Hmm..i znowu te wyjazdy..itp. Po raz kolejny..chwala im za to. Gabrys powiedzial,ze chlopaki beda sie wzajemnie pilnowac by nie popelnic jakiegos "bledu". Zapomnial,ze juz popelnili zabraniajac prowadzic doping mlodym. Wroca jak klub zauwazy,ze nie ma kibicow. Rok temu nie bylo tlumow,2 lata temu tez. Teraz "wiecej" siedzi na krytej bo bilet za 10 zl,a widocznosc boiska wedlug mnie o wiele lepsza.
tiktak napisał(a):Z grubsza można się z tym zgodzić, ale jest jeden punkt zaczepny. Chodzi o nazwę nowotworu i tu zgody może nie być.
To kolejna bajka. To nowy klub,ktory probuje nawiazac do naszego Zaglebia Sosnowiec. Mogli sie nazwac.."Kibice Zaglebia Sosnowiec" takze dla mnie sama nazwa jest mala prowokacja.
Z wywiadu rozumiem,ze jesli Baczynski postawi klub na nogi,to kibice wroca. Tak robia sezonowcy. Teraz tworzymy przyszlosc,a pan Gabriel ciagle wraca do przeslosci podkreslajac sluszne zaslugi typu wyjazdy,oprawy. ..ale to juz przeszlosc,tworzymy przyszlosc. Sprawa jest taka,ze jezeli grupa kibicowska powroci w I lidze,to juz nikt nie bedzie pamietal ich zaslug,lecz bedzie im ciagle wypominal,ze zostawili klub w trudnych czasach. Wiara,ktora przetrwala-chlopaki stracili wiare...a szkoda. Jesli chodzi o grupy kibicowskie z Warszawy. Mieszkam od niedawna w Warszawie i wiem,ze nikt kogokolwiek widzialem nie popiera tego czynu. Oni tez walczyli z ITI,ale nie zalozyli nowej Legii w B-klasie.
Teraz wioski nas wyzywaja i serce peka.