Smazu napisał(a):Co do transferu Maleckiego...
Wisla Krakow 4:0 Beitar ...
Siema Patryk!
Narazie go przywitaliśmy na boisku w Krakowie. Łobodziński ---> Małecki, 71min.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
mayday77 napisał(a):STS_1906DG napisał(a):,,Fakt" napisał(a):Jeśli Wisła Kraków pozyska Brazylijczyka Nei, klub wypożyczy Patryka Małeckiego. ,,Mały"", który latem walczył o miejsca w składzie Białej Gwiazdy ma trafić do II-ligowego Zagłębia Sosnowiec. Małecki spędził w Sosnowcu rundę jesienną. Latem wrócił jednak pod Wawel, ale jak na razie nie przekonał do siebie trenera Pawła Skorży i zostanie wypożyczony.
Tylko tak na marginesie, popełnili dwa błędy, które wytłuściłem.
mayday77, dobra, może ty mnie źle zrozumiałeś. Mi chodzi o to, że może i są prowadzone rozmowy bo Wisła chce go wypożyczyć (jesli kupią Neia), ale może Patryk wcale nie chce się cofać do 3 ligi ? Pomyślałeś?
Pomyślałem:)
A jak według Ciebie ma się rozwijać na ławce?(jedyne co może Mu się rozwinąć na ławce rezerwowych to mięśnie pośladków:):):))
Piłkarz woli cofnąć się na rok o klasę lub dwie rozgrywkowe niż siedzieć przez ten cały okres i grzać siedzenie.Tak robi w tej chwili Gostomski i za pewnie zrobi Małecki.
Jeżeli zaś chodzi o to czy Patryk chce przyjść?to powiem Ci że CHCE!!!
Teraz trzeba trzymać kciuki za wygraną z Beitarem,Wisły i liczyć że kupią Neia,bo wtedy Patryk Małecki zawita ponownie na Estadio Ludowy!!!
Z dobrej strony pokazał się też inny rezerwowy - Patryk Małecki. To przyszłość Wisły.
Wszystko wskazuje na to, że pod Wawel w końcu zawita Brazylijczyk Nei z CSKA Sofia. A może także... Ebi Smolarek - informuje serwis "sportfan.pl".
dalej »
Właściciel klubu Bogusław Cupiał sięgnie do kieszeni pod jednym warunkiem. Wisła musi uporać się z Beitarem. Wtedy Smolarek miałby pomóc "Białej Gwieździe" w awansie do upragnionej fazy grupowej LM.
Tymczasem sukcesem zakończyły się negocjacje w sprawie pozyskania Nei, które ciągnęły się w nieskończoność. "Biała Gwiazda" w końcu doszła do porozumienia z bułgarskim klubem. Wisła ustaliła także warunki indywidualnego kontraktu z Brazylijczykiem.
Eliminacje do Ligi Mistrzów: Barcelona - Wisła 4:0 (2:0)
FC Barcelona pokonała na Camp Nou Wisłę Kraków 4:0 (2:0) w pierwszym spotkaniu III rundy eliminacji Ligi Mistrzów.
Wisła: Pawełek - Baszczyński, Cleber, Diaz, Piotr Brożek - Łobodziński (84 Małecki), Sobolewski, Cantoro, Jirsak (46 Zieńczuk), Boguski (68 Niedzielan) - Paweł Brożek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników