Blajpios napisał(a):MarcelZS napisał(a):Niech nas zdegradują od razu, bo klub Gierka, a teraz lustracja, dekomunizacja i VI RP - Prawo i Sprawiedliwość
Powoli. Przecież ta cała sytuacja korupcyjna, działania "fryzjerskie", to pozostałość, wykwit po epoce właśnie Gierka, Dziurowiczów itp.
We Włoszech pewnie też był Gierek i komunizm i dlatego tam też była afera, hm?
Jestem jak najbardziej za rozliczeniem wszystkich zamieszanych w kupowanie spotkań, ale mam podobne obawy, że cała akcja może się zakończyć ukaraniem pionków a nie grubych rybek. Widziałem tyle przekrętów na Ludowym od 5 ligi aż do 2, że na dzień dzisiejszy uważam że to my jesteśmy tu pionkiem a nie grubą rybą. A PiS nie kocha Sosnowca, bo wie że tutaj nigdy nie będą mieli takiego poparcia jak np. na południowym wschodzie Polski.
Co do decyzji PZPN to jest skandaliczna, bo gdy w Bydgoszczy rzucano fałszywe oskarżenia na naszych zawodników nikt z centrali nie protestował. To faktycznie może budzić podejrzenia o "siłę przebicia" Bogusława B. w związku. A może został on już świadkiem koronnym w znanej wszystkim aferze?