camilstone napisał(a):zag23 napisał(a):camilstone napisał(a):Powtórzę swojego posta z innego tematu i przedstawię swoje propozycje, co do zawodników przydatnych w ofensywie:
Emil Drozdowicz (05.07.86, 177/70) - Lechia Zielona Góra - 20 goli w III lidze - N
Piotr Burski (15.12.85, 187/75) - Gawin K.W. - 18 goli w III lidze - N
Waldemar Sobota (19.05.87, 175/60) - MKS Kluczbork - 15 goli w III lidze - P
B.Polis (Orzeł Babienica/Psary) - 25 goli w IV lidze.
Nie zbawią Zagłębia ale...
A widziałeś ich w akcji bo ilość goli nie świadczy o wszystkim. Znalazł się scout. hehe
Żaden scout haha - ale jeśli testujemy napastników, którzy przez cały sezon strzelili 4 bramki w IV lidze albo okręgówce - to może warto byłoby ich sprawdzić. A co do Drozdowicza - widziałem go w 2 meczach - na pewno nie gorszy od naszych już byłych 1 ligowców:)
Gdyby patrzeć tylko na ilość goli - to powinniśmy zakupić cały atak KP Jaworzno :) - dla kumatych
Słuchaj nie ma co się denerwować, żartowałem, na testy by mogli przyjechać, ale nasz klub zbiera kasę na przeżycie a nie będzie wydawał na transfery typu Polis. Pamiętaj, że taką analizę strzelców z niższych lig jaką ty zrobiłeś może zrobić każdy (swego czasu i ja takie coś zrobiłem i mnie wyśmiano). Konkurencja nie śpi i np Polis czy Drozdowicz już dawno jest na liście jakiegoś 2 ligowca.