Zagłębie - Stal Stalowa Wola 18.04.07

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez cala 2007-04-18, 5:30 pm

dworczyk odejdz poki jeszcze mozemy cos zrobic!!!!!
wstyd i chanba z druzynami ktore walcza o utrzymanie zdobywamy na wlasnym boisku w dwoch meczach 1 pkt.
ODEJDZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POKI NIE JEST ZA POZNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cala

Postprzez bartekcz92 2007-04-18, 5:31 pm

Teraz tylko czekamy na wypowiedz Dworczyka:
... "Ten punkt jest sukcesem"
bartekcz92

Postprzez LucasUSA 2007-04-18, 5:35 pm

Wlasnie wrocilem!
Czlowiek uklada sobie caly dlugo oczekiwany urlop w Polsce zeby zobaczyc swoja druzyne na zywo i widzi taka zenade. Totalne nieporozumienie i brak pomyslu na gre.
Co oni "brali" w szatni w przerwie?
Stalowka z ich poziomem powinna zostac zdemolowana. Zdjecie Prymuli, ktory jako jedyny stanowil zagrozenie pod bramka (rzeczywiscie jest niesamowicie szybki) i wrowadzenie dzieciaka Oziebaly - panie Dworczyk, niech Pan wroci do szkolenia mlodziezy. Wyprowadzanie akcji w ostatnich 10 minutach kompletnie na pale - a jeszcze spokojnie mozna bylo wygrac. Sklad do wymiany - nas razie tylko Peskovic nadaje sie do pierwszej ligi, bo i co do Berensztajna mam watpliwosci po dzisiejszym spotkaniu.
Te pare tysiecy kibicow zostalo zrobionych w ...
LucasUSA

Postprzez Deu 2007-04-18, 5:35 pm

bartekcz92 napisał(a):Teraz tylko czekamy na wypowiedz Dworczyka:
... "Ten punkt jest sukcesem"

eee tam pewnie się wypowie, że to sędzie skrzywdził Zagłębie :596:
Deu

Postprzez zaglebie76 2007-04-18, 5:37 pm

Zagłębie pokazało dzisiaj ,jak prawie przegrać wygrany mecz.
Nawet zawodnicy Stali próbowali nam pomóc ;) w I połowie - a nasi pokazali dno.
Dla mnie to była kompromitacja.
zaglebie76

Postprzez tomas1906 2007-04-18, 5:40 pm

Dno, kompromitacja, zenada Zagłębie to My a nie Wy !!
tomas1906

Postprzez TOMCIO 2007-04-18, 5:44 pm

NO SPOKO NIE JEST ZLE DOBRY TEN REMIS NIC INO POGRATULOWAC WAM hehehe lepiej 1 pkt niz 0pkt co nie Oby Ruch dzis wygrol ALE BYDZIE CIEZKO remis z takimi cieciami hehe
TOMCIO

Postprzez Schabu 2007-04-18, 5:46 pm

To moja opinia naten temat i wogóle.I nie pierdolcie że jest inaczej!!!!!!!!!!!!
Bo mnie już kurwica bierze!!!!!!!!
Chciałbym abyście wiedzieli,co czuje kibic kiedy idzie na mecz i jest świadkiem po raz kolejny tak żałosnego spektaklu.!!!!
Kibic wymaga od piłkarzy,którzy reprezentują jego klub,zaangażowania,walki,ambicji i wiary we własne możliwości,a te cechy są obce tym,którzy mienią się piłkarzami Zagłębia!!!
To zbieranina przypadkowych piłkarzy,którzy mają jedną cechę- są z całej Polski!!!
Kompletny brak zrozumienia!!
Patrzyłem dziś na mecz i wstyd mnie ogarniał,kurwica,a na koniec bezradność!!!
Nie widzę w grze Zagłębia nic optymistycznego,to zbiorowisko przypadkowych piłkarzy kierowanych przez jeszcze słabszego trenera,bez autorytetu i jakiegokolwiek pomysłu na grę!!!
Albo go k***a nie słuchają!!
Ile można było naliczyć zagrań z pierwszej piłki celnych?
Ile można było policzyć choć trzech podań pomiędzy zaodnikami?
Nie wspominając już o sytuacjach strzeleckich?
Oraz znów ten pierdolony minimalizm zawodników gdy wynik satysfakcjonuje!!!!

Lechia plecy,Jaga remis,Ruch być może też coś straci.
Niech nikt nie pieprzy że spalają się psychicznie!!!!!
Mnie już słów brakuje!!!
Pozdro dla tych którzy jeszcze nie mają dosyć.Ja wam życzę powodzenia.
Bo mnie już coś strzela i mam dość!!!!!!!!!!
Schabu

Postprzez cala 2007-04-18, 5:46 pm

kur.a!!!!!!!!!!!! :552: :553:
cala

Postprzez LucasUSA 2007-04-18, 5:48 pm

cala napisał(a):kur.a!!!!!!!!!!!! :552: :553:

coz, niestety trafne podsumowanie tematu...
LucasUSA

Postprzez Sir 2007-04-18, 5:48 pm

przy 2:2 Stal miala wysmienita 0okazje do strzelenia kolejnej bramki...mielismy duzo szczescia bo by sie skoncyzlo na 2:3...

Hubert to nie Teresa ani Dżenan nienstety...

Zawiódł Lachowski...mial dwie okazje do strzelenie bramki..

a w drugiej polowie BEZNADZIEJNIE zagral Berenstrzajn..tyle niecelencyh podan
Sir

Postprzez AGAPAW 2007-04-18, 5:54 pm

powiem krotko dwprczyk wypierd.......
musi byc juz zmiana trenera
AGAPAW

Postprzez KAVU'91 2007-04-18, 5:55 pm

[center]Obrazek[/center]

Normalnie aż nie wiadomo jak zacząć. Stalówka, jedna z najsłabszych drużyn jakie wystąpiły na Ludowym, stylem gry przypomina nasze Zagłębie... Strzelając bramkę na początku spotkania, całkowicie kontrolując grę Zagłębie po prostu stanęło. Po 20 minutach przestało grać. To jest niedopuszczalne, żeby nie było widać żadnej ambicji w grze ludzi, na których mecze przychodzi tyle osób w taką pogodę i zdziera gardła żeby ich wspomóc. To nie są amatorzy i nie grają rekreacyjnie, więc mają zapierdalać, ponieważ dostają za to godziwe pieniądze! Jak to możliwe, że beniaminek przyjeżdża do "jaskini lwa", a ten "lew" który jest pretendentem do awansu oddaje im inicjatywę?! Taką Stal to powinniśmy ograć 3:0 pokazując efektowny i efektywny futbol...

Cóż, znowu się zawiedliśmy.

Zaczęliśmy z powrotem grać po drugiej bramce dla Stali...
Czy to było motywacją? Czy nie może zmotywować do dalszej walki trener? Czy zawsze musi to robić przeciwnik? Żałosne.

Pesković po raz kolejny pewnie w bramce. Kłoda - nic szczególnego, praktycznie bez gry "do przodu". Marek - bardzo dobrze, widać jak skończył się jego brak na boisku... Kościukiewicz - pierwsza połowa dość dobra, w drugiej poczuł się za pewny... Topolski - spodziewałem się więcej. Dużo więcej. Bednar - bez komentarza. Lachowski - miłe zaskoczenie, dobra gra przez cały mecz. Berek - dużo lepiej niż w Chorzowie, przynajmniej pierwsza połowa, ale stałe fragmenty nie za bardzo mu wychodziły. Mierzejewski - wolny elektron, widać że jeszcze nie może się wkomponować w zespół. Paczkowski - dobra zmiana, jeszcze gdyby wykorzystał okazję. Folc - bramka jest i to by było na tyle. Pymula - od napastnika wymaga się bramek, wymagania spełnił.

Oziębała - dałbym mu szanse gry od pierwszych minut, widać że ma spory potencjał i duże chęci walki. Piątkowski - asystę zaliczył i tyle go widziałem.
KAVU'91

Postprzez Sir 2007-04-18, 5:57 pm

KAVU'91 napisał(a):[center]Obrazek[/center]

Normalnie aż nie wiadomo jak zacząć. Stalówka, jedna z najsłabszych drużyn jakie wystąpiły na Ludowym, stylem gry przypomina nasze Zagłębie... Strzelając bramkę na początku spotkania, całkowicie kontrolując grę Zagłębie po prostu stanęło. Po 20 minutach przestało grać. To jest niedopuszczalne, żeby nie było widać żadnej ambicji w grze ludzi, na których mecze przychodzi tyle osób w taką pogodę i zdziera gardła żeby ich wspomóc. To nie są amatorzy i nie grają rekreacyjnie, więc mają zapierdalać, ponieważ dostają za to godziwe pieniądze! Jak to możliwe, że beniaminek przyjeżdża do "jaskini lwa", a ten "lew" który jest pretendentem do awansu oddaje im inicjatywę?! Taką Stal to powinniśmy ograć 3:0 pokazując efektowny i efektywny futbol...

Cóż, znowu się zawiedliśmy.

Zaczęliśmy z powrotem grać po drugiej bramce dla Stali...
Czy to było motywacją? Czy nie może zmotywować do dalszej walki trener? Czy zawsze musi to robić przeciwnik? Żałosne.

Pesković po raz kolejny pewnie w bramce. Kłoda - nic szczególnego, praktycznie bez gry "do przodu". Marek - bardzo dobrze, widać jak skończył się jego brak na boisku... Kościukiewicz - pierwsza połowa dość dobra, w drugiej poczuł się za pewny... Topolski - spodziewałem się więcej. Dużo więcej. Bednar - bez komentarza. Lachowski - miłe zaskoczenie, dobra gra przez cały mecz. Berek - dużo lepiej niż w Chorzowie, przynajmniej pierwsza połowa, ale stałe fragmenty nie za bardzo mu wychodziły. Mierzejewski - wolny elektron, widać że jeszcze nie może się wkomponować w zespół. Paczkowski - dobra zmiana, jeszcze gdyby wykorzystał okazję. Folc - bramka jest i to by było na tyle. Pymula - od napastnika wymaga się bramek, wymagania spełnił.

Oziębała - dałbym mu szanse gry od pierwszych minut, widać że ma spory potencjał i duże chęci walki. Piątkowski - asystę zaliczył i tyle go widziałem.

Oj to Kolego zdecydowanie bylismy na innym meczu!!

JEDYNIE co do Peskovica sie zgodze!!!

Lachowski SŁABIUTENKO, Bednar DNO
Sir

Postprzez t6u56u5uhrth 2007-04-18, 6:00 pm

co do meczu to pilkarze powini sie wstydzic! Gdzie ta Ambicj??chec wygrania jak najwiecej, w 2polowie ewidentnie sie cofneli. Ze strony kibicowskiej moge tylko powiedziec ze chyba jestesmy jedyna druzyną w polsce ktora potrafi pozdrawiac swoje zgod po 3,4 razy. Ludzie przeciez tam gra Zagłebie a nie kto inny my mamy swoje piesni wiec je spiewajmy, albo jest inny przyklad:wynik 0-0 a oni zaczynaja spiewac i na dobre i na złe.to chyba pod koniec meczu powinno byc.tyle z mojej str. zobaczyny co zagraja w Janikowie
t6u56u5uhrth

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna