Reprezentacja...

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez olo69 2006-09-02, 10:14 pm

Leyton napisał(a):
olo69 napisał(a):Ci którzy mnie znają trochę lepiej wiedzą, że krytykowałem zwolnienie Janasa - bo on przynajmniej potrafił wygrywać z rywalami z niższej półki
Leo - co? prawie trzy zero!!!
PS I jeszcze ten głąb asystent D

Pod wodzą Janasa przejechalibyśmy pewnie Finów jak walec..... :D
Mogę się zgodzić tylko co do głąba asystenta. :D

Kolego dobrze znasz moje zdanie na temat Jurka "bramkarza" Dudka czy też Franka - łowcy bramek niewielu przyznawało słuszność Janasowi, że nie zabrał ich na mistrzostwa wiesz, że ja popierałem taką decyzję szczególnie wielu żałowało Franka HA HA HA łowcy bramek

PS takim zawodnikom jak Frankowski, Żurawski, Krzynówek, Szymkowiak, Dudek, Bąk powinno połamac się nogi aby już żaden trener się nie pomylił i nie powołał ich do kadry ich czas się skończył czas na Gargułę, Matusiaka i innych którzy mają szansę sie wykazać.
Jeszcze jedno - dzisiaj graliśmy Z Finlandią to taki kraj na północy - gdyby to był mecz w hokeja wynik nie byłby najgorszy ale niestety graliśmy w piłkę nożną
olo69

Postprzez drewinio 2006-09-02, 10:38 pm

MAsz racje lepiej powolac nasze symbole narodowe( Grzesiu Drewinio Rasialdo Rasiak i Sebek Pinokio Mila) Osobiście uważam iż to ze drużyna gra tak jak gra to wina piłkarzy a nie trenera. Można trenerów zmieniać a i tak chleba z tej mąki nie będzie. W obecnych czasach piłkarze rodem z Polski stosują taktyke jak najszybciej sie wybić załapać niezłą fuche a potem grać w reprezentacji na półgwizdka i ogólne opierdaczanie sie. Przykłady Olisabebe ( Polak z dziada pradziada, ponoć jego babiczka pochodzi z Chrzanowa), Franek Łośca Bramek, Żurawina, Rasialdo ( ten przykłąd może nietrafiony ale też polew z gościa).

Odnośnie Olisabebe nic do gościa nie mam, nie jstem rasistom ale dla mnie ta cała naturalizacjia gryzie sie z zasadami fair play. Znaturalizujmy 5 anglików, 4 brazylijczyków i 2 wietnamczyków i pokarzmy swiatu jaka Polska jest mocna i potężna. Reprezentacja to nie klub piłkarski grający na codzień w jakiś tam ligach itp. Ktoś może sie odezwać że gustliki, ziabojady , i spółka naturalizują toc zemu my nie możemy. Moja odpowiedz brzmi następująco: A co nas obchodzą inne kraje. Polska to Polska. My nie mamy, nie mieliśmy i niebędziemy mieć koloni w Afryce.

Piłka nożna w Polsce jest jak polityka a piłkarze jak politycy w której sport polega na układach ( swoją drogą czy to nie dziwne iż dzisiejszy mecz był rozgrywany w świątyni Wielkiego B.) oraz na nałapaniu jak największej kasy oraz ustawieniu sie na reszte życia. Gdy sie to osiągnie to sie ma wszystkich i wszytko w dupie.

Takie nastawienie jest nie to wyplewnienia tak samo jak korupcja w sporcie. To jest oddzielny makrosystem żyjący własnym życiem. Na kazdą odcietą kończyne korupcyjną odrasta pięć nowych.
drewinio

Postprzez Przemek26 2006-09-02, 10:48 pm

Oby tak dalej :evil: :evil:
Niech dalej graja "gwiazdy" typu Dudek, Franek , Szymkowiak.
Dudek to relikt na miare Tomaszewskiego , zawodnik który ma kontakt z piłką na treningu. Zawodnik , który nie ma prawa załóżyc koszulki z Orłem na piersi. Na szkolnych boiskach dzieciaki bronia 100 razy lepsze piłki niz to gówno bramce reprezentacji.
Franek nadaje się ale na trybuny w B klasie gdyz na ławke rezerwowych jest o 3 klasy za słaby.
Mecz na Sląskim z Kolumbią pokazał prawde która kibice Docenili. To jest koniec tej kadry Za morde te pseudo nazwiska i WONT!!!!!!

Jak nadal bedziemy mieć w składzie tych szmaciaży którzy przegrali poprzednie eliminacje i zrobili posmiewisko na ostanich MŚ to módlmy sie żeby FIFA wyaliła nasza Polska piłkę z Mistrzostw i Eurpejskich Pucharów.
Ostatnio edytowano 2006-09-02, 11:03 pm przez Przemek26, łącznie edytowano 1 raz
Przemek26

Postprzez mike79 2006-09-02, 10:51 pm

Polska reprezentacja - prawie jak reprezentacja narodowa...
Panowie Dudek,Bąk,Głowacki,Szymkowiak itd. KOŃCZCIE WAŚĆ...
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez August 2006-09-02, 10:57 pm

Jako ciekawostkę pozwolę sobie przytoczyć fragment wypowiedzi mojego znajomego,z Bydgoszczy, który był na meczu:
"Do tego atmosfera na stadionie...Praktycznie zerowy doping niestety, nawet jak jakis sektor probowal zorganizowac doping to nie podejmowal tego caly stadion.. (...) a na prosbe spikera o podniesienie kartonikow przy odgrywaniu hymnow podniesli je tylko nieliczni . Co to za kibicowanie ja sie pytam? ....."
August

Postprzez domestos666 2006-09-02, 10:59 pm

Jak można w bramce postawić człowieka, który o dwóch lat nie gra w swoim klubie. Rozgrywający ma siłę na 25 minut. Co to jest?
domestos666

Postprzez August 2006-09-02, 11:04 pm

domestos666 napisał(a):Jak można w bramce postawić człowieka, który o dwóch lat nie gra w swoim klubie. Rozgrywający ma siłę na 25 minut. Co to jest?

No dobra tylko pytanie gdzie są ci lepsi. taka "nadzieja naszego piłkarstwa" Błaszczykowski grał jak ostatnia łajza, a jego "zagranie" bodajże z końcówki I połowy było swoistym majstersztykiem...
August

Postprzez Przemek26 2006-09-02, 11:08 pm

August napisał(a):Jako ciekawostkę pozwolę sobie przytoczyć fragment wypowiedzi mojego znajomego,z Bydgoszczy, który był na meczu:
"Do tego atmosfera na stadionie...Praktycznie zerowy doping niestety, nawet jak jakis sektor probowal zorganizowac doping to nie podejmowal tego caly stadion.. (...) a na prosbe spikera o podniesienie kartonikow przy odgrywaniu hymnow podniesli je tylko nieliczni . Co to za kibicowanie ja sie pytam? ....."

Nawet w Bydgoszczy wiedzą że tym szmatom bezprawnie zakładajacym koszulki z Orzełkiem nie warto na nich marnować gardła. Graguła , Jeleń Smolarek Oni próbują ratować ten zespół REszta PRECZ!!
Przemek26

Postprzez domestos666 2006-09-02, 11:09 pm

Co do Błaszczykowskiego, to chłopak chyba się spalił, ale bramkarzy to chyba mamy lepszych. Fabiański nie zagrałby gorzej, a chłopak dopiero zaczyna prawdziwą karierę. Dudek tylko liczy funty.
domestos666

Postprzez bartekcz92 2006-09-02, 11:14 pm

Przemek26 napisał(a):Oby tak dalej :evil: :evil:
Niech dalej graja "gwiazdy" typu Dudek, Franek , Szymkowiak.
Dudek to relikt na miare Tomaszewskiego , zawodnik który ma kontakt z piłką na treningu. Zawodnik , który nie ma prawa załóżyc koszulki z Orłem na piersi. Na szkolnych boiskach dzieciaki bronia 100 razy lepsze piłki niz to gówno bramce reprezentacji.
Franek nadaje się ale na trybuny w B klasie gdyz na ławke rezerwowych jest o 3 klasy za słaby.
Mecz na Sląskim z Kolumbią pokazał prawde która kibice Docenili. To jest koniec tej kadry Za morde te pseudo nazwiska i WONT!!!!!!
Jak nadal bedziemy mieć w składzie tych szmaciaży którzy przegrali poprzednie eliminacje i zrobili posmiewisko na ostanich MŚ to módlmy sie żeby FIFA wyaliła nasza Polska piłkę z Mistrzostw i Eurpejskich Pucharów.

Popieram twoj post trzeba pozbyc sie graczy typu Dudek ,Franek, Szymek, itd i dac szanse pilkarza z polskich klubów! Ale zeby besztac pilkarza od główna to lekka przesada! Mam nadzieje ,ze na mecz z Serbami Leo wystawi wiecej pilkarzy z Ligi ,ale zeby nie przesadzil jak to nie raz Janas (8 z Wisly)! Jak tak beda grac to moze i lepiej ,zeby nas FifA wywalila ,ale co ty masz do Europejskich Pucharów! Jak nam w nich dobrze pojdzie moze doczekamy sie w przyszlosci wiecej klubów w lidze mistrzow, a co za tym idzie pilkarze beda zbierac wieksze doswiadczenie!
bartekcz92

Postprzez marsiu 2006-09-02, 11:27 pm

Moim zdaniem to trzeba zrobic rewolucje w kadrze. Nich graja tylko mlodzi pilkarze, niech sie ogrywaja, co z tego ze beda przegrywac, jak ci "najepsi" tez dostaja w dupe. Za para lat moze cos by z tego wyszlo, a tak bedziemy wciaz ogladac ludzi pokroju Bąka, gwiady z Kataru, co z Łęczną ostatnio trenował , żeby kontaktu z piłką nie stracić. :evil:
marsiu

Postprzez Przemek26 2006-09-02, 11:29 pm

bartekcz92 napisał(a):
,ale co ty masz do Europejskich Pucharów! Jak nam w nich dobrze pojdzie moze doczekamy sie w przyszlosci wiecej klubów w lidze mistrzow, a co za tym idzie pilkarze beda zbierac wieksze doswiadczenie!

Jeżeli w Europejskich pucharach czy tez na el, badź Mistrzostawach, bedziemy eliminować takie kluby, czy kadry jak :
PSG, Rangers, PAO , Lens , Dania , Finladia, Szwecja , czy też Czechy itp. a nie SV Mattersburg, Czornomorec Odessa, czy Gøtu Ítróttarfelag , WKS, Kostaryka , to tak ale za zwyciestwa z zespołami z drugiej prze zemnie wymienionej grupy to ja dziękuję
Przemek26

Postprzez domestos666 2006-09-02, 11:32 pm

Czarnomoraca nie wyeliminowaliśmy.
domestos666

Postprzez Leyton 2006-09-03, 12:04 am

olo69 napisał(a):
Leyton napisał(a):
olo69 napisał(a):Ci którzy mnie znają trochę lepiej wiedzą, że krytykowałem zwolnienie Janasa - bo on przynajmniej potrafił wygrywać z rywalami z niższej półki
Leo - co? prawie trzy zero!!!
PS I jeszcze ten głąb asystent D

Pod wodzą Janasa przejechalibyśmy pewnie Finów jak walec..... :D
Mogę się zgodzić tylko co do głąba asystenta. :D

Kolego dobrze znasz moje zdanie na temat Jurka "bramkarza" Dudka czy też Franka - łowcy bramek niewielu przyznawało słuszność Janasowi, że nie zabrał ich na mistrzostwa wiesz, że ja popierałem taką decyzję szczególnie wielu żałowało Franka HA HA HA łowcy bramek

PS takim zawodnikom jak Frankowski, Żurawski, Krzynówek, Szymkowiak, Dudek, Bąk powinno połamac się nogi aby już żaden trener się nie pomylił i nie powołał ich do kadry ich czas się skończył czas na Gargułę, Matusiaka i innych którzy mają szansę sie wykazać.
Jeszcze jedno - dzisiaj graliśmy Z Finlandią to taki kraj na północy - gdyby to był mecz w hokeja wynik nie byłby najgorszy ale niestety graliśmy w piłkę nożną

Widzę, że cieszy Cię dzisiejsza kompromitacja naszych kopaczy pod wodzą Leo. Domyślam się, że podobnie cieszą się "twórcy" polskiej myśli trenerskiej.... :D :D :D
Ale dobra.... miałeś rację, Leo jak na razie nie jest zbawcą polskiej reprezentacji..... Choć byłbym ostrożny w negatywnych ocenach....
Leyton

reprezentacja

Postprzez arek74 2006-09-03, 7:42 am

Powiem krotko cala nasza obecna reprezentacje wykopac a szczegolnie tych weteranow bez formy i ambicji powolac mlodych z ligi i narazie niech sobie graja w reprezentacji a nuz widelec uda im sie cos osiagnac [wiadomo mlodzi ambitni beda chcieli sie pokazac] A PZPN powinien zatrudnic dobrego trenera ,zalozyc szkole pilkarska dla 5-latkow i szkolic ich do gry w reprezentacji bo jak narazie to wychodzi na to iz w naszej pilce trzeba sobie dopiero wychowac pokolenie do reprezentowania barw narodowych

POZDRO
arek74

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna