Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
ale mam nadzieje ze kibice zaglebia pojawią sie na tym meczu,pozdro i do zoabaczenia na meczukibiccc napisał(a):a slyszeliscie ze Przemek Pitry nie jedzie do Kszo.....kontuzja ;/ ;/ ;/
NIE WIEM SKĄD TO INFO?kibiccc napisał(a):a slyszeliscie ze Przemek Pitry nie jedzie do Kszo.....kontuzja ;/ ;/ ;/
SLIM napisał(a): Lecz mam wrażenie że cała II liga w tym sezonie gra na Zagłebie. Potyka się Jaga, Widzew,...
Piłkarze Zagłębia Sosnowiec jadą do Ostrowca Świętokrzyskiego, by poprawić sobie humory po ostatniej porażce z Górnikiem Polkowice. Dla trenera Krzysztofa Tochela to okazja do miłych wspomnień. Szkoleniowiec z Sosnowca osiągnął z drużyną KSZO największy sukces w karierze - awans do ekstraklasy.
- To już historia. Prawdą jest jednak, że to dla mnie najważniejszy mecz w rundzie. Musimy zagrać inaczej, lepiej niż w ostatnim spotkaniu z Górnikiem - podkreśla trener.
Zagłębie zagra w Ostrowcu bez Przemysława Pitrego. Przebojowy zawodnik nabawił się kontuzji (mocne stłuczenie łydki) już w 10. minucie spotkania z Górnikiem Polkowice. Mimo urazu dotrwał do końca spotkania. - Nie chcę już do tego wracać. Takie życie piłkarza... - wdycha. - Na początku nie mogłem nawet chodzić, teraz też czuję ból. Lekarze mówią, że kilka dni przerwy dobrze mi zrobi. Na następny mecz w Sosnowcu powinienem być gotowy. Spotkanie z KSZO będę pewnie śledził w internecie. Wierzę, że wygramy - mówi zawodnik. Początek dzisiejszego spotkania o godz. 18.
źródło: tod: "Zagłębie zagra w piątek z KSZO bez Przemysława Pitrego", gazeta.pl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników