Sorry,ale to nie ja sie ośmieszam tylko ty.A jeżeli porównywałem sprawe Kasperczaka TO TYLKO W KWESTI NIEROZWIĄZANEGO KONTRAKTU!
Więc wybacz, ale jeżeli nie zauważasz podobieństwa w tej kwestii to nie mam o czym z tobą dyskutować!
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Darian napisał(a):Sorry,ale to nie ja sie ośmieszam tylko ty.A jeżeli porównywałem sprawe Kasperczaka TO TYLKO W KWESTI NIEROZWIĄZANEGO KONTRAKTU!
Więc wybacz, ale jeżeli nie zauważasz podobieństwa w tej kwestii to nie mam o czym z tobą dyskutować!
W dniu dzisiejszym trener Podbeskidzia Włodzimierz Małowiejski podał się do dymisji – poinformował nas dyrektor klubu, Władysław Szypuła. Nowym szkoleniowcem został Krzysztof Tochel, który wcześniej trenował Zagłębie Sosnowiec. Zarząd Podbeskidzia z trenerem Tochelem podpisał roczny kontrakt.
Temat należy powoli zamykać, ewentualnie stworzyć nowy p.t "Wieści dotyczące naszych byłych trenerów"
A o ssssoooooooo choziiiiiiiiii ?????mathik napisał(a):i w tym momencie pwoie tyle ze caly zarzad ktory odpowiada za zatrudnianie i zwalnianie trenero z nedzej drurzunie dali DUPY !! tyle
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników