MANIFESTACJA!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Przemek26 2007-06-18, 6:39 pm

Czy ktoś kontaktował sie z tymi gaejami z TVP 3 w sprawie manifestacji. W piłkraskiej 3 było cicho, dziś w sporcie tez , choc wiadomo nie od soboty ż ecos się szykuje. Jaroszewski wielki szef sportu z Sosnowca, niestety na usługach pisowskiej telewizji. Podejrzewam że w 3 będzie gówno a nie informacje o i z manifestacji.
Przemek26

manifest....

Postprzez gregor 2007-06-18, 6:51 pm

walus napisał(a):
Osman napisał(a):dobra panowie plakaty plakatami ale powiedzcie w ogóle gdzie jest w Sosnowcu Urząd Miasta :P

no bo nie wiem jak inni ale ja z DÄ…browy jestem :)

Urząd Miasta jest koło zajezdni autobusowej z tyłu dawnej ulicy Nowotki.

z Dąbrowy Górniczej możesz podjechać D-tką pod Dworzec Kolejowy na tzw. Patelnię w lewo w kierunku byłego kina MUZA przechodzisz przez przejście dla pieszych na ul.Małachowskiego
( tam przystanki tramwajowe na kierunki Milowice i Będzin przy Empik-u ) zakrzywiasz koło pólokrągłego budynku ( koło UROCZEJ - obecnie sklep z jakimiś paściami ) wchodzisz w ulicę Zwycięstwa i Masz na vice versja budynek Urzędu Miasta lub Magistratu jak co poniektórzy jeszcze mówią za tymże budynkiem jest Dworzec Komunikacji Miejskiej znaczy nie Zajezdnia Autobusowa bo takowa na Zagórzu .
gregor

Postprzez klara 2007-06-18, 7:10 pm

Moge powiedziec jedno....na manifestacje sie wybieram z kilkoma koleżankami....wiedzcie tez, ze działki ktore maja zamiar wykupic gmina, naleza do dwóch ślązaków: moj i Roj, którzy chca za nie dość asronomiczne kwoty....nie zgodzili sie oni nawet na zamiane na inne tereny, to ich uporczywosc blokuje wykup ziemi przez Rade Miasta, może kiedys także warto by bylo ich odwiedzic, aby zmienili swoje zdanie ..?
klara

Postprzez Lazrik 2007-06-18, 7:57 pm

hehe no przydalo by sie :D
Lazrik

Postprzez MarcelZS 2007-06-18, 8:12 pm

Przemek co do Jaroszewskiego się mylisz.... więcej nie napisze.
MarcelZS

Postprzez Przemek26 2007-06-18, 8:40 pm

MarcelZS napisał(a):Przemek co do Jaroszewskiego się mylisz.... więcej nie napisze.

Może jednak kilka razy jak dla mnie wypadł fatalnie mówiąc o Zagłebiu, może nie tyle co informacjami a formą wypowiedzi.
Przemek26

Postprzez Misaki 2007-06-18, 11:34 pm

Dobrze by było gdybyśmy mieli większe wsparcie w lokalnych portalach internetowych.
Misaki

Postprzez Stona 2007-06-18, 11:53 pm

klara napisał(a):Moge powiedziec jedno....na manifestacje sie wybieram z kilkoma koleżankami....wiedzcie tez, ze działki ktore maja zamiar wykupic gmina, naleza do dwóch ślązaków: moj i Roj, którzy chca za nie dość asronomiczne kwoty....nie zgodzili sie oni nawet na zamiane na inne tereny, to ich uporczywosc blokuje wykup ziemi przez Rade Miasta, może kiedys także warto by bylo ich odwiedzic, aby zmienili swoje zdanie ..?
siemanko klara
Stona
Żółta kartka

Postprzez czeladzianin 2007-06-19, 12:17 am

Gratuluje pominiecia herbu Czeladzi na plakacie, nie wiem czy pewnym osoba Czeladz tkwi jak dzazga w dupie, CKS wspomaga Zaglebie na kazdym meczu, w liczbach dochodzacych do 100 policzalnych osob, zorganizowanej grupy, ale co Czeladz znaczy dla Zaglebia to wlasnie co poniektorzy pokazali..... Gratulacje!!!!!! <lol>
czeladzianin

Postprzez mario1 2007-06-19, 12:50 am

czeladzianin napisał(a):Gratuluje pominiecia herbu Czeladzi na plakacie, nie wiem czy pewnym osoba Czeladz tkwi jak dzazga w dupie, CKS wspomaga Zaglebie na kazdym meczu, w liczbach dochodzacych do 100 policzalnych osob, zorganizowanej grupy, ale co Czeladz znaczy dla
Zaglebia to wlasnie co poniektorzy pokazali..... Gratulacje!!!!!! <lol>

no fakt przydalaby sie mala korekta powinniscie tam byc . Ja napisalem wyraznie w moim pierwszym poscie w tym temacie sosnowiec bedzin dabrowa i CZELADZ
mario1

Postprzez cood 2007-06-19, 7:01 am

korekta:

Obrazek

wersja do druku w pdf
http://rapidshare.com/files/38067673/zaglebie.pdf.html

http://download.yousendit.com/BAB9C9A16D1A7E9A

pozdrawiam

a.

p.s czeladzianinie, nie wiem co powoduje w Tobie aż taką złość. herbu CZ nie dałem bo robiłem plakat w dużym pośpiechu i po prostu zapomniałem. miałem prawo sie pomylić? mimo, iż nie udzielam się na forum chciałem pomóc, widzę jednak, że to raczej nie ma sensu, bo zaraz dostaję texty o drzazgach w dupie, tak jakby nie można było zwrócić uwagi w sposób mniej obcesowy.
Ostatnio edytowano 2007-06-19, 8:12 am przez cood, łącznie edytowano 1 raz
cood

Postprzez ^yoGi^ 2007-06-19, 7:40 am

cood napisał(a):korekta:
Obrazek

wersja do druku w pdf
http://rapidshare.com/files/38059776/zaglebie.pdf.html

http://download.yousendit.com/94745FAE11CA479B

pozdrawiam

a.

p.s czeladzianinie, nie wiem co powoduje w Tobie aż taką złość. herbu CZ nie dałem bo robiłem plakat w dużym pośpiechu i po prostu zapomniałem. miałem prawo sie pomylić? mimo, iż nie udzielam się na forum chciałem pomóc, widzę jednak, że to raczej nie ma sensu, bo zaraz dostaję texty o drzazgach w dupie, tak jakby nie można było zwrócić uwagi w sposób mniej obcesowy.

Powinieneś dostać pozytywne ostrzeżenie.

Macie jakieś namiary na zawodników? Ci, którzy nudzą się w Sosnowcu mogli by przyjsć i nas wspomóc, a propos hokeiści trenują w Sosnowcu, jak ktoś ma jakiś kontakt niech im powie, że na nich czekamy pod UM o 10:00 w czwartek
^yoGi^

Postprzez Lazrik 2007-06-19, 7:49 am

Wiecie co wracajac do plakatu to przydaly by sie jakies poprawki np jakas cześć osob dowie sie o naszej manifestacji tylko z plakatow i beda sie zastanawiac w ktory czwartek ona sie odbedzie (21.06.07) niby nic a jednak cos . i jeszcze jedno jak by sie tak wczytac w to ogloszenie to niewiadomo z jakiego powodu jest ta manifestacja bo hyba trzeba by cos napisac ze o stadnion chodzi o obiecana modernizacje
Lazrik

Postprzez cood 2007-06-19, 7:52 am

Lazrik napisał(a):Wiecie co wracajac do plakatu to przydaly by sie jakies poprawki...

jeśli ktoś zredaguje text to ja deklaruję chęć pomocy w jego stworzeniu w takiej formie (i treści) aby wszyscy byli usatysfakcjonowani.

pozdrawiam

a.
cood

Postprzez Lazrik 2007-06-19, 8:02 am

cood napisał(a):
Lazrik napisał(a):Wiecie co wracajac do plakatu to przydaly by sie jakies poprawki...

jeśli ktoś zredaguje text to ja deklaruję chęć pomocy w jego stworzeniu w takiej formie (i treści) aby wszyscy byli usatysfakcjonowani.

pozdrawiam

a.

np wszystko jest dobrze do mometu "jednak dzieki sosnowieckim radnym..."
trzeba napisac co zrobili ze nie bedziemy grac u siebie przez nich
moja propozycja
"Jednak dzieki sosnowieckim radnym i zaniedbanią jakich sie dopuscili nie odbyła sie modernizacja stadnionu przec co najprawdopodobniej nasz klub swoje mecze bedzie rozgrywal poza terenem zaglebie " (to jest tylko propozycja )

i jeszcze jedno

Spotkamy sie w czwartek o godzinie 10 trzeba by tu gdzies wcisnac date 21.06.2007
Lazrik

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników