Zagłebie - Kotwica

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Bartos 2008-09-03, 8:58 pm

właśnie wróciłem i jestem totalnie załamany

drużyna gra beznadziejnie
napastnicy Kotwicy robili co chcieli (raz tez w 100% sytuacji strzelili w słupek i niewiele brakowało a było by 2:4)
a tak się Pierscionek chwalił grą na zero z tyłu :(

Bałecki - IDIOTA!!!

najpierw lata do bocznego, wyzywa go, obraza, pokazuje mu, zeby kupił sobie okulary - to było pewne, że dostanie żółta kartkę no i ją dostał ... 10 min. później po strzelonej bramce ściąga koszulke i biegnie 50 metrów za linie boczną - kolejna pewna na 100% żółta kartka i osłabienie drużyny a później w 10 ... przepraszam w 9 po kontuzjowany Pietrzak truchtał tylko w środku dostajemy dwie brameczki

dla mnie Bałecki jest najbardziej winny tej porażki
Bartos

Postprzez m3lm4k 2008-09-03, 8:59 pm

Pozostaje zasugerowac, by flaga byla po prostu biala. Przekaz bedzie jasny.
m3lm4k

Postprzez mario999 2008-09-03, 9:01 pm

Bartos napisał(a):właśnie wróciłem i jestem totalnie załamany

drużyna gra beznadziejnie
napastnicy Kotwicy robili co chcieli (raz tez w 100% sytuacji strzelili w słupek i niewiele brakowało a było by 2:4)
a tak się Pierscionek chwalił grą na zero z tyłu :(

Bałecki - IDIOTA!!!

najpierw lata do bocznego, wyzywa go, obraza, pokazuje mu, zeby kupił sobie okulary - to było pewne, że dostanie żółta kartkę no i ją dostał ... 10 min. później po strzelonej bramce ściąga koszulke i biegnie 50 metrów za linie boczną - kolejna pewna na 100% żółta kartka i osłabienie drużyny a później w 10 ... przepraszam w 9 po kontuzjowany Pietrzak truchtał tylko w środku dostajemy dwie brameczki

dla mnie Bałecki jest najbardziej winny tej porażki

Najwazniejsze i najbardziej prawdziwe jest zdanie ze druzyna gra beznadziejnie i te wywiady przedmeczowe.... czlowieka krew zalewa

[ Dodano: 2008-09-03, 10:04 pm ]
Ciekawe co frajerzy dzisiaj powiedza po meczu.
Znajac zycie to beda sie tlumaczyc jakiego to pecha niemieli itd

[ Dodano: 2008-09-03, 10:07 pm ]
A prawda jest taka ze wygrala druzyna lepsza
mario999

Postprzez Smazu 2008-09-03, 9:10 pm

Co tu komentować?Rozwiązać drużyne tyle
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez roxy 2008-09-03, 9:13 pm

jakim trzeba być kretynem,żeby mając żółtko,ściągać koszulkę?Trampkarz by o tym pamiętał...Pierścionek,idz trenować szkółkę,tak od serca Ci radzę.Od samego początku nie widać w tej drużynie lidera,pomysłu na grę i umiejętności!Nie wiem dokąd ten szacowny klub zmierza,ale nic dobrego z tego nie będzie.Ja już dziękuję,nie będę płacił kasy za takie widowisko,kibicem zostanę,bo w sercu to siedzi,ale skoro ja szanuję klub,to klub powinien szanować mnie,a tak nie jest,bo ta gra mnie obraża.Ja wiem,że zaraz na mnie co niektórzy naskoczą,ale ja tak to czuję.Pominę milczeniem murawę i światła,pominę także to,że jak spadnie deszcz,to dachu nie ma na stadionie klubu,który ma sto lat.Widzę,że coraz więcej ludzi myśli podobnie,a jak Pan Szatan chce mieć po 300 ludzi na stadionie,to obrał dobrą drogę.Do zobaczenia na stadionie,jak zauważę,że pilkarzom chce się grać i będą wyniki.
roxy

Postprzez jackal29 2008-09-03, 9:20 pm

awaria oswietlenia to żenada!!! ktos kto tym zarzadza powinien zwrócic sie do firmy o naprawe a jak nie to kaucja z przetargu przepada i bierzemy inna lub sprawa w sądzie!
Jestesmy posmiewiskiem tej ligi! Dodtosowujemy sie do poziomu ogórków do opier.....lenia!!
Jest mi wstyd, bo pracuje z hanysami i znowu bedą mieli ze mnie pośmiewisko przez cały tydzień, aż do następnej wpadki!!!
Młyn super!!! to jedyny pozytyw!!!
żadnego tłumaczenia nie przyjme!!! jestesmy tacy słabi, że aż wstyd....
jackal29

Postprzez fan78 2008-09-03, 9:20 pm

Pierscionek powie ze ich awaria swiatla wytracila z rownowagi i przegrali,wielmoza-dobrodziej poklepie go po plecach bo Piotrek to swoj chlop,tani i "mo grupe" i wogole przeciez nic sie nie stalo jest jeszcze 27 meczy...:)
A tak na powaznie to tylko jedno cisnie sie na usta:
AMATORZY WYPIERDALAC!!!!
fan78

Postprzez mario999 2008-09-03, 9:21 pm

roxy napisał(a):jakim trzeba być kretynem,żeby mając żółtko,ściągać koszulkę?Trampkarz by o tym pamiętał...Pierścionek,idz trenować szkółkę,tak od serca Ci radzę.Od samego początku nie widać w tej drużynie lidera,pomysłu na grę i umiejętności!Nie wiem dokąd ten szacowny klub zmierza,ale nic dobrego z tego nie będzie.Ja już dziękuję,nie będę płacił kasy za takie widowisko,kibicem zostanę,bo w sercu to siedzi,ale skoro ja szanuję klub,to klub powinien szanować mnie,a tak nie jest,bo ta gra mnie obraża.Ja wiem,że zaraz na mnie co niektórzy naskoczą,ale ja tak to czuję.Pominę milczeniem murawę i światła,pominę także to,że jak spadnie deszcz,to dachu nie ma na stadionie klubu,który ma sto lat.Widzę,że coraz więcej ludzi myśli podobnie,a jak Pan Szatan chce mieć po 300 ludzi na stadionie,to obrał dobrą drogę.Do zobaczenia na stadionie,jak zauważę,że pilkarzom chce się grać i będą wyniki.

Nie zgodze sie tylko z jednym.
To nie tylko p.Szatan ale jego madrzy doradcy,ja dalej uwazam ze niema w klubie nawet jednej osoby ktora zna sie na kierowaniu klubem pilkarskim. Zatrudnili dyrektora ktoremu napewno placa niezle pieniazki, ciekawy jestem za co? Ale my zawsze mielismy w ostatnim czasie szczescie do dyrektorow. Wszyscy oni sa na dobre i na zle z Zaglebiem jak maja jakas korzysc z tego bo niepamietam aby obecny i byly dyr,W.R chodzili na mecze Zaglebia niepracujac w Zaglebiu.
mario999

Postprzez Kotwica_K-g 2008-09-03, 9:22 pm

Z tego co można zaobserwować tutaj to chyba tylko zmiana trenera pomoże poprawić nastroje w drużynie. Mimo wszystko ja wyznaję taką zasadę że z drużyną trzeba być zawsze, nawet jeżeli jest bardzo źle.
Kotwica_K-g

Postprzez arek 2008-09-03, 9:30 pm

Przed rozpoczęciem sezonu wyrażałem opinię że nie mam najmniejszych wątpliwości że ta drużyna nie awansuje w tym roku ale nie spodziewałem się że będzie walczyć o utrzymanie w trzeciej lidze. Co tu wiele pisać, ta drużyna z tymi ludźmi, mam na myśli sztab szkoleniowy oraz władze miasta i MOSIR-u nie osiągną nic. Organizacyjnie nie jesteśmy przygotowani nawet na trzecią ligę. Który to już raz gaśnie światło na Ludowym panie Drążkiewicz? Skąd te kałuże na murawie - czyżby znowu drenaż zatkany?
Co robi ta trenerzyna Panie Szatan? Czy on sam to wie? Mam duży szacunek dla Pana Panie Szatan za to co już Pan zrobił, za chęci, zaangażowanie finansowe i oddanie klubowi ale to zadanie chyba Pana trochę przerasta. Czas naprawdę pomyśleć o rozwiązaniach - nie o ucieczce bo to byłby chyba gwóźdź do trumny ale o konstruktywnych rozwiązaniach. Dlaczego nie rozmawia Pan z kibicami? Czy o wszystkim co się dzieje w klubie naprawdę trzeba czytać w info.sosnowiec lub Wyborczej? Dlaczego nie działa marketing? Z Zewnątrz wygląda to tak jakby wszystko było uśpione i toczyło się siłą rozpędu. Czy nie czas odpóścić ten sezon i postawić na naszą zagłębiowską młodzież? Ligi oni nie zawojują ale niech si trochę przynajmniej ograją bo ztych których mamy nic nie da się wykszesać - nawet zaangażowania.
arek

Postprzez roxy 2008-09-03, 9:32 pm

mario999,ja wiem o tym!Nie wiem ile masz lat,ale ja z Zagłębiem dużo przeszedłem,miałem 18 lat,jak po raz pierwszy odkąd żyłem spadli do 2 ligi!Po raz pierwszy odkąd żyłem!Od tamtej pory żyję nadzieją,że kiedyś ten klub będzie tak wielki,jak kiedyś.Dziś mam39 lat i powoli tracę nadzieję...Nie pisałem,że Szatan jest tylko winien,ale to on jest właścicielem i zrozumiałe,że na niego lecą gromy!Przecież gość prowadzi firmę,tam też nieudaczników zatrudnia?!Skoro zarząd klubu nie potrafi znależć kasy na klub,to niech nie obiecują,że gramy o awans!jak tak dalej będzie to zagramy w derbach z Niwką:)
roxy

Postprzez Sachi 2008-09-03, 9:38 pm

Generalnie mecz był...no...sami wiecie jaki. Zwłaszcza końcówka. N/C i tyle

Ale co do niektórych wypowiedzi. Jakbym mógł to bym wszystkim hipokrytom, którzy bili brawo kiedy Bałecki schodził z boiska po strzelonej bramce a teraz tylko plują się, że idiota, zrobiłbym krzywdę. Naprawdę, ludzie, zastanówcie się D:

@novack - to ja jeszcze proponuję wystawić Gostomskiego w ataku
Ostatnio edytowano 2008-09-03, 9:46 pm przez Sachi, łącznie edytowano 2 razy
Sachi

Postprzez tomi2509 2008-09-03, 9:40 pm

panie piotru miej JAJA i poddaj sie , juz po raz kolejny widzialem na wlasne oczy zero jakiegokolwiek pomyslu na gre beznadziejne ustawienie druzyny nie mowiac o skladzie wyjsciowym. jesli zalezy ci na tym klubie oddaj tostanowisko komus lepszemu od siebie bo do tej ligi sie nie nadajesz

i troche kulturki bo Ci jej brakuje co widac w wywiadach!!
tomi2509

Postprzez novack 2008-09-03, 9:42 pm

Kolejny „spalony” przez Pierścionka piłkarz. Pajączkowskiemu po meczu na lewej obronie pewnie odechce się piłki na kilka miesięcy. Cygar ciągle jeszcze dochodzi do siebie po występach w środku pola. Smolec, nominalny napastnik do niedawna wystawiany w drugiej linii, a rozliczany za błędy w obronie. Kłoda, solidny prawy obrońca zamęczany jako rozgrywający. Bartos, facet z pomysłem na rozegranie, „kiszony” w obronie. Odnoszę wrażenie , że jedynie Smółka jest omnibusem. Piotrek odejdź!!!!
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez mario999 2008-09-03, 9:44 pm

novack napisał(a):Kolejny „spalony” przez Pierścionka piłkarz. Pajączkowskiemu po meczu na lewej obronie pewnie odechce się piłki na kilka miesięcy. Cygar ciągle jeszcze dochodzi do siebie po występach w środku pola. Smolec, nominalny napastnik do niedawna wystawiany w drugiej linii, a rozliczany za błędy w obronie. Kłoda, solidny prawy obrońca zamęczany jako rozgrywający. Bartos, facet z pomysłem na rozegranie, „kiszony” w obronie. Odnoszę wrażenie , że jedynie Smółka jest omnibusem. Piotrek odejdź!!!!

Ja od dawna o tym mowie panie Nowack te pozycje dla tych zawodnikow to jest jakas paranoja
mario999

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna