Kto następcą Białka ?

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2006-08-30, 12:49 pm

Cygan napisał(a):Ja mam całkiem inną kandydaturę: ZBYSZEK BAŁAGA. Trenował ostatnio Sarmację, zastąpił go teraz Bęben. Gość ma pojecie o trenerce. Zremisował np. z GKS-em
Szaleństwo. :shock:
Ja mam też kandydata: siebie. Kiedyś też grałem w nogę i nieźle umiem drzeć mordę.
Panowie, bez jaj :lol: .
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Kangur 2006-08-30, 1:06 pm

Chciałbym Majewskiego. Fornalik też mógłby być. Nawałka ? Nie ma przekonania.
Kangur

Postprzez Cygan 2006-08-30, 1:19 pm

WOJTEK napisał(a):
Cygan napisał(a):Ja mam całkiem inną kandydaturę: ZBYSZEK BAŁAGA. Trenował ostatnio Sarmację, zastąpił go teraz Bęben. Gość ma pojecie o trenerce. Zremisował np. z GKS-em
Ja mam też kandydata: siebie. Kiedyś też grałem w nogę i nieźle umiem drzeć mordę.

Po 1 - jest związany emocjonalnie z klubem
Po 2 - jest młody, a ostatnio na takich sie stawia
Po 3 - to jest tylko moja opinia :)

Rozsądną decyzja byłoby zatrudnienie Majewskiego lub Żurka. Żurek kilka zespołów bardzo dobrze prowadził.
Cygan

Postprzez opel 2006-08-30, 1:24 pm

nie mam pojęcia kto mógłby trenować nasze "gwiazdeczki",ale musi to być trener który będzie miał autorytet u zawodników a który potrafił by trzymać ich krótko.Powinien to być trener który nie jest kojażony z żadnym środowiskiem typu Stawowy z Cracowią,Michniewicz z Lechem czy jakiś typowy ślązak.Najlepiej jakiś zagłębiak typu Baczyński czy Tochel.Trener który oprócz wiedzy trenerskiej będzie równierz posiadał umiejętnoiść mobilizacji,odpowiedniej do każdego przeciwnika.By potrafił wpoić czym dla kibiców zagłębia jest mecz np. z ruchem.
opel

Postprzez WOJTEK 2006-08-30, 1:33 pm

opel napisał(a):nie mam pojęcia kto mógłby trenować nasze "gwiazdeczki",ale musi to być trener który będzie miał autorytet u zawodników a który potrafił by trzymać ich krótko.Powinien to być trener który nie jest kojażony z żadnym środowiskiem typu Stawowy z Cracowią,Michniewicz z Lechem czy jakiś typowy ślązak.Najlepiej jakiś zagłębiak typu Baczyński czy Tochel.Trener który oprócz wiedzy trenerskiej będzie równierz posiadał umiejętnoiść mobilizacji,odpowiedniej do każdego przeciwnika.By potrafił wpoić czym dla kibiców zagłębia jest mecz np. z ruchem.
Pisz kolego nazwy klubów z dużej litery. Jest taki klawisz SHIFT.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Blaszany 2006-08-30, 1:34 pm

Cygan napisał(a):
WOJTEK napisał(a):

Po 1 - jest związany emocjonalnie z klubem
Po 2 - jest młody, a ostatnio na takich sie stawia
Po 3 - to jest tylko moja opinia :)

Rozsądną decyzja byłoby zatrudnienie Majewskiego lub Żurka. Żurek kilka zespołów bardzo dobrze prowadził.
Taaa jasne Żurek świetnie prowadzil Gks jak mu młody Dziurowicz mecze kupował tak samo bylo pewnie w Podbeskidziu bez jaj to może wezmy mietka Broniszewskiego :D
Blaszany

Postprzez opel 2006-08-30, 1:40 pm

Wojtek- czepiasz się choć masz rację,ale sam nie piszesz nic ciekawego ostatnio.Może napisz kogo byś chciał za trenera w ZAGŁĘBIU.
opel

Postprzez WOJTEK 2006-08-30, 1:47 pm

opel napisał(a):Wojtek- czepiasz się choć masz rację,ale sam nie piszesz nic ciekawego ostatnio.Może napisz kogo byś chciał za trenera w ZAGŁĘBIU.

Owszem, czepiam. Ale zasady są dla wszystkich.
Nie piszę w tym temacie bo uważam go za wróżbiarski i nie mający pokrycia w tym co się wydarzy. Ja mogę chcieć Van Bastena, a czy on przyjdzie ? Dlatego czasem lepiej siedzieć cicho.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez twari 2006-08-30, 2:01 pm

Niestety (a może i dobrze?) nie od nas zależy kto poprowadzi nasz zespół.
Według mnie ktokolwiek by to nie był to i tak będzie to loteria... albo się uda albo się nie uda. Może być tak że jakiś nowicjusz zdziała więcej niż doświadczony wyga bo będzie miał lepsze podejście itp. Ciężko naprawdę to przewidzieć więc ktokolwiek by to nie był należy dać mu szansę i pierwsze mecze potraktować z lekkim przymrużeniem oka.
Majewski, Michniewicz czy nawet Kasperczak kiedyś zaczynali od zera, mieli też na swoim koncie sporo porażek i z wielu ekip zostali wyrzuceni - jednym słowem żadne nazwisko nie da nam gwarancji sukcesu - czego najlepszym dowodem jest nasz skład - nazwiska EKSTRAKLASA a zespół zamyka tabelę II ligii.
twari

Postprzez miechoalfa 2006-08-30, 2:18 pm

wątpie by Dworczyk został długo, z tego co go znam, to jest osobą dość konfliktową, więc żeby zostać musiał by mieć stu procentowe poparcie zarządu, bo inaczej panienki piłkarze po na pewno paru dobrych meczach mogli by znów grać przeciw nie mu.

Co do kandydatur to uważam, ze całkiem dobrym rozwiązaniem byłby Fornalik, ewentualnie Majewski, jezeli chcemy walczyć o awans to musimy też mieć klasowego trenera, a skoro są pieniądze na to, zeby tak je z marnować ściągając graczy chyba wogóle nie których nie sprawdzając, to i na dobrego trenera powinno być. Problem jest taki, że motoryki to oni za szybko nie poprawią obojętnie kto będzie trenerem, no chyba, ze Białek dał im w ość i ktoś teraz poluzuje troche i odzyskaja świeżość, ale to raczej nei brak świeżości, a brak wytrzymałości, a to troche większy problem.
miechoalfa

Postprzez teo 2006-08-30, 2:19 pm

Wydaje mi sie, ze za wczesnie skreslacie tymczasowego szkoleniowca. Jerzy Dworczyk moze sie sprawdzic znakomicie na tym stanowisku, poniewaz, jak ktos przeczytal w newsie, prowadzi zespol silna reka, a wyniki osiagane z rezerwami jak narazie sa zadowalajace. Zobaczymy, jak trener wplynie na nasze gwiazdy w meczu z Niebieskimi, a pozniej probujmy szukac nowego szkolniowca. Moze nie trzeba go szukac daleko, moze go mamy u siebie w klubie...
teo

Postprzez glanek 2006-08-30, 2:47 pm

WOJTEK napisał(a):

Pojęcie o trenerce ma napewno bo to co zrobił na wiosne w eszłym sezonie w sarmacji to jakby cud, żeby drużyne z przedostatniego miejsca w tabeli po jesieni wyprowadzić na górną część tabeli i przegrywając dopiero dwa ostatnie mecze w rundzie(z Katowicami i Wesołą czyli faworytami grupy).Nie dostał w zimie żadnych pieniędzy na obóz więc zrobił obóz w będzinie czyli po dwa treningi dziennie i dało o efekt. Ale czy dałbysobie rade w Zagłębiu?????Raczej się tego nie dowiemy w najbliższym czasie
glanek

Postprzez Sir 2006-08-30, 6:53 pm

WIELKIEGO TRENERA NAM NIE POTRZEBA...TYLKO ZAANGAZOWANIA ZAWODNIKÓW W KAZYM MECZU na maksa
Sir

Postprzez Diouf39 2006-08-30, 6:57 pm

Wystarczyło kilkanaście godzin i mamy zwycięstwo. Widzisz Białek jak to się robi. Dzięki trenerowi Dworczykowi aż się napiję dziśiejszego wieczoru. Tak trzymac.
Diouf39

Postprzez cyfron24 2006-08-30, 7:01 pm

Sir napisał(a): WIELKIEGO TRENERA NAM NIE POTRZEBA...TYLKO ZAANGAZOWANIA ZAWODNIKÓW W KAZYM MECZU na maksa

Tak jak to pokazali dzisiaj.
cyfron24
Żółta kartka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna