Reprezentacja...

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez MrCricket 2006-07-08, 7:41 am

Przecież trening nie trwa nawet 3 godzin :!: Skąd Ty wytrzasnęłeś takie "newsy" ?
MrCricket

Postprzez Przemek26 2006-07-08, 7:49 am

To co napisałem bedzie w najblizszym kwartale w reportażu w TVP3
A info jest od dziennikarza z 3 .Sportowego dziennikarza.Nazwisko w tym momencie nie jest ważne.
Przemek26

Postprzez warchlak 2006-07-08, 10:53 am

telewizja różne pierdoły wymyśla ale zobaczymy co tam pokażą. czyżby kolejny bzdetny reportaż o rudej w postaci Franka :?: :lol:
warchlak
Prowokator

Postprzez WOJTEK 2006-08-05, 11:05 am

http://www.90minut.pl/news.php?id=436153

Kolejny wałek. I pewnie nikt o tym nie wiedział. Kiedy w Polsce będzie normalnie ?? Pytanie retoryczne.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Przemek26 2006-08-05, 11:17 am

WOJTEK napisał(a):http://www.90minut.pl/news.php?id=436153

Kolejny wałek. I pewnie nikt o tym nie wiedział. Kiedy w Polsce będzie normalnie ?? Pytanie retoryczne.

Jeszcze będzie tak że Leo B. będzie wykorzystywał naszą kadre do przećwiczenia wariantów gry dla Trynidadu,będziemy zwykłą tablicą taktyczną jaka wisi w szatniach. :roll:
Przemek26

Postprzez twari 2006-08-05, 11:23 am

Gorsze jest to że nie będzie miał motywacji. Bo koło pały (za przeproszeniem) będzie mu nasza repra skoro i tak ma już kolejną posadkę... Więc po co się starać?
Przyznam szczerze że cieszyłem się z wyboru nowego szkoleniowca, pierwszy raz wydawało mi się że PZPN podjął najwłaściwszą decyzję... ale w tym momencie okazuje się że to była bardzo zła decyzja.
A najgorsze że w PZPN-ie jak zwykle czeski film - nikt nic nie wie...
twari

Postprzez czeladzianin 2006-08-16, 7:54 pm

Po pierwszej polowie moge powiedziec tylko jedno mam nadzieje, ze Leon pojdzie po rozom do glowy i zrezygnuje z conajmniej polowy tych pseudo grajkow, mlodzi do kadry, dajcie im szanse, starzy do starowni :lol: 0:1 to po pierwszej polowie to najnizszy wymiar kary :evil: Franek lowca lawek, Janas mial racje, Dudek niech tez z lawki nie rezygnuje. DZIADOSTWO!!!!
czeladzianin

Postprzez Przemek26 2006-08-16, 9:16 pm

Róby dalej sobie pośmiewisko z kadry a zagramy znów na jakis Mistrzostwach za 16 lat.
Dudek niech dalej trzepie na trybunach 160 tys zł. pensji a reprezentacje niech ogląda w telewizji. Zero kontaktu z obroną widac z esiedzi na ławie bądź na trybunach.
Żurawski , Frankowski tym Panom juz naprawde dziekujemy ;
Bąk niech dalej smarka w tym Katarze, Jop cienko ale On umi egrać mimo wszystko;
Szymkowiak - dowidzenia;
Radomski - on w ogóle grał?
Smolarek jedyny reprezentant tyle że nikt od Nas za nim nie nadążał.
Mila niech se idzie łowic ryby;
Jeleń chce mu sie grać;
Krzynówek , Żewławkow dziś nie wychodziła ale jeszcze wniosa cos do zespołu ;Gancarczyk -przyszłośc przed nim
Gdzie Bosacki, Boruc, Łobodziński.......
Za 2,5 tygodnia gramy o punkty , Sorki bez jaj z czym do ludzi.
Przemek26

Postprzez MrCricket 2006-08-16, 10:04 pm

No cóż każdy orze jak może, a nas było stać tylko na tyle. Przez 20 minut drugiej połowy Dania dała nam się wyszumieć, co potem bezlitośnie się zemściło.Mamy kiepską obronę ( Jop :!: :evil: ) i nie rozumiem Beenhakera czemu nie zrobił więcej eksperymentów. Gramy niemalże składem, który przej...ł mundial :!: :evil: Franek to grajek na ostatnie 20 minut z ławki i taką rolę pełnił przecież w ostatnich eliminacjach. Ja zaryzykowałbym i postawiłbym na któregoś ze zdolnej młodzieży typu Szałachowski, Błaszczykowski. Generalnie optymizmem nie powiało i zapowiadają sie cholernie trudne eliminacje.
Sypniewski 2 lata temu (gdy ŁKS grał w 2 lidze) powiedział "Paweł Golański-zapamiętajcie to nazwisko" i miał racje :wink: Dzisiaj był trochę zagubiony, ale kiedyś...
MrCricket

Postprzez zgredos 2006-08-17, 12:44 pm

W Polskiej piłce nie jest potrzebna zmiana trenera, żaden trener nie zrobi nic nie mając zawodników. W Polsce trzeba zbudować kilkanaście tysięcy boisk, zeby młodzież odciągnąć od komputerów i zachęcić do uprawiania sportu (piłki). Musimy powrócić do organizacji "turniejów dzikich drużyn" to od takich turniejów zaczynały swoją wielką przygode z piłką największe gwiazdy polskiej piłki. Ja mieszkam na dość dużym osiedlu na którym nie ma ani jednego boiska, skąd póżniej mają się brać te talenty? Trzeba zbudować b. dużo boisk żeby przyciągnąć młodzież i kilka nowoczesnych stadionów na miare XXI w. I wówczas będziemy mogli oczekiwać na jakieś sukcesy.
zgredos

Postprzez ASTER 2006-08-17, 8:43 pm

A ja bym wolał gdyby puścili młodych grajków z naszej ligii. Przynajmniej chłopaki chcieliby się pokazać. Z taką grą to max 3-4 miejsce w grupie.
ASTER

Postprzez Wally 2006-08-17, 9:03 pm

Chodzą pogłoski, że Leo puścił starszych, by dokonać negatywnej selekcji. Mam nadzieję, że to prawda. Co do wyniku nie ma co się dziwić. Z Danią od dawna nam się nie udawało.
Wally

Postprzez Sim 2006-08-17, 9:07 pm

zgredos napisał(a):W Polskiej piłce nie jest potrzebna zmiana trenera, żaden trener nie zrobi nic nie mając zawodników. W Polsce trzeba zbudować kilkanaście tysięcy boisk, zeby młodzież odciągnąć od komputerów i zachęcić do uprawiania sportu (piłki). Musimy powrócić do organizacji "turniejów dzikich drużyn" to od takich turniejów zaczynały swoją wielką przygode z piłką największe gwiazdy polskiej piłki. Ja mieszkam na dość dużym osiedlu na którym nie ma ani jednego boiska, skąd póżniej mają się brać te talenty? Trzeba zbudować b. dużo boisk żeby przyciągnąć młodzież i kilka nowoczesnych stadionów na miare XXI w. I wówczas będziemy mogli oczekiwać na jakieś sukcesy.

tu sie z toba zgodze najlepszym przykładem jest mje miasto 80 tyś miasto niema klubu piłkarskiego :roll: a najlepsze jest to ze sa ludzie którzy chca sie tym zająć by reaktywowac warte ale władze miasta nie zabardzo sie do tego rwia aby pomódz :evil:
Sim

Postprzez cyfron24 2006-08-17, 9:57 pm

Piszecie banały o tych boiskach. Jest to prawda, ale wszyscy już o tym wiedzą. Z ostatniego meczu zapamiętam sytuację, w której Mila przewrócił Gronkiera. I mam nadzieję, że Szymkowiak juz nie zagra w reprezentacji, a kto ma zagrać zamiast niego nie wiem, ale na razie przeprowadzam negatywną selekcję. I mój post nie trzyma się kupy podobnie zresztą jak gra bialo - czerwonych. A mecz sędziował Fin i spiskował razem z Belgiem. Więc jak my mieliśmy wygrać z Danią? :lol:
cyfron24
Żółta kartka

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-20, 10:16 am

tak piszecie o tych młodych... a jak oglądałem mecz z Łotwą jakieś 3 godziny przed meczem doroslej z Danią... to mnie krew zalewała :evil: jeżeli to jest przyszłość Polskiej piłki... to szkoda gadać... oni się męczyli... Błaszczykowski wielki gwiazdor tu piętą tu sztuczka... i gówno z tego wychodziło bo tracił piłki :? ale miszczem Polski już jest
problematyk-ziom

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna