SO_1906 napisał(a):Człowieku, o co ja Cię oskarżam....
O nepotyzm. Zobaczymy z jakich to fachowców bedą się składały nowe władze Spółki. Zwłaszcza kim będzie członek Rady od kibiców jak mówił Adamiec.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
SO_1906 napisał(a):Człowieku, o co ja Cię oskarżam....
August napisał(a):SO_1906 napisał(a):Człowieku, o co ja Cię oskarżam....
O nepotyzm. Zobaczymy z jakich to fachowców bedą się składały nowe władze Spółki. Zwłaszcza kim będzie członek Rady od kibiców jak mówił Adamiec.
August napisał(a):MArtwi to, że choć radni zapewne w atmosferze coraz bliższych wyborów samorządowych prześcigają się aby pomóc klubowi robią to w sposób bezmyślny. Cóż szkodziło aby poczekać jeden dzień i wyjaśnić wszelkie wątpliwościA tak one pozostają a w ten sposób szkodzi się klubowi bo pozostaje domniemanie, że coś jest nie tak. A wcale (choć oczywiście może) tak być nie musi.
patrios91 napisał(a):Wiadomo ze polska polityka to jedno wielkie go*no. Kazdy walczy o stolki i o pozycje przed wyborami.
regan napisał(a):Czy spółka posiada środki na inwestycje ,które jak twierdzi Pan Radny Adamiec "ożywią" górkę.Jesli Pan radny Adamiec jest tak dobrze zorientowany w finansach spółki jakie sa gwarancje,że mozliwe jest rozpoczecie inwestycji w kwietniu.Czy ktokolwiek zaangazowany w sprawie sprawdził w KRS co jest przedmiotem działalnosci spólki?? A w ogóle jakie sa straty spółki -nie za ostatni rok- ale za wszystkie lata dzialaności spółki i Pana Prezesa.A może trezeba sprawdzic czy społka nie jest bankrutem a cale dokapitalizowanie w celu przejecia akcji ma chronić dzialaczy przed odpowiedzialnością???.Pytań i wątpliwości sporo.
Wniosek o przeprowadzenie audytu i uzyskanie niezaaleznej opinii zasluguje na uznanie.
Niewatpliwie kibice sa elektoratem z którym nalezy i trzeba sie liczyc ale drodzy kibice tu chodzi o kase - pieniadze publiczne, które są moje, wasze... nasze - wszystkich sosnowiczan. Mamy prawo wiedzieć na co je wydajemy i czy jest to słuszne. Rozliczyc dotychczasowy Zarząd - kawa na ławe - mości Panowie . Tak bedzie uczciwie i sprawiedliwie.
Kibic
regan napisał(a):wydaje mi sie ze nalezy rozgraniczyc KLUB i Spółke Akcyjną
hellboyek napisał(a):Początek obrad w czwartek o 11. Relacja na żywo na stronach Urzędu Miejskiego.
YOOSHKY napisał(a):No to kibicujemy
Nawet jeśli jest jakieś zadłużenie to pewnie nie duże. Miasto tym bardziej dla dobra klubu powinno zakupić te akcje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników