ŁKS Łódź - Zagłębie Sosnowiec 15.09.07

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez rossoneri 2007-09-15, 8:00 pm

i bardzo dobrze niech nas wszyscy leja i w przyszlym sezonie powrot do rzeczywistosci i start od 3 ligi, ale niech sie paru nacieszy, tych co chcieli i cieszyli sie ze graja w 1 lidze nie ma skladu ani ladu, trener byle jaki, tylko tyle, ze w 3 lidze malo kto odejdzie, bo malo ktory sie nadaje do wyzszej ligi jak najszybciej zeby ten beznadziejny sezon sie skonczyl
rossoneri

Postprzez robson_77 2007-09-15, 8:03 pm

Właśnie wróciłem z meczu i mogę powiedzieć, że przewaga ŁKS-u nie była tak duża jak to sugeruje wynik. Pierwsza bramka to wypuszczenie w uliczkę Arifowica, nieudana pułapka ofsajdowa i systuacja sam na sam. Ostatnie dwie bramki to akcje z kontry. ŁKS ma szybkich skrzydłowych, a nasi boczni obrońcy są wolni i tak to się skończyło. Między 50 a 80 minutą mieliśmy przewagę w polu, ale przypominało to bicie głową w mur.

Ta porażka to chyba nie tyle efekt braku ambicji i woli walki co przygotowania fizycznego i umiejętności. Ale i tak porównując to jak Zagłębie gra teraz, a jak grało w 2 lidze to zrobiliśmy postęp, bo grając w drugiej lidze było mnóstwo chaosu w naszej grze, a teraz przynajmniej gra jest bardziej płynna i chłopaki grają na miarę swoich umiejętności.
robson_77

Postprzez dziejus 2007-09-15, 8:18 pm

Z Lodzi w godzine?Kubica co ty na to?
dziejus

Postprzez peterrabit3 2007-09-15, 8:21 pm

Baczynski czekamy na decyzje!!!!
Nie mozna sie przygladac temu spokojnie....
Jestesmy Zaglebie Sosnowiec nie jakas wiocha ktora moga poniewierac slabe kluby...
Wiedzialem ze nie bedzie lekko ale byc tak bitym po glowie to lekka przesada...
peterrabit3

Postprzez robson_77 2007-09-15, 8:24 pm

dziejus napisał(a):Z Lodzi w godzine?Kubica co ty na to?

Nie :-) Parę lat temu przeprowadziłem się z Sosnowca do Łodzi i teraz mieszkam w Łodzi.
robson_77

Postprzez dziejus 2007-09-15, 8:30 pm

Dobre.Dawno sie tak z siebie nie usmialem.Przeczytalem skad:Sosnowiec a przeciez nie pisze :gdzie.Pozdrawiam.Troche mi sie humor poprawil a jutro odbijemy sobie na Zimowym.
dziejus

Postprzez robson_77 2007-09-15, 8:41 pm

dziejus napisał(a):Dobre.Dawno sie tak z siebie nie usmialem.Przeczytalem skad:Sosnowiec a przeciez nie pisze :gdzie.Pozdrawiam.Troche mi sie humor poprawil a jutro odbijemy sobie na Zimowym.

No właśnie :-) Gdybym miał wpisać "gdzie" to bym wpisał Łódż (dzielnica Widzew), a skoro miałem wpisać "skąd" to wpisałem Sosnowiec (a dokładniej Sosnowiec-Stary :-) )

A co do Kowalika to oczywiście można go zmienić, ale wątpię, żeby to cokolwiek dało. Jeszcze parę miesięcy temu w 2 lidze dostaliśmy od Polonii Bytom i Jagielloni, a teraz w 1 lidze z nimi wygraliśmy. Mamy jeden z najmniejszych budżetów w 1 lidze, a dodatkowo te 4 punkty ujemne :-(. Trudno się dziwić, że jesteśmy w dole tabeli. Ale do końca jest jeszcze sporo meczów i może uda się nie spaść do 3 ligi.
robson_77

Postprzez LucasUSA 2007-09-15, 8:51 pm

rossoneri napisał(a):i bardzo dobrze niech nas wszyscy leja i w przyszlym sezonie powrot do rzeczywistosci i start od 3 ligi, ale niech sie paru nacieszy, tych co chcieli i cieszyli sie ze graja w 1 lidze nie ma skladu ani ladu, trener byle jaki, tylko tyle, ze w 3 lidze malo kto odejdzie, bo malo ktory sie nadaje do wyzszej ligi jak najszybciej zeby ten beznadziejny sezon sie skonczyl

No i co szmaciarzu ulzylo ci, cieszysz sie bardzo, udowodniles swoja racje? Kup sobie koszulke Barcelony czy innej Chelsea i smigaj z tego forum.
LucasUSA

Postprzez dziejus 2007-09-15, 9:12 pm

A tak a propos smigania to nie wie ktos gdzie dzisiaj smigal Kmiecik ze go nie bylo nawet na lawce rezerwowych?
dziejus

Postprzez emdżej 2007-09-15, 9:18 pm

dziejus napisał(a):A tak a propos smigania to nie wie ktos gdzie dzisiaj smigal Kmiecik ze go nie bylo nawet na lawce rezerwowych?

Kmiecik został przesunięty karnie do Młodej Ekstraklasy. Za co? Nie wiem. Tak podał portal GW
emdżej

Postprzez turku 2007-09-15, 9:19 pm

dziejus napisał(a):A tak a propos smigania to nie wie ktos gdzie dzisiaj smigal Kmiecik ze go nie bylo nawet na lawce rezerwowych?

Kmieci ze względów wychowawczych został przesuniey do młodej OE. Może wreszcie coś strzeli. Bo jesli miał byc naszym napastnikiem a zamiast stzrelac bramki strzela kufle w barze albo robi cos innego co sportowcowi profesjonalnemu nie godne to niech zobaczy jak zapierdalają prawdziwi profesjonaliści w Młodej OE. Ci to przynajmniej wiedza jak wygrywać i jak nie przegrywać i bramki potrafią z 100% strzelać.
turku

Postprzez budzik 2007-09-15, 9:32 pm

co za porażka .
Maksymalnie wkurza mnie Gąsiński...
Znów kolejny błąd, kolejne wyjście z tej bramki. Chłopie co Ty wyprawiasz?!
"1:0!!! Łukasz Madej zagrywa prostopadłą piłkę w pole karne, Ensar Arifović w biegu mija Szymona Gąsińskiego "
"2:0!!! Mieczysław Sikora dostał piłkę na prawą stronę, pobiegł w pole karne, gdy był już przy końcowej linii, wyszedł do niego Szymon Gąsiński"

Kibice ŁKS śpiewają "Kto nie skacze, ten z Widzewa". Oczywiście przy tym skaczą. Szymon Gąsiński też skacze, ale nie wiem, czy posłuchał kibiców, czy po prostu się rozgrzewał.

tak? dobrze Ci sie skakało: to spadówa do ŁKSu!!

Adam Bensz!!!! - Wracaj szybko do zdrowia, kibice czekają...
budzik

Postprzez rossoneri 2007-09-15, 9:58 pm

LucasUSA napisał(a):
rossoneri napisał(a):i bardzo dobrze niech nas wszyscy leja i w przyszlym sezonie powrot do rzeczywistosci i start od 3 ligi, ale niech sie paru nacieszy, tych co chcieli i cieszyli sie ze graja w 1 lidze nie ma skladu ani ladu, trener byle jaki, tylko tyle, ze w 3 lidze malo kto odejdzie, bo malo ktory sie nadaje do wyzszej ligi jak najszybciej zeby ten beznadziejny sezon sie skonczyl

No i co szmaciarzu ulzylo ci, cieszysz sie bardzo, udowodniles swoja racje? Kup sobie koszulke Barcelony czy innej Chelsea i smigaj z tego forum.

mysle, ze moderatorzy odpowiednio zaaraguja na Twoja glupote i nie bede sie znizal do Twojego poziomu, a z czego mam sie cieszyc ,ze jestesmy najgorsza druzyna w OE,nie majaca swojego boiska i po sezonie skazana na upadek i majaca takich zaslepionych glupota kibicow jak Ty
rossoneri

Postprzez PiwerŁKS 2007-09-15, 10:02 pm

budzik napisał(a):co za porażka .
Maksymalnie wkurza mnie Gąsiński...
Znów kolejny błąd, kolejne wyjście z tej bramki. Chłopie co Ty wyprawiasz?!
"1:0!!! Łukasz Madej zagrywa prostopadłą piłkę w pole karne, Ensar Arifović w biegu mija Szymona Gąsińskiego "
"2:0!!! Mieczysław Sikora dostał piłkę na prawą stronę, pobiegł w pole karne, gdy był już przy końcowej linii, wyszedł do niego Szymon Gąsiński"

Kibice ŁKS śpiewają "Kto nie skacze, ten z Widzewa". Oczywiście przy tym skaczą. Szymon Gąsiński też skacze, ale nie wiem, czy posłuchał kibiców, czy po prostu się rozgrzewał.

tak? dobrze Ci sie skakało: to spadówa do ŁKSu!!

Adam Bensz!!!! - Wracaj szybko do zdrowia, kibice czekają...

Niby nie powinienem, bo to nie moje forum ale zapytam. Widziałeś mecz? Jak nie to obejrzyj chociaż skrót, bo delikatnie mówiąc pieprzysz o czymś o czym pojęcia najmniejszego nie masz jak to wyglądało.
Jak mozna mieć pretensje do bramkarza, że przegrał pojedynek sam na sam? Jak karnego nie obroni to też na niego flugasz? Jak wasi obrońcy grali jak pizdy (to jeszcze delikatne określenie) to nie wiń Gąsińskiego, że musiał naprawiać ich błędy nawet na skraju pola karnego.
W sumie przy 2 bramce mógł zachować sie lepiej ale na dobra sprawę to nie zawalił wam żadnej bramki. Po prostu macie strasznie dziurawa obronę.
PiwerŁKS

Postprzez LeOnI:) 2007-09-15, 10:14 pm

Lars napisał(a):jeszcze jedno.
kibice Zagłebia poswiecaja czas, pieniadze, zapierdalają do tej łodzi kilka godzin aby wejsc na stadion i zobaczyć ze nasi akurat zdecydowali ze ten mecz to oni sobie odpuszcza bo mają focha !!! no k***a mac, panowie i panie i panienki grające w naszym zespole, ja sie k***a pytam, jak tak mozna???

do marcina powyżej, naprawde niechcialbym byc na miejscu tych ktorzy sie tam wybrali i spodziewam sie z ich strony otrej krytyki skierowanej w strone naszego zespolu.

ktos tam wspomnial o motywacji, jej braku, winie trenera z tego wynikajacej.
Kolego, ja do pracy zapierdalam 6 razy w tygodniu i nikt mnie do tego nie motywuje, nie mam zadnego psychologa, motywatora i jakos pracuje.
a te przecietne panienki graja jeden mecz na tydzien, abstrachujac od tego ze jak nie bole plecow, to zas cos w łydce strzyka, nie potrafia znalezc motywacji by raz w tygodniu wykonac dobrze swoja prace za taką płace???

Niestety do łodzi nie pojechalem bo jestem chory jeżrzde na mecze i na wyjazdy też i napewno nikt nie zaluje pieniedzy ktorych wydał na ten wyjazd do Łodzi, bo karzdy wyjazd to przygoda a rozumieja to tylko ci co jerzdzą.Ale cuż widać ze jesteś z tych co nazywają sie fanem ZAGLEBIA a ci szkoda kasy na mecz i pewnie jesteś z tych co są tylko z ZAGLEBIEM jak wygrywają.Lepiej Jechać do Łodzi niż siedzieć przed kompem i pisać takie rzeczy jak TY.
h*** Z WYNIKAMI ZAGLEBIE JESTESMY Z WAMI
LeOnI:)

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna