joz.joz01 napisał(a):jak morzecie znać frekwencje przed meczem??? dziwne? jak będzie np 2000tyś. Kibiców to napewno ci sie wszyscy nie wpiszą. Pójdz po rozum do głowy!!
2000tyś. Kibiców

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
joz.joz01 napisał(a):jak morzecie znać frekwencje przed meczem??? dziwne? jak będzie np 2000tyś. Kibiców to napewno ci sie wszyscy nie wpiszą. Pójdz po rozum do głowy!!
yahaya 1906 napisał(a):On chciał mnie przez swój post poniżyć,zrobił to nieudolnie aaa ludzie to była ironia.
yahaya 1906 napisał(a):nie mi tylko joz.joz01 wyszły 2 miliony
LucasUSA napisał(a):Co do meczu - mecz jak kazdy - o wszystko. Wydaje mi sie, ze rola Kudyby nie bedzie znaczaca. Jesli byl konflikt na linii Kudyba - pilkarze, to zawodnicy beda nawet bardziej zmotywowani do pokazania sie.
Typuje latwe zwyciestwo - 2, 3 bramkami
Koterwa napisał(a):a ja mam pytanie czy moge wejść na młyna w bluzie białej tylko w czarne paski?
Myślę że przyjdzie z 2500tyś, pamiętajcie wszyscy biale koszulki!!!Kumat_Andrzej napisał(a):Koterwa napisał(a):a ja mam pytanie czy moge wejść na młyna w bluzie białej tylko w czarne paski?
W sobotę ma być 27 stopni także zabierać białe koszulki i nie smęcić na forum !
Wiara_ZS napisał(a):Myślę że przyjdzie z 2500tyś, pamiętajcie wszyscy biale koszulki!!!Kumat_Andrzej napisał(a):Koterwa napisał(a):a ja mam pytanie czy moge wejść na młyna w bluzie białej tylko w czarne paski?
W sobotę ma być 27 stopni także zabierać białe koszulki i nie smęcić na forum !
Każdy w mlynie zdziera gardlo na 200%,bo pilkarze graja dla nas a nie dla Szatana!!!
Jutro bedzie 3-0 dla nas!!!
Bylo Jest I Będzie Zawsze ZAGŁĘBIE!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników