DYREKTOR RUDY

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez pol13 2007-04-25, 10:58 am

Brak dupkowi cywilnej odwagi i tyle, pewnie myślał że jest na tyle mocny że go nie złapią. Wszystkie klocki się układają powoli, czyli sponsor, wiecznie zapowiadany awans do OE i postawa zawodników. Nie chcę ich tłumaczyć, ale może mieli to wszystko w głowach bo wiedzieli o wszystkim i nie byli w stanie o niczym innym myśleć jak tylko o Prokuraturze we Wrocławiu???Wkurza mnie tylko jedno: była abolicja i w razie udowodnienia ( bo nadal nic nie wiadomo?) kara byłaby zdecydowanie mniejsza, a tak grubiaństwo i zgubna pewność siebie Pana Ryżego może nas doprowadzić do sytuacji o której wolę nie myśleć. Nawet Tochel miał problemy z nim aby się w jakiejkolwiek kwestii dogadać!!!!! Bardzo dawno nie czułem się tak podle jak teraz, i szlag mnie trafia że może to być spowodowane głupotą np. jednego gościa, który od samego początku nie za wiele robił a swoimi wypowiedziami NAS czyli kibiców wyprowadzał z równowagi.
pol13

Postprzez misiek88 2007-04-25, 11:04 am

Moje zdanie jest takie:

Jedyne co nam pozostaje być z DRUŻYNĄ do końca.... najgorszy scenariusz jeśli awansujemy to będzie degradacja do 2 ligi i -6pkt(ale szczerze mówiąc to nie wydaje mi się żeby takie coś było.... myślę tylko że będzie kara finansowa i jak coś to minusowe punkty w OE!) a tak na marginesie to info oficjalnego jeszcze nie było tylko szmatławiec jak zwykle pisze jakieś brednie.... zobaczymy do WD jeszcze nic nie poszło więc czekajmy bo może się okazać że nie zdegradują NAS!
misiek88

Postprzez ALOSZA 2007-04-25, 11:05 am

A JA WAM POWIEM TAK, JAK MAMY SPAŚĆ TO POLECIMY - OSOBIŚCIE UWAŻAM ZE TAK BEDZIE MOZE I LEPEIJ PATRZĄC NA WSZYSTKO CO SIE WIĄZE Z ZAGŁEBIEM. MOZE POZNAMY KTO Z GRAJKÓW MA W SERCU NASZ KLUB , MOZE SCEMENTUJEMY SIE JAK ZA STARYCH DOBRYCH CZASÓW - MY KIBICE I MOZE WOGÓLE RUSZY TO JAKOS SENSOWNIE BO JEST KIEPSKO I CHYBA KAZDY TO WIDZI !!!!
ALOSZA
Żółta kartka

Postprzez pol13 2007-04-25, 11:14 am

Może i racja, ja wolę chodzić na np. 4 ligę ale czystą, gdzie zawodnicy grają przeambitnie i utożsamiają się z naszym ukochanym ZAGŁĘBIEM, a nie frajerzy z teczuszkami, którzy przy okazji zarabiają podwójnie bo jeszcze u bukmachera i to podejrzewam że nie małe pieniądze. TYLKO CZYSTA LIGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pol13

Postprzez Darian 2007-04-25, 11:18 am

Co wy z tą 3 ligą tak nadajecie??

Po pierwsze nie znamy skali przewinień naszego klubu. Ile meczy zostało kupionych?

Po drugie jeżeli nawet zostanie orzeczona degradacja to należy pamiętać że kara ta będzie naliczana od następnego sezonu. A więc jeżeli Zagłębie wywalczy awans to klub pozostanie w 2 lidze.

Tak więc w niedziele na Ludowy i wspieramy Zagłębie maksymalnie jak się da!
Darian

Postprzez Lord Vania 2007-04-25, 11:20 am

Co wy mówicie, że grajkowie odejdą ? Ci którym kończy sie kontrakt w wakacje może odejdzie inni mają kontrakt dalej ważny bo nie mysle, żeby któryś z naszych graczy zapewnił sobie odpowiednia klauzule odejścia po spadku.

III liga nie jest taka zła :). Bardziej się boje, że Włosi wycofają się ze sponsoringu i to może byc prawdziwy problem. Zatrzymanie Rudego daje też jakieś szanse na zmiane dyrektora i trenera.
Lord Vania

Postprzez pol13 2007-04-25, 11:23 am

ZAGŁĘBIE jak zwykle będę wspierał z całych sił, ale jak się potwierdzą zarzuty to temu hu.......wi nigdy nie wybaczę i tyle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pol13

Postprzez bombel84 2007-04-25, 11:23 am

Ludziska przeraża mnie to co wypisujecie... myślicie że to pomoże naszym piłkarzom ? Cel jest tylko jeden awans do ORANGE EKSTRAKLASY !! dajcie już spokój z tą 3 ligą bo nikomu to nie pomaga a tylko szkodzi !!
bombel84

Postprzez misiek88 2007-04-25, 11:29 am

bombel84 napisał(a):Ludziska przeraża mnie to co wypisujecie... myślicie że to pomoże naszym piłkarzom ? Cel jest tylko jeden awans do ORANGE EKSTRAKLASY !! dajcie już spokój z tą 3 ligą bo nikomu to nie pomaga a tylko szkodzi !!

W zupełności się zgadzam! nie będzie żadnej 3 ligi!
będzie OE :) z minusowymi punktami! jak już rudy kupował mecze to napewno nie na taką skale jak Arka czy Łęczna! tym bardziej że nikt z Arki sam się nie przyznał i co mają degradacje o jedną lige.... i czekajmy na oficjalne info!

W NIEDZIELE WSZYSCY NA LUDOWY !!

ZAGŁĘBIE NAS POTRZEBUJE!!
misiek88

Postprzez sektorówka 2007-04-25, 11:38 am

Emerytów chciałem zapytać,kiedy pojawią się flagi na stadionie.Wstyd.
sektorówka

Postprzez rossoneri 2007-04-25, 11:49 am

to co sie stalo to jest rozpacz, katastrofa, ktora wiaze sie z wycofaniem sponsora i odejsciem zawodnikow i teraz nie pozostalo nam nic innego, tylko awans ,zeby grac dalej w 2 lidze po degradacji ,ktorej raczej nie unikniemy,jak Wlosi odejda to kto wezmie klub, ktory byl zamieszany w korupcje ,jak nie chcial nikt wziasc bez tego,czarno to widze i glupkowate teksty, ze dobrze ,ze beda czysci, jak beda grac w 3 lub 4 lidze mnie smiesza, nic tylko w niedziele na Lechie i dajemy z siebie wszystko bo to moze byc jeden z ostatnich meczy Zaglebia na szczeblu centralnym, obym sie mylil,to co bylo budowane przez pare ostatnich lat rozsypalo sie jak domek z kart
rossoneri

Postprzez bombel84 2007-04-25, 12:05 pm

Artykuł z Interii.: Komisja Odwoławcza Polskiego Związku Piłki Nożnej uchyliła decyzję Wydziału Dyscypliny PZPN o zastosowaniu środka zapobiegawczego w postacie zawieszenia klubów Arka Gdynia i Górnik Łęczna.

Wiec jak widzicie nie ma się czym martwić :D Ani Arka ani Łęczna nie spadnie :D
bombel84

Postprzez Mirek 2007-04-25, 12:08 pm

bombel84 napisał(a):Artykuł z Interii.: Komisja Odwoławcza Polskiego Związku Piłki Nożnej uchyliła decyzję Wydziału Dyscypliny PZPN o zastosowaniu środka zapobiegawczego w postacie zawieszenia klubów Arka Gdynia i Górnik Łęczna.

Wiec jak widzicie nie ma się czym martwić :D Ani Arka ani Łęczna nie spadnie :D

Chodzi o zawieszenie a nie o degradację
Mirek

Postprzez bombel84 2007-04-25, 12:10 pm

Dobrze ja wiem ale jak można się odwołać jeszcze nie wiadomo co będzie więc spokojnie w niedziele wygrywamy potem w bielsku i jesteśmy jedną nogą w OE i to się liczy...
bombel84

Postprzez 1906zs 2007-04-25, 12:46 pm

Fałszywy awans
Przegląd Sportowy 09:32

Policja zatrzymała wczoraj dyrektora Zagłębia Sosnowiec, Wojciech R. Po przewiezieniu do Komendy Wojewódzkiej Policji we Wrocławiu został przesłuchany na okoliczność udziału w aferze korupcyjnej. Dzisiaj prokuratura przedstawi mu zarzuty ustawiania meczów. To już szósta zatrzymana osoba związana z Zagłębiem Sosnowiec.

Wojciech R. nie był szczególnie zaskoczony, gdy wczoraj około godziny 11. trafili do niego policjanci w cywilu. Po wcześniejszej akcji stróżów prawa w Opolu, gdzie ze stadionu Odry zabrano drugiego trenera Podbeskidzia, Michała N., było przesądzone, że prokuratura zatrzyma kogoś z prominetnych działaczy, za takiego uważano dyrektora Zagłębia. R. to także były sędzia I-ligowy, który pracował w sosnowieckim klubie, odpowiadając za szkolenie młodzież

W sezonie 2003/04 jego główne zajęcie dotyczyło kontaktów z sędziami, którzy pomagali w załatwieniu awansu do II ligi. Wyścig ze Śląskiem Wrocław był bowiem kosztowny i wymagał wsparcia ze strony rozjemców.

niestety to nie są bzdury z fucktu lub innego szmatławca
1906zs

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna