Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
dakos napisał(a):czy jest mozliwosc kupienia biletu komus drugiemu?( tzn mialbym karte tej osoby)Czy kazdy musi kupowac osobiscie z wlasna karta?
Qcu20 napisał(a):dakos napisał(a):czy jest mozliwosc kupienia biletu komus drugiemu?( tzn mialbym karte tej osoby)Czy kazdy musi kupowac osobiscie z wlasna karta?
Jest możliwość kupienia karty komuś innemu, musisz tylko mieć kartę drugiej osoby. Jest nawet możliwość kupienia biletu np na 2 spotkania z góry, ja tak zrobiłem przed mecze z Gryfem bo kolejki były megaaa duże....
No i podobno od 1 kwietnia ma się rozpocząć sprzedaż biletów przez internet. Zobaczymy.
lesław1 napisał(a):Qcu20 napisał(a):dakos napisał(a):czy jest mozliwosc kupienia biletu komus drugiemu?( tzn mialbym karte tej osoby)Czy kazdy musi kupowac osobiscie z wlasna karta?
Jest możliwość kupienia karty komuś innemu, musisz tylko mieć kartę drugiej osoby. Jest nawet możliwość kupienia biletu np na 2 spotkania z góry, ja tak zrobiłem przed mecze z Gryfem bo kolejki były megaaa duże....
No i podobno od 1 kwietnia ma się rozpocząć sprzedaż biletów przez internet. Zobaczymy.
serio mozna kupic bilety na kilka meczów? czytalem w wielu miejscach ze wlasnie nie mozna.......
w sumie szkoda ze POK jest zamkniety jak sie kończy mecz na ludowym- to dobry moment do kupienia biletu na następny mecz ;)
mily napisał(a):Czy z Bytovią będzie podobnie . może ktoś potwierdzić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników