Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
dziejus napisał(a):Dobre.Dawno sie tak z siebie nie usmialem.Przeczytalem skad:Sosnowiec a przeciez nie pisze :gdzie.Pozdrawiam.Troche mi sie humor poprawil a jutro odbijemy sobie na Zimowym.
rossoneri napisał(a):i bardzo dobrze niech nas wszyscy leja i w przyszlym sezonie powrot do rzeczywistosci i start od 3 ligi, ale niech sie paru nacieszy, tych co chcieli i cieszyli sie ze graja w 1 lidze nie ma skladu ani ladu, trener byle jaki, tylko tyle, ze w 3 lidze malo kto odejdzie, bo malo ktory sie nadaje do wyzszej ligi jak najszybciej zeby ten beznadziejny sezon sie skonczyl
dziejus napisał(a):A tak a propos smigania to nie wie ktos gdzie dzisiaj smigal Kmiecik ze go nie bylo nawet na lawce rezerwowych?
dziejus napisał(a):A tak a propos smigania to nie wie ktos gdzie dzisiaj smigal Kmiecik ze go nie bylo nawet na lawce rezerwowych?
LucasUSA napisał(a):rossoneri napisał(a):i bardzo dobrze niech nas wszyscy leja i w przyszlym sezonie powrot do rzeczywistosci i start od 3 ligi, ale niech sie paru nacieszy, tych co chcieli i cieszyli sie ze graja w 1 lidze nie ma skladu ani ladu, trener byle jaki, tylko tyle, ze w 3 lidze malo kto odejdzie, bo malo ktory sie nadaje do wyzszej ligi jak najszybciej zeby ten beznadziejny sezon sie skonczyl
No i co szmaciarzu ulzylo ci, cieszysz sie bardzo, udowodniles swoja racje? Kup sobie koszulke Barcelony czy innej Chelsea i smigaj z tego forum.
budzik napisał(a):co za porażka .
Maksymalnie wkurza mnie Gąsiński...
Znów kolejny błąd, kolejne wyjście z tej bramki. Chłopie co Ty wyprawiasz?!
"1:0!!! Łukasz Madej zagrywa prostopadłą piłkę w pole karne, Ensar Arifović w biegu mija Szymona Gąsińskiego "
"2:0!!! Mieczysław Sikora dostał piłkę na prawą stronę, pobiegł w pole karne, gdy był już przy końcowej linii, wyszedł do niego Szymon Gąsiński"
Kibice ŁKS śpiewają "Kto nie skacze, ten z Widzewa". Oczywiście przy tym skaczą. Szymon Gąsiński też skacze, ale nie wiem, czy posłuchał kibiców, czy po prostu się rozgrzewał.
tak? dobrze Ci sie skakało: to spadówa do ŁKSu!!
Adam Bensz!!!! - Wracaj szybko do zdrowia, kibice czekają...
Lars napisał(a):jeszcze jedno.
kibice Zagłebia poswiecaja czas, pieniadze, zapierdalają do tej łodzi kilka godzin aby wejsc na stadion i zobaczyć ze nasi akurat zdecydowali ze ten mecz to oni sobie odpuszcza bo mają focha !!! no k***a mac, panowie i panie i panienki grające w naszym zespole, ja sie k***a pytam, jak tak mozna???
do marcina powyżej, naprawde niechcialbym byc na miejscu tych ktorzy sie tam wybrali i spodziewam sie z ich strony otrej krytyki skierowanej w strone naszego zespolu.
ktos tam wspomnial o motywacji, jej braku, winie trenera z tego wynikajacej.
Kolego, ja do pracy zapierdalam 6 razy w tygodniu i nikt mnie do tego nie motywuje, nie mam zadnego psychologa, motywatora i jakos pracuje.
a te przecietne panienki graja jeden mecz na tydzien, abstrachujac od tego ze jak nie bole plecow, to zas cos w łydce strzyka, nie potrafia znalezc motywacji by raz w tygodniu wykonac dobrze swoja prace za taką płace???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników