Vigo- Nowy sponsor techniczny Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Raul75 2008-07-30, 7:27 pm

Fahrenheit napisał(a):szkoda tylko ze czlowiek odpowiedzialny za te stroje nie wie jakie mamy barwy :?

Obrazek

czerwona koszulka i biało - zielona wstega?

to kolejnosc tez juz nie ma znaczenia?

następny narzekacz. A kiedy miałeś koszulki we właściwej kolejności barw??? A przypomnij slobie koszulkę Legea. A popatrz jakie propozycje zgłaszali forumowicze i tam kolejność barw miała drugorzędne znaczenie i mimo to komentarze były pozytywne. Pewnie nas zdyskwalifikują za takie koszulki. Nóż w kieszeni się otwiera na takie posty.
Raul75

Postprzez Fahrenheit 2008-08-01, 1:41 pm

Raul75 napisał(a):
Fahrenheit napisał(a):szkoda tylko ze czlowiek odpowiedzialny za te stroje nie wie jakie mamy barwy :?

Obrazek

czerwona koszulka i biało - zielona wstega?

to kolejnosc tez juz nie ma znaczenia?

następny narzekacz. A kiedy miałeś koszulki we właściwej kolejności barw??? A przypomnij slobie koszulkę Legea. A popatrz jakie propozycje zgłaszali forumowicze i tam kolejność barw miała drugorzędne znaczenie i mimo to komentarze były pozytywne. Pewnie nas zdyskwalifikują za takie koszulki. Nóż w kieszeni się otwiera na takie posty.

ehehe, pro-zarządowy jesteś widze jakiś.... moze jakis ukryty dzialacz?
no wlasnie nigdy nie byly we wlasciwej kolejnosci bo zawsze jest jakis idiota ktory o tym nie umie zadecydowac...
Ja gdybym byl za to odpowiedzialny nakazalby firmie Vigo przygotowac pare projektow ktore mogliby uszyc i bym wybral najlepszy, u siebie :albo czerwono zielona biala koszulka jakoś fajnie zaprojektowana, aby było widać NASZE BARWY! albo czerwona koszulka, zielone spodenki, białe getry.
na wyjeździe dla odmiany, barwy kibiców Zagłębia: biel i czerń w pasy poziome (żeby wiedzieli dla kogo grają) czyż nie było by fajnie?
Fahrenheit

Postprzez fan78 2008-08-06, 8:32 pm

Czy bedzie mozna kupic gdzies te repliki meczowe???
fan78

Postprzez Waluś 2008-08-06, 8:38 pm

fan78 napisał(a):Czy bedzie mozna kupic gdzies te repliki meczowe???

Jak już to u Darka w Sklepie Kibica na Targowej.
Waluś
kumaty

Postprzez cezaros_prowokator 2008-08-06, 8:53 pm

kupisz drogą nieformalną. sprzedaz koszulek u nas idzie jak po gruzie, caly poprzedni sezon to oczekiwanie na koszulki i co...wielkie gowno.

[ Dodano: 2008-08-06, 10:01 pm ]
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=8859897

zerknij tu napewno znajdziesz cos dla siebie :)
cezaros_prowokator
Żółta kartka

Postprzez Raul75 2008-08-06, 10:08 pm

jestem szczęśliwym posiadaczem repliki Vigo z tekestem "ZAGŁĘBIE" na plecach. Koszulka świetna i polecam wszystkim. Za 85 pln warto. Szkoda tylko, że klub nie chce skorzystać na zainteresowaniu i trzeba szukać poza nim.
Raul75

Postprzez Sowak 2008-08-11, 6:03 pm

jakies pomysly co do stroi bramkarzy ?
Sowak

Postprzez Bartos 2008-08-11, 6:18 pm

na poczatku tego tematu pisalem, ze w klubie nie ma i nigdy nie bylo strategii co do strojow Zagłębia i co?
dostaliśmy komunikat, że Zagłębie będzie w tym roku u siebie grać w strojach czerwonych
pozniej byl oficjalny komunikat, że po głosowaniu kibiców w ankiecie ... piłkarze Zagłębia będą grali u siebie w strojach czerwono - zielono - białych
i tak też wystąpili w pierwszym meczu ... przychodzi drugi mecze z Elana i co?
spiker nawet zapowiada stroje czerowno-zielono-białe a piłkarze grają cali na biało

to kiedy bedzie jakas strategia?!?!

kiedy Zagłębie Sosnowiec dochowa się stałych i niezmiennych barw?
kiedy kibice Zagłębia - będą wreszcie wiedzieli jak się ubrać aby identyfikować się ze swoją drużyną?
kto decyduje o tych strojach Zagłębia w poszczególnych meczach? kierownik drużyny? sponsor techniczny? jakiś działacz?

dodam tylko, że skoro i piłkarze Jaroty i piłkarze Elany grali na żółto-niebiesko ... więc napewno barwy rywali nie powodowały, że piłkarze Zagłębia za każdym razem musieli grać w innych strojach

Chce jasnego i niezmiennego stanowiska klubu co do barw klubowych i strojów piłkarzy!
bo to co jest teraz to jest wielka kpina z barw klubowych i kibiców!
Bartos

Postprzez PawełK 2008-08-12, 7:33 am

Bartos napisał(a):na poczatku tego tematu pisalem, ze w klubie nie ma i nigdy nie bylo strategii co do strojow Zagłębia i co?
dostaliśmy komunikat, że Zagłębie będzie w tym roku u siebie grać w strojach czerwonych
pozniej byl oficjalny komunikat, że po głosowaniu kibiców w ankiecie ... piłkarze Zagłębia będą grali u siebie w strojach czerwono - zielono - białych
i tak też wystąpili w pierwszym meczu ... przychodzi drugi mecze z Elana i co?
spiker nawet zapowiada stroje czerowno-zielono-białe a piłkarze grają cali na biało

Już wyjaśniam. Ustalone kolory koszulek będą obowiązywały lecz w tym meczu /z Elaną/ sędziowie mieli koszulki różowe

Obrazek

i nie dopuścili naszych czerwonych koszulek do gry, w trybie awaryjnym graliśmy na biało.

Co do koszulek replik dla kibiców to są one zamówione i się już szyją. Będą dostępne w Sklepie kibica o czym będzie informacja. Na tę chwilę w SK można nabywać nowy proporczyk klubu w cenie 40 zł.
PawełK
pyszałek

Postprzez Przemek26 2008-08-12, 9:56 am

Przegladałem zdjęcia z galerii i jak byk widac że te stroje są krótko mówiąc zj****.

Lampasy na spodenkach ok ( czer-ziel- i biel to reszta stroju), ale to co jest na koszulkach to nie wiem co to jest. Co to barwy Bułgarii czy jak. Czy ktoś je robił w lusterku?
Przemek26

Postprzez LucasUSA 2008-08-20, 2:13 am

Przemek26 napisał(a):Przegladałem zdjęcia z galerii i jak byk widac że te stroje są krótko mówiąc zj****.

Lampasy na spodenkach ok ( czer-ziel- i biel to reszta stroju), ale to co jest na koszulkach to nie wiem co to jest. Co to barwy Bułgarii czy jak. Czy ktoś je robił w lusterku?

Dokladnie, zarowno czerwone, jak i biale komplety maja poprzestawiane wstawki na koszulkach- a'la Bulgaria.
Ale i tak postep, ze mozna je kupic bez problemu w Sklepie Kibica - nastawiam sie na zakup!
LucasUSA

Postprzez Misaki 2008-08-20, 6:22 pm

Skoro w ankiecie wygrała opcja, że Zagłębie będzie grało w koszulkach czerwonych to dlaczego koszulek w takim kolorze nie dopuszczono do masowej sprzedarzy? Wiadomo, że kibice chcą być ubrani tak samo jak piłkarze a tu jak zwykle odwalona kicha jest. Myśli ktoś w tym klubie? Same koszulki są zje**** bo nie takie Zagłębie ma barwy jak ktoś starał się zasugerować. Czy ktoś może wyjaśnić dlaczego są na nich odwrócone barwy?

[ Dodano: 2008-08-20, 7:44 pm ]
PawełK napisał(a):
Już wyjaśniam. Ustalone kolory koszulek będą obowiązywały lecz w tym meczu /z Elaną/ sędziowie mieli koszulki różowe
i nie dopuścili naszych czerwonych koszulek do gry, w trybie awaryjnym graliśmy na biało.

z regulaminu rozgrywek 1 ligi na sezon 2008/2009

paragraf 6 pkt 5 b

Bramkarze muszą mieć koszulki różniące się barwą od koszulek obu drużyn. Przepis ten dotyczy również sędziego, któremu gospodarz zawodów, powinien dostarczyć czystą koszulkę odmiennej barwy.

Czyli mam rozumieć, że jeśli sędziowie będą przyjeżdżać do nas w koszulkach różowych to raczej Zagłębia w swoich strojach na ludowym nie zobaczymy bo ogólnie olewka jest?
Misaki

Postprzez Raul75 2008-08-20, 10:33 pm

huston; we've got a problem!!!! wiele hałasu o nic czyli sezon ogórkowy. Bo barwy Bułgarii, bo miały być zielone a są białe itp itd. I jeszcze raz napiszę,że w poprzednim sezonie nikt nie zgłaszał problemów ze strojami Legea a tu taki nalot. Więcej luzu panowie, bo zaraz zacznie nam przeszkadzać kolor sznurówek w butach piłkarzy.
Raul75

Postprzez LucasUSA 2008-08-21, 3:28 am

Raul75 napisał(a):huston; we've got a problem!!!! wiele hałasu o nic czyli sezon ogórkowy. Bo barwy Bułgarii, bo miały być zielone a są białe itp itd. I jeszcze raz napiszę,że w poprzednim sezonie nikt nie zgłaszał problemów ze strojami Legea a tu taki nalot. Więcej luzu panowie, bo zaraz zacznie nam przeszkadzać kolor sznurówek w butach piłkarzy.

Ja tam do barw jestem przywiazany, nie wiem jak inni. A bialo-niebieskie sznurowki by mi na pewno przeszkadzaly.
LucasUSA

Postprzez Raul75 2008-08-21, 8:58 pm

Lucas;ja też jestem przywiązany do barw ale nie róbmy wielkiego problemu z tytułu koszulek. W końcu nawet na tym forum upadł temat projektu koszulki kibicowskiej i jak widzę trudno będzie mówić jednym głosem. Tyle zdań ilu forumowiczów. Oby stroje okazały się szczęśliwe i dały awans.
Raul75

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna