ZAGŁĘBIE - ŚWIT 20.05.06 godz. 17.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Kiedys nie wytrzymam

Postprzez Paulus 2006-05-20, 7:10 pm

Dostaje bialej goraczki, jak na stadionie pojawiaja sie "wierni" kibice co to przychodza jak Zaglebie ma szanse na awans i rugaja naszych pilkarzy jesli ci nie prowadza w 5 minucie conajmniej 5:0. Raz zwyzywalismy z kumplem kilku dziadow, ktorzy siedzieli za nami i pol meczu obrazali naszych pilkarzy drac sie na nich przy byle okazji i byl spokuj do konca meczu, dzisiaj byla jazda na Tyca. No do kur...y nedzy co to za zwyczaje? Jak sie nie podoba to wypierd... spowrotem na meline!!! Ja rozmumiem krytyke ale zeby goscia jebac przez 5 minut jak stoi blisko trybuny? Jak strzelil to "znawcy" pierwsi wyskoczyli z okrzykiem w gore. Tyc podbiegl tylko do sektora Ultrasow i im podziekowl, jak schodzil tez bij tylko im brawo i bardzo dobrze! Wstyd i chanba, nastepnym razem sie nie bede pierd... tylko leje w morde i tyle.

Do pilkarzy Zaglebia: Lejcie na tych meneli z gory na dol, prawdziwych kibicow "Na dobre i na zle" na Ludowym jest zdecydowanie wiecej.
Paulus

Postprzez Wuzel 2006-05-20, 7:17 pm

Gąsiński zawalił przy bramce dla Świtu - widać ,że lubi spacery jak Bęben i to na -

Lisiecki spalił się - na początku dobre zagranie później kilka kiksów

Tyc - wolny, nieskuteczny ale po strzeleniu gola negatywny pogląd został zamazany, jednak musi być bardziej sprytny

Dobrze ,że uspokoili nerwówkę i wygrali mecz
Wuzel
ŚRODULAK

Postprzez Martin1906 2006-05-20, 7:23 pm

Martin1906 napisał(a):ZAGŁĘBIE 3:1 ŚWIT NDM

bramki:
Zagłębie - Zuban 13', Skrzypek 44', Wolański 79'
Świt - Wrzesiński 42'

Wkońcu może cos trafie, bo ciagle tylko jestem blisko;):p

no juz Prawie;)) piekna gra ZUBANA, TYC troszeczke niemogl trafic, ale wkoncu strzelil i niezmarnowal okazji. oby tak dalej. POozdro
Martin1906

Postprzez Sir 2006-05-20, 8:36 pm

Bardzo się cieszę z tego wyniku!

Mam pytanie odnosnie tego filmu do sciągnięcia na stronie głownej.

Klikam na film i otwiera mi sie Windows Media Player i wyskakuje trwa łączenie ...i czekami czekam i czekam i nic...

Moze mi ktos cos poradzic ??
Sir

re

Postprzez Qba 2006-05-20, 8:44 pm

jesli uzywasz IE, no to najlepiej sciagnac filmik na dysk jakims programem typu flashget, przez IE nie da rady, mialem ten sam problem.

a obecnie uzywam Firefox'a i wszystko hula...

pzdr
Qba

Postprzez Warson 2006-05-20, 8:52 pm

Ja bym tak gasinskiego nie zmazywal, uważam ze strzal bardzo niewygodny praktycznei nie do Obrony.. Potem Pokazał kilka ciekawych interwencji!

Poza Lisieckim i Troszke Tycem ktoremu dzisiaj emc znie wyszedł ale bramka zmazała Wszyscy na + Dobra zmiana jak Zwykle Maliny. Ciesze sie ze Bialek Nie Wpuszcza juz "Solarium"

:D

Do Polkowic po Zwyciestwo!! Na wyjezdzie gramy lepiej...
Warson

Postprzez Cygan 2006-05-20, 8:59 pm

Sir napisał(a):Bardzo się cieszę z tego wyniku!

Mam pytanie odnosnie tego filmu do sciągnięcia na stronie głownej.

Klikam na film i otwiera mi sie Windows Media Player i wyskakuje trwa łączenie ...i czekami czekam i czekam i nic...

Moze mi ktos cos poradzic ??

Spróbuj prawym myszki, "zapisz element docelowy jako" i ściagnij na pulpit np. Moze wtedy sie odpali.

Co do meczu: Gąsiński nie popełnił błedu przy bramce!!! Był to jego pierwszy mecz w od pierwszej minuty, a bronił o niebo lepiej niz Pietka! Ten ostatni nie powinien sie juz wiecej pojawiać w wyjsciowej jedenastce!
Cygan

Postprzez mdc dg 2006-05-20, 10:37 pm

Ten Gąsiński to popierdółka nie bramkarz :lol: Dobrze że nasi wymęczyli ten wynik bo gra nie wyglądała za dobrze.Za dużo przypadkowych akcji i wogóle jakoś niewyraźnie rozgrywali te akcje.Ale najważniejsze trzy punkty.
mdc dg

Postprzez problematyk-ziom 2006-05-20, 10:52 pm

mdc dg napisał(a):Ten Gąsiński to popierdółka nie bramkarz :lol: Dobrze że nasi wymęczyli ten wynik bo gra nie wyglądała za dobrze.Za dużo przypadkowych akcji i wogóle jakoś niewyraźnie rozgrywali te akcje.Ale najważniejsze trzy punkty.

bez urazy... ale Tobie się chyba mecze pomyliły... nie byleś na Lidze Mistrzów tylko na Dwugoligowym spotkaniu w POLSCE! moim zdaniem zagraliśmy dobre... naprawde dobre spotkanie... strzeliliśmy 3 bramki... stworzyliśmy jeszcze przynajmniej kilka sytuacji do ich strzelenia... w obronie zdarzały sie błędy... straciliśmy bramke troche na własne życzenie... ale naprawde zagraliśmy dobry mecz i przeciwnik nie miał dużo do powiedzienia...

jak dla mnie to najlepszym meczem w tej rudzie był mecz z ŁKS-em... ale środowy ze szczakowianką i dzisiejszy też były niezłe... dobre wrzutki i z nich 2 bramki głową dziś... + prostopadła piłka i 3 bramka...

ostatnio żadko coś strzelamy z rzutów wolnych... i to chyba do dopracowania jest ale zostawmy to sztabowi trenerskiemu...

przypominam że 2- liga gra teraz maraton... i my o ile dobrze licze zagraliśmy własnie 5 mecz w ciągu 2 tygodniu... i naprawde dziś pod koniec meczu też kondycyjnie nie wyglądaliśmy tragicznie... a powiedziałbym dobrze!
problematyk-ziom

Postprzez HrabiaZąbek 2006-05-20, 11:09 pm

mdc dg napisał(a):Ten Gąsiński to popierdółka nie bramkarz :lol: Dobrze że nasi wymęczyli ten wynik bo gra nie wyglądała za dobrze.Za dużo przypadkowych akcji i wogóle jakoś niewyraźnie rozgrywali te akcje.Ale najważniejsze trzy punkty.
:shock:

Stary niewiem gdzie ty byłeś, ale z pewnością nie na meczu Zagłębia.Albo może byłeś ale w jakimś "odmiennym" stanie :lol:

Mecz naprawdę dobry w naszym wykonaniu.Widać że gra naszego zespołu wygląda coraz płynniej.Z drugiej strony jednak widać też, że brakowała Arka i jego wejść.A co do naszego debiutanta, uważam że może i popełnił błąd, ale strzał był bardzo nieprzyjemny do obrony,piłka uderzona z powietrza nabiera dodatkowej rotacji i dlatego nasz "niedoświadczony" bramkarz mógł popełnić błąd.
HrabiaZąbek

Postprzez Przemek26 2006-05-20, 11:42 pm

Kolejny bardzo dobry występ Zagłebia i co najważniejsze wygrany. I to jak w stylu w jakim wygrywamy na wyjeździe. Brawo Zagłębie. Szkoda że Szymonowi trafił sie kiks w debiucie ale mimo tego debiut udany i dobry występ. I najważniesze że idziemy w górę z formą i w tabeli. Brawo dla Zagłebia jeszcze raz.
Szkoda słabego debiutu Lisieckiego.
Przemek26

re

Postprzez Qba 2006-05-20, 11:57 pm

no ja tez jestem zdania, ze debiut bramkarski calkiem calkiem. mysle, ze pietka by sobie lepiej nie poradzil, poza tym chyba Szymek dysponuje lepszymi warunkami fizycznymi.

co do Lisieckiego, to chlopak sie podpalil i tyle. trema go zjadla. miejmy nadzieje, ze nastepnym razem bedzie lepiej.
Qba

Postprzez gĘsIA skÓrkA 2006-05-21, 12:25 am

Gąsiński jak na debiut dobry mecz...:).Gdyby Piętka wpuscił te brame to kazdy by go jechal...jakies szanse przy tym byly :)
Brak kłody :!:
Dobrze grali :arrow: Skrzypek , Lacha , Zuban , Chwalibogowski i Paczkowski :!: ( zaskoczony bylem dobrą grą tych dwoch :P ).Obrona nie miala co sie pokazac :).Słabo dzisiaj cos Tyc...ale checi ma , widac :)
Ogólnie zajebisty mecz :evil: :!: aż sie chce oglądać :lol:

Co do dopingu napisze tutaj..bo w kibicach malo kto pisze :roll:
Co tu mowic :shock:
Kamil tak dalej :) :!: :!: :!: :!: stalo kolomnie 4 starszych panów :) koło 50 :) , szly hasla typu :arrow: on jest przegigant , zajebisty jest...jeden to normalnie caly czas sie patrzyl na gniazdo a nie na mecz i podniecal sie :D pozniej CI sami przy drugije bramce ( nie uznanej ) sie cieszyli , klepali sie i wogule jak kazdy juz wiedzial ze bramki nie ma :D
Dawno takiego meczu nie bylo :)
Ide spac... :roll:
gĘsIA skÓrkA

Postprzez adas 2006-05-21, 6:30 am

DLA MNIE NAJLEPSZYM ZAWODNIKIEM NA BOISKU BYŁ PACZKA. TAK JAK DZIŚ ZASUWAŁ PO LEWYM SKRZYDLE, COŚ PIĘKNEGO. SZYMON TAK NAPRAWDĘ NIE MIAŁ DZIŚ SZANS POKAZAĆ NA CO GO STAĆ. BŁĄD PRZY BRAMCE POPEŁNIŁ WYCHODZĄC NA 5 METR I KONSEKWENCJĄ TEGO BYŁA BRAMKA SAMOBÓJCZA. STOJĄC NA LINI BRAMKOWEJ, PRZY SWOICH WARUNKACH FIZYCZNYCH, BEZ PROBLEMU BY PRZENIÓSŁ PIŁKE NAD POPRZECZKĄ. A TAK DEBIUT, PIERWSZA INTERWENCJA I SAMOBÓJ. TROCHĘ WSPÓŁCZUJĘ SZYMONOWI, ALE GŁOWA DO GÓRY, BĘDZIE LEPIEJ.
adas

Postprzez emdżej 2006-05-21, 6:46 am

Czas na moją wypowiedź. Znów na Ludowym obejrzeliśmy dobry mecz. Ale za to nareszcie wygrany! Zuban po słabiutkim początku rundy wiosennej wreszcie się przebudził i to on jest dla mnie bohaterem spotkania. W końcu strzelił dwie bramki i zaliczył asystę. Na plus również ponownie lewa strona. Bartek i "Paczka" są w bardzo dobrej formie. Na minus Lisiecki (ale tego się spodziewałem już jak zobaczyłem go w składzie). Co do Szymona - nie mam do niego pretensji o tą bramkę i współczuję tak feralnej pierwszej interwencji w Zagłębiu.
emdżej

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna