ZAGŁĘBIE - LEGIONOVIA

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: ZAGŁĘBIE - LEGIONOVIA

Postprzez RUDI 2014-11-29, 11:26 pm

zaglebie32 napisał(a):Bez jaj.Baczyński ?

Noż kur..wa wolę Baczyńskiego niż prezesa którego zagłaskano za tatuaże i fajne stosunki z "prawdziwymi " kibicami .Kuźwa spotkania okryte tajemnicą ,zniżki za karnety,za doping, kto podbudowywał wybujałe ego Prezesa ? August ,Perez ,Lars, Anakin itd. czy też inni piszący tu na forum ?obudzili się co poniektórzy("prawdziwi" kibice) prezes i trener WYPIERDALAĆ . k***a trzeba powiedzieć że TA RYBA PSUJE SIĘ TEŻ OD ŚRODKA (KORPUSU) I TRZEBA TO POWIEDZIEĆ GŁOŚNO -JAROSZEWSKI TEŻ wyp....laj -BO TO TY DOPROWADZIŁEŚ DO TAKIEGO DZIADOSTWA .Większość wali teksty,w stylu- Smyła wypie...j (na obu forach ) a co takiego zrobił Pan Prezes ? to jest dopiero nieudacznik któremu dano zabawkę a on ją zjeba..ł , facet rozłożyłby klub B klasowy .TAK, JA WOLAŁBYM BACZYŃSKIEGO .

Ps.Niedługo wtorek ,lepszy pomysł od czwartkowych obiadów u króla Stasia .Tylko cicho ,sza ,bo są sprawy o których nie wolno mówić głośno .Ku...rwa prezes( i kibice) trzecioligowca obierają strategie(ale jaką? ) na zamkniętych spotkaniach ,taka Barcelona(prezes) to się musi spotykać z kibicami ze dwa razy w tygodniu .Dlaczego to pisze ? bo tego Prezesa (Zagłębia) rozpieścili co poniektórzy "kumaci" kibice .
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez jondek 2014-11-30, 12:20 am

Cała prawda w tym temacie."Kumaci" też już chyba widzą,że król jest nagi :redface: Na wtorek to trzeba się skrzyknąc i zajechać taczką albo dwiema. :czerwona:
jondek

Postprzez Sir 2014-11-30, 11:34 pm

Dwie bramki zarypał Jarczyk. Mam nadzieję że to jego ostatni mecz w 1 składzie.
Sir

Postprzez Anakin 2014-12-01, 7:47 am

Za ten mecz powinno się Smyłę z Jaroszewskim po prostu wrzucić do Brynicy. To co robią to nie tylko profanacja wartości klubu ale jawna dywersja. Nikt mi nie wmówi ze przy takim wyniku jest normalne ze facet ściąga najlepszych grajków z boiska. Nie mówiąc już o tym ze Smyła upierdliwie trzyma się ustawienia z jednym napastnikiem, co już wiosna dzieci zauważyły że nie przynosi efektów.
Anakin

Postprzez novack 2014-12-07, 11:14 am

Czy ktoś wie jaki był kurs u buka na Legionovię? Mecz u siebie ze słabą druzyną będacą w dołku (1 punkt w ostatnich 6 meczach) a do tego Zagłebie w poprzednim meczu fantastycznie zagralo i wygrało wysoko 4:0 na wyjeździe. Niczego nie sugeruje, nie mam żadnej wiedzy, po prostu z ciekawosci chętnie bym się dowiedział. Z gory dziekuję za informację.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez Pawel K 2014-12-07, 12:27 pm

novack napisał(a):Czy ktoś wie jaki był kurs u buka na Legionovię? Mecz u siebie ze słabą druzyną będacą w dołku (1 punkt w ostatnich 6 meczach) a do tego Zagłebie w poprzednim meczu fantastycznie zagralo i wygrało wysoko 4:0 na wyjeździe. Niczego nie sugeruje, nie mam żadnej wiedzy, po prostu z ciekawosci chętnie bym się dowiedział. Z gory dziekuję za informację.

U różnych bukmacherów był od 4,75 do 5,00.
Pawel K

Postprzez novack 2014-12-07, 12:28 pm

Dzięki za info, a kurs wart... grzechu ;(
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna