przez Lars 2004-09-05, 8:00 pm
b] Szwankowało to, że nie [/b]mamy siły ataku. Brakowało Małochy, Ujka, nie było Bały, a w ostatniej chwili wypadł kontuzjowany Kłoda, lecz to nie jest żadne wytłumaczenie. "
K.T
Bugaj, Ujek zostali po sezonie III-ligowym. Doszedł Małocha i Pitry. Czy gdy jest 4 napastników, ktorych sprowadzilo sie z własnej woli mozna narzekac na brak sily ataku?
Brakowało Małochy? Małocha wogole u nas nie gra i niebedzie grał. On przyszedł do nas dobić stan konta by po zakonczeniu kariery miec troche $ na start po zakonczeniu kariery. po za tym, Wdowczyk go usunął ze składu III-ligowej Korony a Pan sprowadzil go do II-ligowego Zagłębia. Brak logiki. Brak logiki, konsekwencji mozna zauwazyc rowniez na podstawie 2 wypowiedzi. w jednej Pan Krzysztof zapowiada ze potrzebujemy juz ogranych (Małocha, Bała), a w drugiej iz potrzebni są nam zawodnicy młodzi lecz juz ograni (Zawadzki z Wisły ktory ostatecznie nie przekonał sztabu trenerskiego umiejetnosciami).
Nie było Bały. Kilkanascie dni po przyznaniu sie do tego iz Bała to był nieudany transfer Pan Trener twierdzi ze uchronił on by nas zespol od porazki.
Na koniec szanowny Pan Tochel informuje nas iz powyzsze argumenty nie są zadnym wytlumaczeniem. wiec jaki byl wogole sens i powod tej wypowiedzi?
Jeszcze jedna uwaga. W jednym z wywiadow Pan Trener twierdzi iz do zimy nikt nas niewzmocni. A pt Tempo iformuje nas ze tesujemy Tasica(ost. Świt) i ponadto szukamy napastników zarejestrowanych w UP jako bezrobotnych, bo tylko tacy moga nas wzmocnic poza okresem transferowym.
Nie żebym sie czepiał, ale jakoś nie moge zauwazyć jakiejś logiki, konsekwencji, planu działania Trenera od czasu awansu. W tej chwili mam nadzieje ze szanowny Pan Tochel ma farta i nagle cos zaskoczy i zaczniemy wygrywać.
Na koniec chcialem powiedziec ze wciąż jestem za tym aby Pan Tochel prowadzil zespol Zagłębia bo juz kilka razy udowadnial ze potrafi zrobic dobry wynik.
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE