Hydrobudowa--Zagłębie sobota godz.17

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Przemek26 2006-06-03, 7:53 am

PAWEŁ-FB'03 napisał(a):A czy Ty myślisz, że piłkarze to jacyś zaciemniali ludzie którzy nie mają pojęcia co sie dzieje w środowisku kibiców? Na Hydro nie było żadnej oficjalnej grupy kibiców w tym sezonie, owszem jeździli z partyzanta ale nie oficjalnie, dostosowując sie do bojkotu.

ZAWISZA JEST JEDEN - IV LIGOWY :!: :!: :!:

OK Dzięki. Zrozumiałem
Przemek26

Postprzez PTAQ84 2006-06-03, 8:04 am

Niesamowicie ciężkie spotkanie dzisiaj i żeby liczyć się nadal trzeba poprostu wygrać i nie oglądać się na inncyh..wygrywając do końca dwa spotkania mamy baraże a przy odrobinie szczęścia może nawet 2 miejsce. Teraz jest strasznie szkoda tej bramki podarowanej ŁKSowi w 90min spotkania na Ludowy..no ale nie gdybajmy..mam nadzieje że kopacze są na fali po ostatniej potyczce z KSZO..
DO BOJU ZAGŁĘBIE :!:
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez Lukasz_1906 2006-06-03, 9:35 am

Będzie zwycięstwo , zobaczycie !!
Lukasz_1906

re

Postprzez Qba 2006-06-03, 9:42 am

a ja mam cos zle przeczucia co do tego meczu, na szczescie nigdy sie nie sprawdzaja moje przepowiednie (zostawilem juz kupe kasiory u bukow :) ), wiec widze swiatelko w tunelu :) jak juz ktos tu napisale - moim marzeniem jest dzis wygrac, ŁKS w dupe i w nastepnej kolejce tlumy na Ludowym, mecz o awans... ech :wink:
Qba

Postprzez Darian 2006-06-03, 9:44 am

hmm ja nawiąże do braku zorganizowania wyjazdu do Bydgoszczy.Dla mnie jest to niezrozumiałe bo kibice Zawiszy to nie są żadne pielegniarki, żeby wspierać ich protest.Ale jeżeli już chcecie koniecznie wspierać ten prostest to są przecież inne sposoby wspierania takich akcji protestacyjnych.Widzę jednak że "góra"zbyt pochopnie podjęła taką formę wsparcia w postaci braku wyjazdu. Brakowało inwencji własnej na rozwiązania tego problemu. Po prostu "góra" na propozycje kibiców Zawiszy(bo to mam rozumieć była propozycja) podeszła zbyt sztywno akceptując ją w pierwotnej formie i wyglądało to jakby był to zakaz przyjazdu albo rozkaz zostania w Sosnowcu.Czemu "góra" nie przedstawiła swojej propozycji wsparcia tej akcji?Czemu nie było dialogu z Zawiszą, tylko monolog?Można było wyjść z własną incjatywą która by nie szkodziła ani kibicom Zawiszy ani Zagłębia.A tak decyzja "góry" będzie budziła duże kontrowersje i oburzenie pośród kibiców Zagłębia.

aaa i jeszcze jedno śmieszą mnie takie wypowiedzi że piłkarze wiedzą co się dzieje w świecie kibicowskim i zrozumieją to.Chwytanie się takiej formy obrony świadczy o niedojrzałośći tego kibica, który takie rzeczy wypowiada.Jak to "zrozumieją"?Jak to można rozumieć?No chyba w taki sposób że zostawiamy ich samych sobie.Niech walczą w Bydgoszczy ale na nasze wsparcie nie mogą liczyć bo my wspieramy.......Zawisze Bydgoszcz :x .

Może moja opinia była zbyt krytyczna w stosunku do linni "wiodącej" ale w końcu mamy pluralizm słowa i można mówić i pisać o tym co "leży nam na wątrobie".
Darian

Postprzez Elijash 2006-06-03, 10:02 am

a ja ma pytanie dotyczace relacji....

czy w zwiazku z PROTESTEM....bedzie relacja?

ps. jesli nie bedzie, dla mnie wtedy ta cala sytuacja jest paranoja.
Elijash

Postprzez luckystrike 2006-06-03, 10:03 am

Kujawiak miał u siebie dobrą serię rok temu i Zagłebie ją przerwało, myślę że teraz może być podobnie. O sędziego się bym nie martwił bo przecież gdyby uwziął się na naszych to tym samym Hydro stał by się w takim przypadku wiekszym kandydatem do awansu niż Jaga.Ja w najgorszym wypadku obstawiam remis który niestety nic nam nie da.
PS.Choć mnie nie było na meczu to bramka w 90min z ŁKS będzie mi się śniła do końca sezonu:/
luckystrike
Żółta kartka

Postprzez Kamilsts 2006-06-03, 10:16 am

Przestańcie biadolić o braku wyjazdu ! I tak większość z Was by nie pojechała !

A co do wyniku ... będzie ciężko ale ogramy hydroStwora :twisted:
Kamilsts

Postprzez laBombonera 2006-06-03, 10:28 am

:evil: kazdy ma prawo jedzic gdzie chce a co to znaczy gora? wlasnego zdania niemacie.ja mam ich w tym wypadku gleboko...
laBombonera
Żółta kartka

BYŁO, JEST I BĘDZIE - ZAWSZE ZAGŁĘBIE

Postprzez janik_16 2006-06-03, 10:34 am

ROZJEDZIEMY GNOI!!!! STAWIAM WYNIK 3:2 DLA ZAGŁĘBIA I 1 LIGA, 1 LIGA ZAGŁĘBIE!!!!!

---------------------------------------------------
JULIUSZ FANS ZAGŁĘBIE!
janik_16

Postprzez MACIEK 86 2006-06-03, 10:42 am

laBombonera napisał(a)::evil: kazdy ma prawo jedzic gdzie chce a co to znaczy gora? wlasnego zdania niemacie.ja mam ich w tym wypadku gleboko...

To co robisz jeszcze na forum??Czemu nie jesteś w drodze do Bydgoszczy?? Mogłeś zorganizować wyjazd a nie żalić sie :!: Ci co są regularnie na wyjazdach a nie pojechali do Bydgoszczy zaopewne uszanowali zdanie niektórych, a Ci co są na wyjazdach pokroju Jaworzno czy Chorzów to zawsze mają dużo do powiedzenia a mało robią!!

SKOŃCZMY DYSKUSJE NA TEMAT WYJAZDU :!:
MACIEK 86

Postprzez W@llace 2006-06-03, 11:48 am

Najwazniejszy mecz. Mecz o wszystko... Wygramy 0:1!
W@llace

Postprzez GOLO 2006-06-03, 11:52 am

:flaga:
GOLO

Postprzez problematyk-ziom 2006-06-03, 11:52 am

MACIEK 86 napisał(a):To co robisz jeszcze na forum??Czemu nie jesteś w drodze do Bydgoszczy?? Mogłeś zorganizować wyjazd a nie żalić sie :!: Ci co są regularnie na wyjazdach a nie pojechali do Bydgoszczy zaopewne uszanowali zdanie niektórych, a Ci co są na wyjazdach pokroju Jaworzno czy Chorzów to zawsze mają dużo do powiedzenia a mało robią!!

SKOŃCZMY DYSKUSJE NA TEMAT WYJAZDU :!:

ja uważam że szanse nie są równe... i podczas kiedy nie ma wyjazdu i jakiejś zorganizowanej grupy jest znacznie trudniej... bo jechać samemu pociągiem przez pół polski na mecz to już trzeba być odważnym...

ale ja jestm bardzo ciekaw czy góra która tak postanowiła że nie będzie wyjazdu też nie pojechała? gdzie oni teraz są? pewnie powskakiwali w samochodziki i pojechali... :roll:
problematyk-ziom

Postprzez Martin1906 2006-06-03, 12:33 pm

ZAWISZA 0:2 ZAGŁEBIE
Bramki: Zubanovic 34' 78'

NIEMA INNEGO WYJSCIA!!!
Martin1906

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna