Witam mam małe pytanie w związku z tym ze zbiórka jest o 14,20 to o której odjezdza pociąg???? musze wiedziec bo pracuje do 14,30
dzieki.....
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Misaki napisał(a):Widze,że wszyscy łacznie z redakcją serwisu popadają w hura optymizm Ja wam mówie Walczmy o drugie miejsce bo potem nie wiadomo co się będzie działo przy zielonym stoliku
PS Jak wygląda kwestia minusowych punktów dla Polonii Bytom? Czy PZPN czeka na zakończenie rozgrywek i potem ewentualnie zadecyduje czy odda punkty czy nie bo tak to wygląda Lub druga możliwość Polonia Bytom czeka ze spłatą długów (za co została ukarana)i spłacą je wtedy gdy było by to konieczne do awansu do OE :)
yoooooooo napisał(a):Misaki napisał(a):Widze,że wszyscy łacznie z redakcją serwisu popadają w hura optymizm Ja wam mówie Walczmy o drugie miejsce bo potem nie wiadomo co się będzie działo przy zielonym stoliku
PS Jak wygląda kwestia minusowych punktów dla Polonii Bytom? Czy PZPN czeka na zakończenie rozgrywek i potem ewentualnie zadecyduje czy odda punkty czy nie bo tak to wygląda Lub druga możliwość Polonia Bytom czeka ze spłatą długów (za co została ukarana)i spłacą je wtedy gdy było by to konieczne do awansu do OE :)
hahha nie chce sie z was smiac ale sa tu tac ktorzy niewiedza ze Waszze zaglebie za korupcje zostaje ukarane o spadek - 1 liga w dol wiec jesli "zekomo" wejdziecie do OE to i tak zostaniecie przesunieci o jedna lige w dol a jezeli zostaniecie w 2 to spadniecie do 3
a co do -3 pkt dla Poloni to raczej nic nam nieodejma ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników