Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):Zdobycie dla klubu choćby kilku, działających w naszym regionie Budeconów nie jest niemożliwe. Do tego jest potrzebny przede wszystkim mądry, fachowy Zarząd. Sposób, w jaki hytry podchodził do tematu budził jednyie litość i śmiech.
jacu napisał(a):Wszystko jest możliwe, tylko teraz raz tak jak piszesz - potrzeba fachowego Zarządu, który przede wszystkim będzie potrafił rozmawiać. Dwa - trzeba wreszcie określić jaki jest cel klubu na ten sezon, bo już coraz bliżej rozpoczęcia, a na razie ani transferów, ani tak do końca nie wiadomo kto z zawodników "na wylocie" zostanie. Żaden sponsor w ciemno nie wejdzie choćby nie wiem jaki kompetentny Zarząd był
August napisał(a): Skoro jednak zostali ściągnięcie na sparing jakies grajki (chyba) świadczy o tym , że ktoś w tym klubie działa.
peterrabit3 napisał(a):wg mnie odejscie Hosica to spore oslabienie...Dwa sparingi 6 straconych bramek...w zeszlym sezonie mielismy najlepsza defensywe w lidze a on byl jej filarem....
Podoba mi sie ze Chojnacki stawia na swoim przy doborze zawodnikow ale wydaje mi sie ze w tym przypadku gore bierze urazona ambicja a nie dobro klubu
peterrabit3 napisał(a):Hosic jest z dziada pradziada z Sosnowca
August napisał(a):peterrabit3 napisał(a):Hosic jest z dziada pradziada z Sosnowca
Aleś Peterrabit przygrzmocił To się nadaje na wpis w dziale Humor
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników