Górnik na Ludowym

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Górnik na Ludowym

Postprzez KBB 2012-09-06, 9:57 pm

:) ja już widziałem te 100 ikarusów napakowanyh kormelsynami jadącymi na mecz :)
miało ich być niby 5000...
ale bzdety były puszczane w MENDIA

ps
pewnie jeszcze 15000 geykaesu miałoby dobić po drodze :lol:
KBB

Postprzez davidian 2012-09-13, 9:09 am

django napisał(a):Już parę miesięcy temu osoba mocno związana z Górnikiem, a bywająca na Ludowym, była bardzo spokojna w kwestii dopuszczenia placu budowy w Zabrzu do rozgrywek. Dlatego nie wierzę w to, że Górnik zgodził się na zawarcie w umowie najmu Ludowego jakiejkolwiek kary za rezygnację.

Ale na czas licencyjny nie mili obiektu więc nie wiem czy by się na to nie zgodzili. Gdyby nawet nie chcieli podpisać takiej umowy to co na tym Zagłębie by straciło (przecież to oni nalegali na to a nie my)? A tak dostali licencję na grę a my figę z makiem :kiepsko:
davidian

Postprzez mason 2012-09-13, 10:31 am

Ktoś się jeszcze dziwi?
Po prostu, Górski dał znowu hanysom doopy i to bez mydła :brawo:

Udzielając zgody powinno się zażądać przynajmniej przedpłaty za pierwszy mecz z zapisem w umowie że ta opłata nie podlega zwrotowi w przypadku rezygnacji z zamówionego obiektu.

Co się jednak dziwić jak j... miłośnik i ojciec chrzestny Sralezji robi wszystko aby się hanysom przypodobać i to nawet ze szkodą dla Sosnowca i Zagłębia. Wystarczy przypomnieć jak dał doopy (umowa na gębę) z obiektami UŚ które miały wrócić do Sosnowca po wybudowaniu neofilologii. Teraz, owszem mogą wrócić jak je sobie Sosnowiec odkupi od UŚ za ileś tam melonów :twisted: Ale frajer się cieszy że dostał medal dobroczyńcy UŚ, teraz frajer dostanie pewnie medal dobroczyńcy Górnika :lol:
Dziwię się tylko że ktoś taki kto od lat leci w bola z kibicami ma wśród nich ciągle swoich zwolenników?
ZAGŁĘBIE KLUB!
ZAGŁĘBIE REGION!
mason

Postprzez DJM 2013-09-08, 11:04 pm

Witam! Nie mogłem znaleźć odpowiedniego tematu dlatego zdecydowałem się napisać tutaj, temat poniekąd związany ze Stadionem Ludowym. A teraz do rzeczy ;-) Czy ktoś z użytkowników jest w stanie odpowiedzieć mi od czego zależał kolor biletów, które były sprzedawane w sezonie 2001/2002 (a może także w innych)? Czy na każdy mecz był inny kolor biletu? Jeśli ktoś pamięta/wie byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam
Obrazek
DJM

Postprzez DJM 2014-08-23, 11:10 pm

Nadal szukam odpowiedz na powyższe pytanie ;) Pomoże ktoś?
DJM

Postprzez Tomcjo 2014-08-25, 8:33 am

Obawiam sie ze odpowiedz zna Baczynski plus kilka osob . A ja podejrzewam ze jak zwykle w Sosnowcu od przypadku . Czyli jaki papier miala drukarnia .
Tomcjo

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna