August napisał(a):Transmisja telewizyjna z meczu Zagłębia Sosnowiec z Rakowem Częstochowa została odwołana.
Nic straconego. W następnym sezonie zrobimy transmisję meczu z Bytovią Bytów

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):Transmisja telewizyjna z meczu Zagłębia Sosnowiec z Rakowem Częstochowa została odwołana.
django napisał(a):August napisał(a):Transmisja telewizyjna z meczu Zagłębia Sosnowiec z Rakowem Częstochowa została odwołana.
Nic straconego. W następnym sezonie zrobimy transmisję meczu z Bytovią Bytów
PawełK napisał(a):Oby wyjazd tam wypadł tak w pod koniec września, początek października - przy okazji wyjazdu będzie można pozbierać grzyby, podobnie jak w zeszłym roku w Żaganiu
August napisał(a):PawełK napisał(a):Oby wyjazd tam wypadł tak w pod koniec września, początek października - przy okazji wyjazdu będzie można pozbierać grzyby, podobnie jak w zeszłym roku w Żaganiu
Ty sie nie śmiej, bo rejon przepiękny.Pamiętam swego czasu świetną imprezę w Swornychgaciach, zbieranie grzybów w okolicy i zwiedzanie zamku krzyżackiego. Do dziś nie jestem pewny, gdzie
August napisał(a):W końcu zielonogórskie słynie z tego. Zapowiada się co najmniej kolejny sezony grzybobrania.
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Jedno co moge napisac to KIBICE NA DOBRE I NA ZLE POJDA NA MECZ Z RAKOWEM.
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Kol. August - odpowiem w ten sposób iz mój pobyt tutaj w aspekcie Mojego Klubu
Mojej druzyny - to jeden smutek, to jedna wielka niewygoda - która nie pozwala
byc na ludowym wówczas kiedy Zagłebie gra, w tej chwili pozostaje Internet w kazda
sobote, a Ludowy pozostaje okazjonalnie.
Nie zmieniam zdania bojkotowanie meczu z Rakowem to zły pomysł. A tak nawiasem
jest to bardzo obszerny temat - nie jestem Kol. Blajpiosem - i nie będzie longa w moim
wykonaniu, mysle ze to nie pora , aby młodym i nie tylko mówic nie CHODZCIE.
Pozdrawiam Tadeusz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników