Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
walus napisał(a):Osman napisał(a):dobra panowie plakaty plakatami ale powiedzcie w ogóle gdzie jest w Sosnowcu Urząd Miasta :P
no bo nie wiem jak inni ale ja z DÄ…browy jestem :)
Urząd Miasta jest koło zajezdni autobusowej z tyłu dawnej ulicy Nowotki.
MarcelZS napisał(a):Przemek co do Jaroszewskiego się mylisz.... więcej nie napisze.
siemanko klaraklara napisał(a):Moge powiedziec jedno....na manifestacje sie wybieram z kilkoma koleżankami....wiedzcie tez, ze działki ktore maja zamiar wykupic gmina, naleza do dwóch ślązaków: moj i Roj, którzy chca za nie dość asronomiczne kwoty....nie zgodzili sie oni nawet na zamiane na inne tereny, to ich uporczywosc blokuje wykup ziemi przez Rade Miasta, może kiedys także warto by bylo ich odwiedzic, aby zmienili swoje zdanie ..?
czeladzianin napisał(a):Gratuluje pominiecia herbu Czeladzi na plakacie, nie wiem czy pewnym osoba Czeladz tkwi jak dzazga w dupie, CKS wspomaga Zaglebie na kazdym meczu, w liczbach dochodzacych do 100 policzalnych osob, zorganizowanej grupy, ale co Czeladz znaczy dla
Zaglebia to wlasnie co poniektorzy pokazali..... Gratulacje!!!!!! <lol>
cood napisał(a):korekta:
Obrazek
wersja do druku w pdf
http://rapidshare.com/files/38059776/zaglebie.pdf.html
http://download.yousendit.com/94745FAE11CA479B
pozdrawiam
a.
p.s czeladzianinie, nie wiem co powoduje w Tobie aż taką złość. herbu CZ nie dałem bo robiłem plakat w dużym pośpiechu i po prostu zapomniałem. miałem prawo sie pomylić? mimo, iż nie udzielam się na forum chciałem pomóc, widzę jednak, że to raczej nie ma sensu, bo zaraz dostaję texty o drzazgach w dupie, tak jakby nie można było zwrócić uwagi w sposób mniej obcesowy.
cood napisał(a):Lazrik napisał(a):Wiecie co wracajac do plakatu to przydaly by sie jakies poprawki...
jeśli ktoś zredaguje text to ja deklaruję chęć pomocy w jego stworzeniu w takiej formie (i treści) aby wszyscy byli usatysfakcjonowani.
pozdrawiam
a.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników