Czegoś tu nie nie rozumiem!!!
Sobota zakończona tragicznie.
Poniedziałek jeszcze gorzej.
Więc dziś kopacze powinni dać z siebie wszystko,żeby dać choć chwilę radości kibicom a tu porażka z Jeziorakiem:(
To z kim będziemy wygrywać :?: :?: :?:
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
laki napisał(a):Wyczytałem dzisiaj w prasie że Białek dostał ultimatum od Włochów
zwyciestwo w P.P. i trzy punkty w następnym meczu w lidze.
Na to wychodzi że może sie pakowac , ale czy to prawdziwe informacje
tego nie wiem
IKS Jeziorak napisał(a):KTO MISTZREM JEST????????? IKS!!! KTO??? IKS!!! KTO? IKS IKS IKS!!!
Niedosc ze wasi sie skompromitowali to i kibice....zero dopingu(legia,zaglebie,olimpia) nic! Walka była zacieta i mecz był wygównany no ale lepszy zawsze wygrywa...Wy sie nie uzalajcie ze wasi źle grają bo to Jeziorak gra lepiej...
WOJTEK napisał(a):O co chodzi ? Najlepszy, podobno, skład bierze w łeb od patałchów z najsłabszej grupy 4 ligi. No jak dla mnie to już jest przegięcie. To z kim oni mogą wygrać? Z rezerwami Zagłębia ? Skoro był plan odpuszczenia pucharu to trzeba było posłać juniorów. Pokazały się nasze gwiazdy nie ma co. Rozgonić w pizdu tych Brensztajnów i Wierzchowskich.
Niech znów popijawę zrobią, jak po meczu z hydrośmieciami.
NIE CHCE WAM SIĘ GRAĆ ???
TO WYPIERDALAĆ !!!
Misaki napisał(a):wygównany czyli co? sprzedany?nie kapujeIKS Jeziorak napisał(a):mecz był wygównany
:cry:
loonger81 napisał(a):gdybym był gieksiarzem czy innym hanysowskim wynalazkiem to gratulowałbym Zagłębiu Rudego-to od niego wypływa większość kluczowych decyzji o ile nie wszystkie
DaMi napisał(a):Może to była tzw ekipa sportowa :wink: :lol:
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack