licze na zwyciestwo zaglebia, chociaz ostatnio niezachwycali to licze ze sie musza wreszcie przelamac a z taka druzyna powinni wygrac, stawiam na 3:1 dla zaglebia;]
postawilem na Zagłebie troche kasy i chciabym aby sie zwrocila, a jesli nie to chociaz chcailbym nie zalczyli porażki jaka zaliczyli w Gliwicach....:/ licze na choćby skromne 0-1 dla nas offcourse:D
Zapomnijmy o Gliwicach... chociaż juz wyszło ze to nie był jednak wypadek przy pracy...wygrana z Kmitą nie bedzie żadną rewelacja czy też rehabilitacją
za ostatnie 2 mecze....GDZIE TA PIERWSZA LIGA? gdzie? jesli wynik nie bedzie po naszej mysli i jeśli usłysze..: że to wina zamieszania "kupowania"meczy to już sam nie wiem co tam sie dzieje w tym Zagłębiu....WYGRAJMY!! zawsze to 3 punkty...i nie lekceważmy...bo to potrafimy..stawiam 0-3 dla zagłebia
Jeśli drużynę ZAGŁĘBIA nie stać na zwycięstwo z taką potęgą jak Kmita Zabierzów, no to ja przepraszam. "Dwójka" do przodu BEZ WZGLĘDU NA WSZYSTKIE ZAWIŁOŚCI I KOMPLIKACJE Z OSTATNICH DNI...
O SYNU BAFOMETA...SIEJESZ ZBĘDNY DEFETYZM,TAK TYM JAK I POPRZEDNIM POSTEM.COŚ MI SIĘ WIDZI ŻE TWOJA KARIERA NA TYM FORUM NIE BĘDZIE ZBYT DŁUGA...
JA OBSTAWIAM 3:1 DLA ZAGŁĘBIA I CHCIAŁBYM BY TAK BYŁO!!
BO WIARA I WÓDA CZYNIĄ CUDA :!: :!: :!: :lol:
oooo-bez komentarza-wykazałeś się inteligencją na równi z ...nogą od stołu.
A jutro...cóż, forma jest nie wysoka więc bedzie ciężko, ale mam nadzie że dadzą z siebie wszystko i wygramy 2-1 lub 2-0.
BĘDZIEMY ZAWSZE TAM...
Będzie 3-0 po ładnej grze Oczywiście dla Zagłębia!!! To są dobrzy zawodnicy i wierze że się przełamią Dotychczas nie było widać jedynie złych stron w grze Zagłębia były i dobre momenty więc Naprzód Zagłębie!!!