Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
kanel napisał(a):Człowieku żaden młody utalentowany piłkarz jak Małecki nie będzie łamał sobie nóg dla gry w 3 lidze!
Pewnie zaraz napiszesz że Marek to jest taki piłkarz, ale weź pod uwagę sumę odstępnego za niego jak i wpływ rodziny na to żeby został w klubie!
Możliwe że trafi do Zagłębia jakiś "emeryt" piłkarski jak ktoś w stylu Jacka Berensztajna i dobrze doświadczeniem może pomóc drużynie!Zresztą nie ma co dywagować na temat kto to będzie.Ważne żeby swoją grą przyczynił się do awansu do 1(2) ligi!Pamiętajmy nazwiska nie grają!
,,Fakt" napisał(a):Jeśli Wisła Kraków pozyska Brazylijczyka Nei, klub wypożyczy Patryka Małeckiego. ,,Mały"", który latem walczył o miejsca w składzie Białej Gwiazdy ma trafić do II-ligowego Zagłębia Sosnowiec. Małecki spędził w Sosnowcu rundę jesienną. Latem wrócił jednak pod Wawel, ale jak na razie nie przekonał do siebie trenera Pawła Skorży i zostanie wypożyczony.
STS_1906DG napisał(a):,,Fakt" napisał(a):Jeśli Wisła Kraków pozyska Brazylijczyka Nei, klub wypożyczy Patryka Małeckiego. ,,Mały"", który latem walczył o miejsca w składzie Białej Gwiazdy ma trafić do II-ligowego Zagłębia Sosnowiec. Małecki spędził w Sosnowcu rundę jesienną. Latem wrócił jednak pod Wawel, ale jak na razie nie przekonał do siebie trenera Pawła Skorży i zostanie wypożyczony.
Tylko tak na marginesie, popełnili dwa błędy, które wytłuściłem.
mayday77, dobra, może ty mnie źle zrozumiałeś. Mi chodzi o to, że może i są prowadzone rozmowy bo Wisła chce go wypożyczyć (jesli kupią Neia), ale może Patryk wcale nie chce się cofać do 3 ligi ? Pomyślałeś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników