Aresztowanie piłkarzy ZS

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Lukasz_1906 2006-08-21, 3:46 pm

Marcin trzymaj sie !!
Lukasz_1906

Postprzez MrCricket 2006-08-21, 4:03 pm

Do tej pory nie wierzę w to co czytam, niech mnie ktoś uszczypnie :roll:
W tej chwili są tylko zarzuty i lepiej poczekajmy na dalszy tok wydarzeń. Gdyby to okazało się prawdą (tfu tfu), to na pewno stoją za tym "grubsze ryby" niż tych 2 grajków. Aż tak rozrzutni to oni nie są.
MrCricket

Postprzez olo69 2006-08-21, 4:05 pm

W temacie o meczu z Zawiszą napisałem czy aby Pan B. nie jest swiadkiem koronnym, w kontekście jego wypowiedzi na konferencji prasowej, że na temat wydarzeń meczowych wypowie się w poniedziałek i w kontekscie tego co dzisiaj sie stało, faktycznie wyglada to tak jakby wiedział coś więcej i strzelał z ucha komu trzeba.
olo69

Aresztowanie piłkarzy ZS

Postprzez SLIM 2006-08-21, 4:06 pm

Opcje są tylko dwie:
albo ktos chce w to wkręcić Zagłębie (choć jest to mało prawdopodobne ja chce w to wierzyć);
albo rzeczywiście Zagłębie dwa sezony temu kupiło mecz\e w III lidze.

I tak już nie wyglądamy dobrze w piłkarskim świecie.
W sobotę obrzucamy Baniaka kaską, a w poniedziałek zatrzymują dwóch naszych za korupcję :(
SLIM

Postprzez tuli 2006-08-21, 4:07 pm

Sytuacja nieciekawa.W sumie rzeczywiście nic mu przecież jeszcze nie udowodnili,ale patrząc obiektywnie to można sie tego było spodziewać prędzej czy później, bo przecież Zagłębie nie mogło być poza tym całym gównem piłkarskim.Najważniejsze żeby w końcu piłkę polską oczyścić,żeby za jakiś czas iść na stadion i być pewnym że wygrało sie lub przegrało czysto!!!!A na Lachę może jeszcze nie najeżdżajmy bo po pierwsze to sam tego nie załatwiał na bank(jeśli załatwiał wogóle) a po drugie to poczekajmy na rozwinięcie się sytuacji.
tuli

Postprzez laki 2006-08-21, 4:08 pm

To że pan Bogusław B. jeszcze nie wspomókł prokuratury swoja
bardzo opszerna wiedza w tym temacie, wydaje mi sie conajmniej
dziwne .
Przeciesz już na samym poczatku Dziurowicz mówił publicznie że to specjalista od awansów a pan B. nie protestował w sadzie.
Oj cos mi sie wydaje że to całe oczyszczanie to pic na wode
(Szczakowianka, Podbeskidzie,Łęczna) to mało istotne koziołki ofiarne
bez koneksji i niejednokrotnie biedne .

Pana B. za to jak awansował z Lechem , nikt nie rozliczy bo nie ma dowodów i nie bedzie , żyjemy w Polsce a nie we Włoszech

PZPN to struktura mafijna a w mafi zawsze na pożarcie rzuca sie
płotki lub niewygodne płotki , natomiast rekiny pod fasada uczciwosci dalej prowadza swoje
interesy tylko bardziej skrycie .

W taki sposób z U.B-ków robili sie biznesmeni , to ci sami ludzie którzy
manipulacje maja we krwi i bardzo trudno im cos udowodnic.
laki

Re: dzieki

Postprzez almot 2006-08-21, 4:22 pm

lacha_1906 napisał(a):Obiecuje ze juz w tym sezonie nie kupie żadnego meczu. Jakos sie zmusze

Wez czlowieku lepiej idz sie utop,b o Twoje zarty po pierwsze sa nie na miejscu, po drugie smiesza chyba tylko takiego glaba jak Ty!!!!!
Co za w ogole paranoja z tym zatrzymaniem, jak dla mnie to jest tak grubymi nicmi szyte, ze szok. Jestem pewien, ze w zyciu Marcin by meczu nie sprzedal, on ma jakies swoje priorytety i wartosci ktorymi sie kieruje i nieraz pokazywal to w Zaglebiu, ze jak walczy to do konca i fair play! Ale zawsze trzeba znalezc jakiegos kozla ofiarnego, ale z jednej strony, to moze dobrze, ze to akurat Lacha, bo jest czlowiekiem o mocnym charakterze i nie da sie zgniesc prokuraturze, a inny bylbsy obsrany przy samym zatrzymaniu. I teraz nie badzcie takimi hipokrytami, bo wiele zrobil dla Zaglebia i nieraz(nawet na ostatnim meczu) skandowalismy jego nazwisko i wierze, ze jeszcze tak bedzie. A niektorzy od razu juz postawili mu wyrok- moze zmiencie fach, bo oskarzanie wam niezle wychodzi...
To tyle...
MARCIN LACHOWSKI !!!!!
almot

Re: dzieki

Postprzez adas 2006-08-21, 4:27 pm

lacha_1906 napisał(a):Obiecuje ze juz w tym sezonie nie kupie żadnego meczu. Jakos sie zmusze
A JA OBIECUJĘ, ŻE WIĘCEJ NA TYM FORUM NIC NIE NAPISZESZ!
adas

Postprzez kyru 2006-08-21, 4:28 pm

A JA PROPONUJĘ: ZMIERZMY SIĘ Z KORUPCJĄ. SPALMY WSZYSTKO JEŻELI POTRZEBA. Nie moge juz patrzeć na ten cały SYF. Czy w Sosnowcu się obudzili? Jeśli wkraczasz między wrony musisz krakać tak jak one i basta! Problem tkwi w systemie. Wyrzucić wszystkich jeżeli trzeba i rozpocząć od nowa, z gruntowną przebudową systemu. Polski futbol jest na dnie i jeżeli nie wyeliminuje się całego tego zła włącznie z dyskwalifikacją DOŻYWOTNIĄ to czy prędzej czy później zło wróci. Nie znaczymy na dobrą sprawę NIC we światowym futbolu.Wyrzucenie NAS z rozgrywek Europejskich nic nie zmieni, a oszczędzi nam tylko przykrości. Nic się nie zmieni dopóki osoby od lat rządzące nie odejdą albo nie zostaną wyrzucone. Choć nie sympatyzuję z PIS-em, mam malutką nadzieję, że tak jak nie zawachali sie usunąć Marcinkiewicza tak strącą z tronu szefa pzpn wraz z jego przeogromną świtą.
Marzy mi się totalna czystka.
kyru

Postprzez tuli 2006-08-21, 4:36 pm

Wiem że to tylko moje przypuszczenia i nie mam ku temu żadnych podstaw,ale nie wiem czy ta pała Baniak nie maczał palcy w całej tej sprawie, bo to bardzo dziwny zbieg okoliczności-w sobotę zgotowalismy mu piekło na Ludowym,a tu nagle 2 dni później zatrzymany...i to kto ...Lacha, czyli akurat ten, któremu Baniak i jego pajacyki zarzucili chęć kupienia meczu od Hydrostworu.
tuli

I znów nam się oberwie...

Postprzez mariusz76 2006-08-21, 4:37 pm

Czyżby była kapa, kto w tym zaje... kraju(lidze jest)czysty...
to dlatego pouciekali najlepsi.....
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez mały 2006-08-21, 5:27 pm

Jak każdy wie nigdy nie przepadałem za Lachowskim. Ale na Boga dajcie chłopu święty spokój !!1 Został zatrzymany do wyjaśnienia , złoży zeznania i go zwolnią. Jestem pewien ,że zatrzymają do wyjaśnienia jeszcze nie jednego zawodnika , trenera i działacza. Więcej wiary !!
mały

Postprzez mariusz.30 2006-08-21, 5:31 pm

Mimo że mieszkam na środkowym pomorzu jestem kibicem waszego klubu i nie życze wam kibicom ani klubowi źle. Obserwując niestety ostatnie wydarzenia - fatalny start w lidze, a nie tak to sobie Zagłębie wyobrażało - do tego zajścia z Bydgoszczą i Baniakiem, teraz aresztowania piłkarzy, nasuwa się jedna jakże gorzka w tym przypadku myśl. Nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka... Piłkarz, czy piłkarze odejdą ale smród zostanie zapewne na wiele lat nawet jeśli prokuratura nie postawi poważnych zarzutów (w co teraz wątpie), ale kibicom innych klubów, zwłaszcza tych nieprzychylnych to wystarczy. Obawiam się że teraz was inne zespoły bedą traktować tak jak wy bydoszcz na ostatnim meczu. I to może być najgorsze że kibice jadą z zespołem żeby mu kibicować i oddają swoje serce a słyszą zewsząd okrzyki złodzieje, sprzedawczyki. Oby tak nie było... Pozdrawiam.
mariusz.30

Postprzez Bongo(zz) 2006-08-21, 5:36 pm

tuli napisał(a):Wiem że to tylko moje przypuszczenia i nie mam ku temu żadnych podstaw,ale nie wiem czy ta pała Baniak nie maczał palcy w całej tej sprawie, bo to bardzo dziwny zbieg okoliczności-w sobotę zgotowalismy mu piekło na Ludowym,a tu nagle 2 dni później zatrzymany...i to kto ...Lacha, czyli akurat ten, któremu Baniak i jego pajacyki zarzucili chęć kupienia meczu od Hydrostworu.

Sugerujesz ze trener B. jest informatorem? Czy jak? Bo innej mozliwosci nie ma raczej. Ale w takim wypadku powinien chyba miec status swiadka koronnego czy cos wtym stylu.
Bongo(zz)

Aresztowanie piłkarzy..

Postprzez Tomasz49 2006-08-21, 5:38 pm

Czytam te ujadania kundelków , przepraszam " kibiców " Zagłębia i mam wrażenie że większość kundelków nie umie czytatać ze zrozumieniem tekstu. No bo co to znaczy że Marcinowi L. i Łukaszowi A. postawiono zarzuty? Nic, tylko tyle,że ktoś powiedział że oni dali a ktoś wziął. Ale , czy to prawda to teraz NIKT nie może to stwierdzić . Jak będzie PRAWOMOCNY wyrok sądu to wtedy szczekajcie. Ale, NIE WCZEŚNIEJ!!!!! Nigdy nie spotkaliście się z oszczerstwem, pomówieniem , nigdy was , kundelki , to osobiście nie dotknęło. Jeśli tak, to żyjecie w nierealnym świecie. Zbyt wiele razy oklaskiwałem Marcina i Łukasza za ich piękną grę , by teraz po małym newsie , potępiać ich w czambół. Właśnie teraz potrzebują naszego wsparcia, więc dajmy je im, MY KIBICE ZAGŁĘBIA!!!
Tomasz49

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna