Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
PAWEŁ-FB'03 napisał(a):9000 x 5 PLN = 45 000 PLN
3000 x 15 PLN = 45 000 PLN
ale co jest lepiej? mieć wiekszą publike? czy większe ceny biletów? zarobek ten sam...
adas napisał(a):NA 9000 KOLEGO PAWEŁ TO MY NIE MAMY STADIONU. A WSZELKIE PRZEKROCZENIA SĄ KARANE FINANSOWO, WIĘC RACHUNEK NIE WYJDZIE TAKI SAM.
krzysztof napisał(a):Szczerze mówiąc to wątpie czy powodem takiej a nie innej frekwencji jest cena biletu. Gdyby nawet cenę biletu dla wszystkich obniżyli o połowę to nie spodziewałbym się wzrostu liczby kibiców większego niż 10-20%.
Kto ma przyjść to przyjdzie, a jak nie to siłą nie zaciągniesz.
Chociaż z drugiej strony zróżnicowanie cen biletów ze względu na wiek, płeć, godzinę i rodzaj meczu byłoby rozsądne. Jednak znając mentalność służb porządkowych na Ludowym to wątpie czy ktoś by tego przestrzegał.
A JA JESZCZE PRZYPOMNE CI MECZ BODAJŻE Z ZESZŁEGO SEZONU, KIEDY TO DZIĘKI HOJNOŚCI WŁAŚCICIELA KLUBU, KIBICE BYLI WPUSZCZENI NA STADIO CAŁKOWICIE ZA DARMO. FREKWENCJA W TYM SPOTKANIU TEŻ NA KOLANA NIE RZUCIŁA (NIE PAMIĘTAM KTO BYŁ PRZECIWNIKIEM)PAWEŁ-FB'03 napisał(a):adas napisał(a):NA 9000 KOLEGO PAWEŁ TO MY NIE MAMY STADIONU. A WSZELKIE PRZEKROCZENIA SĄ KARANE FINANSOWO, WIĘC RACHUNEK NIE WYJDZIE TAKI SAM.
Oj Adam ale sie przyczepileś...
Primo: pisałem to w odniesieniu konkretnie do Górnika
Secundo: u nas obnizka biletów w jakiś sposób tez by wpłyneła na poprawe frekwencji na Estadio w kontekście takim iż przy takim samym zarobku więcej ludzi ogląda mecz z drugiej strony na niejednym stadionie zdarzał się nadkomplet o którym sie nie pisało i żadnych kar nie było :wink: napiszą pozniej ze było 6000 i jest looz :)
adas napisał(a):A JA JESZCZE PRZYPOMNE CI MECZ BODAJŻE Z ZESZŁEGO SEZONU, KIEDY TO DZIĘKI HOJNOŚCI WŁAŚCICIELA KLUBU, KIBICE BYLI WPUSZCZENI NA STADIO CAŁKOWICIE ZA DARMO. FREKWENCJA W TYM SPOTKANIU TEŻ NA KOLANA NIE RZUCIŁA (NIE PAMIĘTAM KTO BYŁ PRZECIWNIKIEM)PAWEŁ-FB'03 napisał(a):adas napisał(a):NA 9000 KOLEGO PAWEŁ TO MY NIE MAMY STADIONU. A WSZELKIE PRZEKROCZENIA SĄ KARANE FINANSOWO, WIĘC RACHUNEK NIE WYJDZIE TAKI SAM.
Oj Adam ale sie przyczepileś...
Primo: pisałem to w odniesieniu konkretnie do Górnika
Secundo: u nas obnizka biletów w jakiś sposób tez by wpłyneła na poprawe frekwencji na Estadio w kontekście takim iż przy takim samym zarobku więcej ludzi ogląda mecz z drugiej strony na niejednym stadionie zdarzał się nadkomplet o którym sie nie pisało i żadnych kar nie było :wink: napiszą pozniej ze było 6000 i jest looz :)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników