Przyszłość Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Przyszłość Zagłębia

Postprzez Shogoon 2010-05-16, 6:09 pm

ciekawe czy prawdÄ… jest to co piszesz
Shogoon

Postprzez wojtekcat 2010-05-16, 6:10 pm

Wypowiedź jednego z użytkowników portalu 90minut.pl

Bezstronni - 15 maja 2010, 22:04:18 - zabka037.fucio.net
Słuchajcie, Polkowice to wiocha zabita dechami w którą kase pcha KGHM tak samo jak w Lubin. Dlaczego w Sosnowcu zamknięto stadion akurat przed meczem z Polkowicami I dlaczego decyzje wydaje Wojewoda który jest w radzie nadzorczej KGHM Dlaczego z-ca wojewody wydaje znowu negatywną decyzje odnośnie stadionu, i w koncu powiedzcie mi jakim cudem Elana czyli klub który walczy o utrzymanie ogrywa Zagłębie, które wcześniej nie przegrało ŻADNEGO spotkanie na własnym obiekcie, powiem więcej przez cały sezon ligowy straciło tylko 2 bramki na własnym obiekcie. Radzę trochę pomyśleć i się zastanowić nad Polska ligą.

CO TO MA BYC !?
wojtekcat

Postprzez YOOSHKY 2010-05-16, 6:11 pm

Spokojnie, jak go zdymisjonują to pojawi się info na oficjalnej w ciągu 1 min. po fakcie (na 99% tak będzie)
YOOSHKY

Postprzez uzielone 2010-05-16, 6:42 pm

Ostatnie dni są dla kibiców Zagłębia prawdziwym koszmarem! Działania pseudo-wojewody były jak ostrzał artyleryjski w Kresową ale Pierścionek to odpalił już prawdziwą bombę w stylu dywersantów Al-Kaidy! To co się dzieje to naprawdę koszmar, a jeszcze niedawno po meczu z Zawiszą było tak pięknie...
uzielone

Postprzez GrubyPerez 2010-05-16, 7:02 pm

yahaya 1906 napisał(a):Widze tylko jedną recepte na "uleczenie" Zagłębia,otóż oczyśćmy nasz klub z Hytrego i Szatana i wszystko powinno być w porządku .

===
TAK

czas na kogoś , komu zależy i wiemy to z doświadczenia- czas come back'u Leszka Baczyńskiego.
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez petromar 2010-05-16, 7:15 pm

a i za Leszka chłopaki pewno nie będą głodni od wtorku do soboty.!!!!!!!!!! co to k... ma być?
petromar

Postprzez lys1975 2010-05-16, 7:24 pm

wojtekcat napisał(a):Wypowiedź jednego z użytkowników portalu 90minut.pl

Słuchajcie, Polkowice to wiocha zabita dechami w którą kase pcha KGHM tak samo jak w Lubin. Dlaczego w Sosnowcu zamknięto stadion akurat przed meczem z Polkowicami I dlaczego decyzje wydaje Wojewoda który jest w radzie nadzorczej KGHM Dlaczego z-ca wojewody wydaje znowu negatywną decyzje odnośnie stadionu, i w koncu powiedzcie mi jakim cudem Elana czyli klub który walczy o utrzymanie ogrywa Zagłębie, które wcześniej nie przegrało ŻADNEGO spotkanie na własnym obiekcie, powiem więcej przez cały sezon ligowy straciło tylko 2 bramki na własnym obiekcie. Radzę trochę pomyśleć i się zastanowić nad Polska ligą.

CO TO MA BYC !?

Widzę że kolegę strasznie zafrasowała ta enigmatyczna wypowiedź nie wiadomo nawet kogo - faktycznie, jest to wszystko potwornie zagadkowe - można tu wysnuwać wiele teorii - tylko obawiam się że długo jeszcze nie dowiemy się która z nich był najbliższa prawdy - w tej chwili zbyt wielu ludzi tu miesza i każdy z nich przy okazji stara się uszczknąć coś dla siebie...Poczekamy - zobaczymy...Osobiście uważam że związek wojewody z KGHM może mieć tu większe znaczenie, niż jego przynależność partyjna, ale kto tam wie co nim powodowało przy podejmowaniu takiej decyzji...
Ale to że nie jesteśmy lubiani wiemy już od dawna - więc jakoś przeboleję fakt że wiecznie mamy pod górkę - ale niewybaczalna jest dla mnie postawa szkoleniowca, który w tak trudnym momencie wylewa swoje żale na konferencji prasowej starając się w najżałośniejszy sposób usprawiedliwić swoje dziadostwo - w podobny sposób wstrząsnęła mną i oburzyła jedynie wypowiedź Mariusza U.
Na dzień dzisiejszy przyszłość naszego klubu zarysowuje się ogromnie mgliście, pozostaje nam jedynie liczyć na to iż przyszły tydzień rozgoni czarne chmury które gęsto zasnuły niebo nad naszym klubem...
lys1975

Postprzez mario999 2010-05-16, 7:34 pm

GrubyPerez napisał(a):
yahaya 1906 napisał(a):Widze tylko jedną recepte na "uleczenie" Zagłębia,otóż oczyśćmy nasz klub z Hytrego i Szatana i wszystko powinno być w porządku .

===
TAK

czas na kogoś , komu zależy i wiemy to z doświadczenia- czas come back'u Leszka Baczyńskiego.

Dodałbym do tego jeszcze Lule
mario999

Postprzez wojtekcat 2010-05-16, 7:38 pm

lys1975 masz racje to co zrobił drewno pierścionek to skandal ale jak my kibice coś nie zrobimy to nas zawsze będą po dupie kopać hanysy takie jak łukaszczyk warto zauwazyc wielki brak posła śp.Dolniaka on bu to wszystko napewno odkręcił był dla zwykłych ludzi (kibiców) teraz dopiero widać jego brak

pozdrawiam z deszczowego grodżca
wojtekcat

Postprzez daniel1997 2010-05-16, 7:47 pm

Jak czytam wypowiedz prezesa Hytrego to mnie trafia. Wiedzialem ze o awanas bedzie ciezko ale to co sie dzieje to sa jaja.
daniel1997

Postprzez wojtekcat 2010-05-16, 7:49 pm

wojtekcat napisał(a):
Wypowiedź jednego z użytkowników portalu 90minut.pl

CO TO MA BYC !?

Wklej to jeszcze chociaż do 1 tematu to ja Ci wkleje bana , że już tu nie wejdziesz :!: // Smazu
wojtekcat

Postprzez kanciak 2010-05-16, 8:14 pm

NIe znalazłem nigdzie informacji że Wojewoda był czy jest w radzie nadzorczej KGHM.
kanciak

Postprzez janeker 2010-05-16, 8:44 pm

Dworczyk za Pierścionka
janeker

Postprzez dziejus 2010-05-16, 9:28 pm

Zródło ? Fakt czy życzenie ? Wydaje mi sie ze obecny skład nawet bez trenera osiągnąłby nie gorsze wyniki ale aby awansować to Pierścionek jest za słaby :redface: Przeważnie kazdy nowy trener(efekt nowej miotły)po przyjściu ma lepsze wyniki niż poprzednik.Ja bym zagrał kartą trenera "va bank" :niezle:
dziejus

Postprzez lys1975 2010-05-16, 9:36 pm

kanciak napisał(a):NIe znalazłem nigdzie informacji że Wojewoda był czy jest w radzie nadzorczej KGHM.

Bo i wcale nie musi to być prawdą - zauważ kto jest autorem tej wypowiedzi...
Nim zapadnie ostateczny wyrok co do winnego tej całej pokręconej sytuacji- spekulacji będzie wiele - ja wiem jedno - zostaliśmy wmanewrowani w rozgrywkę polityczną, a to i wszystkie następujące później wydarzenia mogą być bardzo brzemienne w skutkach...
lys1975

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników