fairplay1906 napisał(a):to piosenka http://www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c
Chodzi mi o piosenke po meczu taka wesoła fajna ;)
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
fairplay1906 napisał(a):to piosenka http://www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c
MiChAs089 napisał(a):Dlatego juz kiedyś tutaj pisałem jeżeli my kibice nic nie zrobimy to chytry sam nie odejdzie bo jemu sie żyje dostatnie musimy sie zorganizować i przeprowadzić manifestacje z telewizją pod siedzibą klubu tak jak kiedyś pod UM
Ja też jestem za tym aby iść pod LUDOWY, pokażmy naszą siłę!!.poketron napisał(a):Marsz na ludowy!!! JESTEM ZA!!!. Tylko zeby nie przyszlo tyle osob co z rakowem... To bylo chyba jakies nie porozumienie. Wiecej osob przychodzi na SARMACJE BĘDZIN!!! Wszyscy pod stadion!!!
poketron napisał(a):Marsz na ludowy!!! JESTEM ZA!!!. Tylko zeby nie przyszlo tyle osob co z rakowem... To bylo chyba jakies nie porozumienie. Wiecej osob przychodzi na SARMACJE BĘDZIN!!! Wszyscy pod stadion!!!
CZEKO22I16 napisał(a):poketron napisał(a):Marsz na ludowy!!! JESTEM ZA!!!. Tylko zeby nie przyszlo tyle osob co z rakowem... To bylo chyba jakies nie porozumienie. Wiecej osob przychodzi na SARMACJE BĘDZIN!!! Wszyscy pod stadion!!!
Ja też jestem za aby był przemarsz i najlepiej jak by klub załatwił jakiś odbiornik telewizyjny![]()
Albo niech nie załatwiają bo na grę Zagłębia szkoda patrzeć
pyla napisał(a):A kto Ci kaze patrzec to nie jest obowiazkowe, tylko zastanawiam się po cholere chcesz spacerowac na Ludowy
dziejus napisał(a):A czy w tym naszym klubie coś w ogóle sie dziejeNa obu forach"tele-echo" jeśli chodzi o druzyne,trenują chociaz
Szefostwo wyjechało już na MŚ czy wycofali się na z góry upatrzone stanowiska
Obawiam sie ze jak"dupnie"wieść to klękniemy na kolana
Słowem:cisza przed burzą
Lokens napisał(a):W stu procentach zgadzam się z poketronem. na jaki c*** ktos spiewa, że będzie z zagłębiem na dobre i na złe, skoro je teraz olewa? prawdziwy kibic jest na kazdym meczu, na ktorym moze, by wspomoc druzyne...
CZEKO22I16 napisał(a):pyla napisał(a):A kto Ci kaze patrzec to nie jest obowiazkowe, tylko zastanawiam się po cholere chcesz spacerowac na Ludowy
Jak nie chcesz iść to siedź w domu i oglądaj tv,a nie bierzesz się za głupie komentarze
Użytkownicy przeglądający ten dział: zbych