Elana Toruń - Zagłębie Sosnowiec 21 III 09 15.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Elana Toruń - Zagłębie Sosnowiec 21 III 09 15.00

Postprzez rif 2009-03-19, 11:14 pm

Kurde, naprawde nie widze sensu rozkminiac kto wygra, ja tam pojade, nawet na wlasna reke. nie chodzi o te 3 pkt. Doluje jedna sprawa, ze nie mozna w tym momencie uzbierac fajnej ekipy, zeby pojechac specjalem. Nie jestem notorycznym wyjazdowiczem, ale na torunska kurwe elane, mozna sie zmobilizowac chyba, wkoncu jestesmy Zaglebie!!

Ostrzeżenie za chamską napinkę.
rif

Postprzez Schabu 2009-03-19, 11:27 pm

turku napisał(a):Pora zapomnieć o blamażu jakiego świadkiem byliśmy w ostatnia sobotę. Zacznijmy myśleć o kolejnym meczu o 6 punktów z Elaną. Uważam że jeśli zaprezentujemy taki sam poziom jak ostatnio to o strzeleniu bramki nie ma co myśleć.

No raczej nie ma o czym myśleć i będzie nad czym myśleć po meczu :-(
Schabu

Postprzez Raul75 2009-03-19, 11:48 pm

SO_1906 napisał(a):Do ch*j Blajpos czy musisz zaśmiecać to forum tymi bzdurnymi elaboratami!! Zrozum że nikt tego g**na nie czyta i nie ma zamiaru :twisted:

no kur.a twoje za to czytają i zajadają się przy tym pocornem zapijanym colą!!! Nóż w kieszeni się otwiera na to, co niektórzy wypisuja na tym forum i nie dziwię się, że sporo osób rezygnuje z pisemnej aktywności ograniczając się do przeglądania zasobów. Serdecznie pozdrawiam więc tych, którym właściwa polemika zabiera więcej niż dwa słowa + emotikon.
Raul75

Postprzez LucasUSA 2009-03-19, 11:59 pm

SO_1906 - nie lubisz, nie czytaj. Nie podoba Ci sie post - zglos gdzie trzeba. Po co obrazasz ludzi, ktorzy zostawili na tym forum troche "zdrowia"?

Kol. Raul 75 - mnie tez przeraza ostatni "wysyp" pseudomedrcow, przebisniegow i nabijaczy postow na tym forum. Z drugiej strony wydaje mi sie, ze kol. Darian troche przesadzil z ocena ogolna :) - pozdrawiam!

Odnosnie samego meczu - licze, ze po wpadce z Rakowem towarzystwo okrzepnie. Mam nadzieje, ze trener Kudyba rowniez okaze naszym pilkarzom swoje szczere niezadowolenie z uzyskanego wyniku (nota bene ciekaw jestem, czy ma glos rownie donosny, jak jego poprzednik). Ta porazka to nie tylko policzek dla nas, to przede wszystkim policzek dla trenera - nie byl to wymarzony debiut.
Mam nadzieje, ze druzyna okrzepnie i pokaze sie z jak najlepszej strony, bo jak narazie to vanitas vanitatum et omnia vanitas (to ostatnie dla wielbicieli Koheleta).
LucasUSA

Postprzez Kibic009 2009-03-20, 2:08 am

Kurde, naprawde nie widze sensu rozkminiac kto wygra, ja tam pojade, nawet na wlasna reke. nie chodzi o te 3 pkt. Doluje jedna sprawa, ze nie mozna w tym momencie uzbierac fajnej ekipy, zeby pojechac specjalem. Nie jestem notorycznym wyjazdowiczem, ale na torunska kurwe elane, mozna sie zmobilizowac chyba, wkoncu jestesmy Zaglebie!!

Jestem ciekaw czy powiedzialbys to jakiemus Kibicowi(hools) z Torunia
Bo w necie kazdy umie napisac jaki to on nie jest:)

a co do meczu
Elana Też ni jest w bardzo dobrej formie (niestety ps jestem z Torunia) ostatni mecz w janikowie to istna masakra ale wiece jaki poziom prezentuje nasza Nowa 2 liga(choc zdarzaja sie wyjatki)
Forma Zaglebia z Tego co poczytalem na waszym Forum tez widze nie jest szałowa oby mecz nie był taki jakie mam przeczucia (wieje nnuda 1 strzal celny kolo 50 minuty Istna kopanina)
Bo Kibicowsko naprawde moze byc Swietnie Elana Potrafi bawic sie na Trybunach wy tez Marke macie
Wiec na pewno bedzie Atrakcyjnie dla potencjalnego piknika
a Swoja droga liczymy na 3 pkt dla Elany (dobry mecz Piłkarsko i Kibicowsko)
Pozdrowiena
i Bez Napinki

Sorki za literówki
Kibic009

Postprzez YOOSHKY 2009-03-20, 7:46 am

ukryty napisał(a):Chyba nikt nie podejejrzewa, ze wychodząc na boisko chcecie przegrać.

Chyba że są dobre kursy u buka jak ostatnio.
Nie muszą działać w porozumieniu, wystarczy że 3-4 "nażelowanych pięknisiów" zagra nieco słabiej....

SO_1906, otrzymujesz ostrzeżenie.
EDIT: już ktoś mnie ubiegł...
YOOSHKY

Postprzez Rarytas 2009-03-20, 1:06 pm

Legia Chełmża zamelduje się napewno na tym meczu. Pozdrawiam
Rarytas

Postprzez elana torun 2009-03-20, 1:22 pm

ELANA TORUŃ CZEKA NA WAS
DO ZOBACZENIA

MYSZKOW & RUCH & JEZIORAK & ELANA
elana torun

Postprzez 321 2009-03-20, 1:42 pm

Blajpios--> momentami fajnie się czyta co piszesz, a momentami pieprzysz farmazony. I mieszane uczucia mam przez to do Twoich postów. Z jednej strony starasz się pisać teksty "trudne" z drugiej jednak dobrze by było gdyby owa trudność i bogactwo wynikała z samego przekazu, a nie jego formy. Jak to ktoś wcześniej pisał nie sztuka pisać długich tekstów, sztuka w tekście krótkim zawrzeć mądre słowa.
Reasumując - masz możliwości lingwistyczne, ale szanuj innych i nie trać ich czasu. Napisz tekst, przeczytaj i wywal 80%, resztę wyślij na forum.

Co do meczu... obstawiam remis z nadzieją na wygraną. ale przede wszystkim mam nadzieję, że się nasi quazi-napastnicy rozstrzelają... jak w tym meczu nic nie strzelą to i Kudyba nic nie pomoże.
321

Postprzez Piotreq_Sc 2009-03-20, 2:59 pm

Wie ktoś może ile już jest wyprzedanych biletów na mecz z Elaną ?
Piotreq_Sc

Postprzez Blondyna_1906 2009-03-20, 3:05 pm

trzymam kciuki ;* ! i mam nadzieje , że się udaa :D :)
Blondyna_1906

Postprzez yahaya 1906 2009-03-20, 3:12 pm

właśnie ile wyprzedali ?
yahaya 1906

Postprzez Zabkowice 2009-03-20, 3:24 pm

yahaya 1906, a co cie to ile pojedź to zobaczysz ile. zresztą jak chcesz sie dowiedzieć takich czy innych rzeczy to forum pomyliłeś
Zabkowice

Postprzez PawełK 2009-03-20, 5:37 pm

Zabkowice napisał(a):yahaya 1906, a co cie to ile pojedź to zobaczysz ile. zresztą jak chcesz sie dowiedzieć takich czy innych rzeczy to forum pomyliłeś

Kolego już taki do przodu nie bądź, bo na tamtym też nie napiszą...
PawełK
pyszałek

Postprzez hellboyek 2009-03-20, 5:43 pm

Po porażce z Rakowem drużyna nie podłamała się? Jest jeszcze nutka optymizmu?
Na pewno tak. Przegraliśmy jeden mecz po głupio straconej bramce. Nie podłamujemy się. Cały tydzień pracowałem nad tym, abyśmy zapomnieli o tej porażce. Przystąpimy do meczu z podniesionymi głowami.

Tomasz Łuczywek zagrał na środku pomocy. Powtórzyłby Pan ten eksperyment?
W spotkanie z Elaną Tomek powinien zagrać, ale nie na tej pozycji. Zrobimy znowu kilka rotacji, ale na razie nie chcę nic mówić. Trenerzy naszych przeciwników także śledzą medialne doniesienia, więc lepiej nie odkrywać wszystkich kart.

Maciek Gostomski bronił poprawnie w meczu z Rakowem, ale bramkę można zapisać na jego konto.
Uważam, że nie. Oglądałem tę bramkę kilka razy i myślę, że to nie jest wina Maćka. Zareagował instynktownie, ale nie mógł nic zrobić. Wyszedł na 3-4 metr i musiał się tak zachować. Poszło dośrodkowanie i piłka odbiła się od słupka, od tyłu głowy i wpadła do bramki. Może troszkę się spóźnił, ale nic poza tym.

Czyli zmiany między słupka mi nie przewiduje Pan?
Nie, oczywiście, że nie. Nie można skreślać kogoś po jednej sytuacji.

A jak Pan oceni duet naszych napastników?
Zagrali dużo lepiej niż w sparingach. Krzysiu Myśliwy miał kilka ciekawych okazji i szkoda, że nie udało się ich wykorzystać. Michał trochę później przygasł. W pierwszej połowie zagrali dobrze ale po strzelenie bramki przez Raków, goście zagęścili pole, cofnęli jednego napastnika i chłopcy mieli problemy z rozgrywaniem akcji. Zagrali dobrze, ale w Toruniu nie wykluczam zmiany na tej pozycji.

Jak zagra Zagłębie w Toruniu?
Z racji, że gramy na wyjeździe, zaprosimy Toruń na swoją połowę, pozwolimy trochę porozgrywać akcje i spróbujemy zaatakować z kontry. Ale oczywiście to nie jest taktyka na całe spotkanie.

Są jakieś kontuzje w drużynie?
Arek Kłoda wrócił już do treningów i na razie trenuje indywidualnie. Niestety nie zagra w Toruniu. Do gry powrócił Michał Wróbel i Tomasz Szatan. Niestety nie będziemy mogli skorzystać z Rafała Pietrzaka, który wyjechał na zgrupowanie kadry.

Odchodząc od tematu. Trzy kolejki Ekstraklasy i dwóch zwolnionych trenerów. Czy to jest normalne?
Myślę, że nie. Działaczom chyba się głowy zagrzały. W czasie trzech tygodni potrafią ocenić pracę trenera. Przecież Polonia Bytom została osłabiona, a winę za porażki upatruje się w osobie trenera Motyki. Morale drużyny podupadają. Przyjdzie nowy trener, wygra jeden mecz, a później sytuacja powraca do normy. Jaki to ma sens?

http://www.gazetasosnowiec.pl/gazetasos ... runiu.html

Zmiany w ataku? Hustava za Filipowicza?
hellboyek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna