Jagiellonii Białystok na mecz 2. ligi piłkarskiej do Sosnowca został zatrzymany w okolicach Łaz (śląskie) przez grupę chuliganów. - Wezwani na miejsce policjanci ujęli dziewięciu napastników - powiedział Piotr Bieniak z zespołu prasowego śląskiej policji
Beniaminki w komplecie (03-06-07, 20:05)
Napastnicy - z różnych miast woj. śląskiego - przyjechali na miejsce samochodami. Rzucili na tory petardy hukowe i dymne oraz płonącą kukłę. W efekcie maszynista musiał zatrzymać pociąg. Kiedy na miejscu pojawili się policjanci, sympatycy białostockiej drużyny kontynuowali już podróż. Zatrzymani chuligani trafili do pobliskiego komisariatu.
Mecz Zagłębie Sosnowiec - Jagiellonia zakończył się wynikiem 0:1. Oba zespoły awansowały do Orange Ekstraklasy.
Zrodlo GW
Osman napisał(a):mnie tam wali kto dyrektorem!
powiedzcie najlepiej kto sponsorem!
jak i kiedy powstanie stadion na OE!!?
lacosanostra napisał(a):Chuligani Zagłębia napadli na pociąg
ACM, PAP2007-06-03Pociąg wiozący kibiców Jagiellonii Białystok na mecz 2. ligi piłkarskiej do Sosnowca został zatrzymany w okolicach Łaz (śląskie) przez grupę chuliganów. - Wezwani na miejsce policjanci ujęli dziewięciu napastników - powiedział Piotr Bieniak z zespołu prasowego śląskiej policji
Beniaminki w komplecie (03-06-07, 20:05)
Napastnicy - z różnych miast woj. śląskiego - przyjechali na miejsce samochodami. Rzucili na tory petardy hukowe i dymne oraz płonącą kukłę. W efekcie maszynista musiał zatrzymać pociąg. Kiedy na miejscu pojawili się policjanci, sympatycy białostockiej drużyny kontynuowali już podróż. Zatrzymani chuligani trafili do pobliskiego komisariatu.
rossoneri napisał(a):O(L)impijczyk napisał(a):k***a, ludzie. Troche lipnie piszecie. Zastanówcie się... Była napinka ze strony Legionistów, trudno. Nie wjeżdzajcie tak k***a na nich bo to z nimi macie zgode a nie z Jagiellonią...
Pomyślcie...
z nimi mamy zgode to niech nam nie psuja swieta ,a tak poza tym po co nam 20 palantow z karkami, jak u nas zawsze jest spokoj i wcale nam na nich nie zalezy ,jak maja u nas robic zadymy i wyzywac naszych pilkarzy, a dla kibicow i pilkarzy Jagi szacunek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników