Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
krzysztof napisał(a):Co tu dużo pisać oglądaliśmy dziś prawdziwy popis nieudolności panów:Morawskiego,
Zubanowicza,
Skrzypka,
Paczkowskiego,
Wolańskiego
Na słowa pochwały zasługuje może Hosic, Adżem, Piętka, Kłoda i może jeszcze Treściński gdyby w końcu przestał piszczeć "Czas, Czas, Czaaaaaaas".
Ogólnie mecz ujmując to nasza kochana drużyna nie podjęła dziś wogóle walki. Dla mnie mogliby nie wychodzić wcale na boisko, w końcu co to za różnica 0:3 czy 0:1. Przynajmniej ci którym się jeszcze chce grać by nie nabawili się kontuzji.
Wstydźcie sie partacze !!!!
Cygan napisał(a):
Nie zgodzę sie z Toba Krzysztof i częścia powyższych wypowiedzi forumowiczów też (np: maras24 - dlaczego uważasz, że naszym piłkarzom brakowało ambicji?).
Morawski był jednym z najlepszych zawodników meczu. Pokażcie mi zawodnika, który walczył bardziej od niego w tym meczu w naszej drużynie? Który oddał więcej niebezpicznych strzałów z dalszej odległości? Moraś wziął w II połowie ciężar gry na siebie, walczył w odbiorze piłki (przynajmniej w walce o górne piłki nie odbijał się od przeciwników, jak większość naszych grajków) Na równi postawiłbym jedynie Arka Kłodę (szkoda jego kontuzji)
zgredos napisał(a):To że przegrywamy mecz za meczem to mnie nie dziwi skoro nasz były trener mówił, że naszym kopaczom wystarczy 1,5 godzinny trening to mamy teraz efekty. Piłkarze mają sił na około 10-15 min, brawo trenerze za wzorowe przygotowanie drużyny do rozgrywek.
Przyjdzie nam walczyć o utrzymanie i oby to się udało.
zgredos napisał(a):To że przegrywamy mecz za meczem to mnie nie dziwi skoro nasz były trener mówił, że naszym kopaczom wystarczy 1,5 godzinny trening to mamy teraz efekty. Piłkarze mają sił na około 10-15 min, brawo trenerze za wzorowe przygotowanie drużyny do rozgrywek.
Przyjdzie nam walczyć o utrzymanie i oby to się udało.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników