GKS PIAST GLIWICE w II lidze!!!!!!!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez rados 2003-06-09, 8:40 pm

PIAST napisał(a):Cygan
Napisz jeszcze, że przed stadionem Piasta był kurz a kobiety na ulicach były brzydkie. Znalazł się reporter od ukrytej kamery. Brakło twojego obiektywu kiedy gołe dupy zaświeciły na Ludowym. Masz nauczkę na przyszłość - siedź u siebie a nie rób sobie wycieczek bo możesz przegapić kiedy wasi piłkarze wypna ku wam swoje tyłki.
Zresztą, jak chcesz to przyjedź na inaugurację II ligi w Gliwicach. Podaruję ci zegarek jakbyś chciał zapisać o której Piast strzela bramki.

A ty się przuczepiłeś do tych tyłków i się odczepić nie możesz(albo nie chcesz :D może jesteś gejem).Bo nic tylko gołe MĘSKIE tyłki i tyle.
To ja wam napisze tak:kibiców mamy wspaniałych ,a to że jacyś najebani do nieprzytomności żule ,pokazują swe (pewnie niezbyt ładne)pośladki(chociaż mnie to wszystko jedno,wole damskie :D ) to był incydent który mam nadzieje się już nie powtórzy.Jak już napisałem zawsze znajdzie się paru idiotów ,którzy psują prawdziwym kibicom sosnowieckiej drużyny dobrą reputację.
rados
Zagłębiak

Postprzez Franz 2003-06-09, 8:48 pm

Zgadzam sie z opinia Rados :)
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez bankier 2003-06-09, 9:04 pm

zyczę wam drodzy gliwiczanie meczu z chorzowianami na inauguracje II ligi - bedzie to szybka i bolesna waszych umijetnosci......

tylko czy ten pionek tarachujski pozwoli kibicom niebieskich wejsc na wasz iscie europejski obiekt??? mam co do tego powazne watpliwosci - stawiam na powtorke wydarzen z sierpnia 2002 roku....

a zdjecia ktore zamiescil Adi89 mowia same za siebie i nie wymagaja komentarza....
bankier

Postprzez zbynio 2003-06-10, 2:19 pm

[quote="Adi89"]dla kibicow piasta zobaczcie kto zasluguje na 2 lige
najpierw mecze najwazniejsze czyli z Lechem

A ty gościu nie umiesz czytać ? Kogo pytałeś o zgodę na opublikowanie mojego materiału ? Kup sobie aparat poklikaj fotki a potem rób z tym co chcesz, ale nie ruszaj cudzego !!!
zbynio

Postprzez Ader 2003-06-10, 3:55 pm

chcialem wam pokazac prawdeale jak sie jej boicie to juz te zdjecia usunolem
p.s.jak wjada do waszej wiochy niebiescy to nie wiem czy z tego cos zostanie a jak tarachulski nie wpusci ich na stadion to macie jezcze wiekszy problem
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Ader 2003-06-10, 4:03 pm

BYLEM NA WASZEJ STRONCE I JA PRZEJRZALEM I NIC TAM NIE JEST NAPIANE ZE NIE MOZNA WYKORZYSTYWAC ZDJEC AUTORA!!!!!
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez PRZEMEK1 2003-06-10, 5:56 pm

Z TEGO CO PAMIĘTAM TO W WYPADKU ZDJĘĆ WYSTARCZY PODAĆ AUTORA I WYSTARCZY. A JAK SIĘ TAK RZUCASZ TO ZAŁÓĹš NAM SPRAWĘ ALBO NAPISZ DO SDP CZY GDZIE INDZIEJ. NIE JĘCZ TAK. ALBO ZABLOKUJCIE SOBIE KOPIOWANIE ZDJĘĆ. POZDRO
PRZEMEK1

Postprzez bankier 2003-06-10, 6:53 pm

prawda w oczy kole.....
bankier

Postprzez Gość 2003-06-10, 7:10 pm

Mecze kupowaliście ale na zdjęcia już zabrakło to trzeba zajebać!!!!!!!!!!!!
Gość

Postprzez grzechu 2003-06-10, 7:32 pm

Nie ukradl tylko podal link do tych zdjec wiec to jest roznica. A co ty je robiles ze sie tak rzucasz?
grzechu

Postprzez zbynio 2003-06-10, 9:34 pm

Nie o to chodzi, chcesz coś zaprezentowć - proszę bardzo, ale jak gościu chciał pokazać prawdę w gliwicach to dlaczego wybrał zdjęcie z przed meczu, kiedy ludzie się dopiero zchodzili, a nie te w trakcie?
Tak samo Cygan pierdoły opowiada zamiast trzymać sie faktów.
Pozdrawiam
zbynio

Postprzez Cygan 2003-06-10, 11:43 pm

zbynio napisał(a):Nie o to chodzi, chcesz coś zaprezentowć - proszę bardzo, ale jak gościu chciał pokazać prawdę w gliwicach to dlaczego wybrał zdjęcie z przed meczu, kiedy ludzie się dopiero zchodzili, a nie te w trakcie?
Pozdrawiam

O nie koleżko! Te zdjęcie kibiców Piasta było robione na meczu z Lechem i napewno nie wtedy, kiedy kibice się zbierali!!! Widziałem ten "młyn". W drugiej połowie nieco uszczuplał i właśnie to jest chyba to zdjęcie. A jeśli mówisz, ze ktoś pierdoły opowiada, to daj jakieś kontrargumenty. Łatwo jest powiedzieć, że ktoś nie trzyma się faktów, ale trudniej to umotywować....

Pozdrawiam
Cygan
Cygan

Postprzez Gość 2003-06-11, 6:08 am

Cygan napisał(a):
zbynio napisał(a):Nie o to chodzi, chcesz coś zaprezentowć - proszę bardzo, ale jak gościu chciał pokazać prawdę w gliwicach to dlaczego wybrał zdjęcie z przed meczu, kiedy ludzie się dopiero zchodzili, a nie te w trakcie?
Pozdrawiam

O nie koleżko! Te zdjęcie kibiców Piasta było robione na meczu z Lechem i napewno nie wtedy, kiedy kibice się zbierali!!! Widziałem ten "młyn". W drugiej połowie nieco uszczuplał i właśnie to jest chyba to zdjęcie. A jeśli mówisz, ze ktoś pierdoły opowiada, to daj jakieś kontrargumenty. Łatwo jest powiedzieć, że ktoś nie trzyma się faktów, ale trudniej to umotywować....

Pozdrawiam
Cygan

Fakty? Proszę, to jest z gazety wyborczej, moge Ci przesłać jeszcze relację ze sportu i tempa, we wszystkich tych gazetach piszę w podobnym tonie .....

Po 14 latach przerwy Gliwice znów mają II ligę! Wszystko rozstrzygnęło się w sobotę. Piłkarze Piasta pokonali Lecha Sulmę Zielona Góra, natomiast ich najważniejszy konkurent Zagłębie Sosnowiec przegrał ze słabiutką Nysą Zgorzelec
Do zakończenia sezonu pozostały jeszcze dwie kolejki, ale siedmiopunktowa przewaga Piasta daje tej drużynie pewny awans.
Po bardzo dobrym meczu gliwiczanie pokonali 3:0 (2:0) w obecności ponad trzech tysięcy kibiców Lecha Sulmę. - Dawno już nie widziałem meczu, w którym gralibyśmy tak dobrze. Nie spodziewaliśmy się, że Zagłębie przegra u siebie. Dlatego nasza radość jest tym większa i jeszcze lepiej smakuje, bo jest kompletnym zaskoczeniem - wykrztusił po meczu uradowany wiceprezes ds. sportowych Piasta Marcin Żemaitis.
Gość

Postprzez zbynio 2003-06-11, 6:09 am

Zapomniałem się przed chwilą podpisać - zbynio.
zbynio

Postprzez bankier 2003-06-11, 7:09 am

to są argumenty??? ha ha ha - przeczytaj relację z naszego meczu z sulmą.... w obecności ponad 5 pięciu tysięcy kibiców..... !!!!! boli - zaprezentowano na naszej stronce zdjęcie waszego młyna - a że wygląda fatalnie to już nie nasz problem! ps. to po co zamieszczacie takie zdjęcia na swojej stronie? teraz jak ktoś je chce upublicznić (pokazać szerszej publiczności) to zbynio płaczesz jak dziecko!
bankier

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna