Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Tylko ,że te środki w żaden sposób nie są wystarczające aby myśleć o awansie. Po drugie w przypadku awansu kasa musi być niewspółmiernie większa od tej , która jest teraz ! Bo nikt mi nie powie , że będą budować zespół z zawodników z kartą na ręku i pensjami 1 800 brutto. I to jest największy problem . Taka kasa nie znajdzie się od ręki.Diouf39 napisał(a):A nie jest to czasami tak, że dopóki dobrze ma sie ERSI - ERGOM, dopóty kasa na nasz klub idzie i " pierze" sie dobrze.
ALOSZA napisał(a):Jeszcze odnośnie działalności Pana Rudego a raczej jej braku. Dziś sie dowiedziałem że Sląsk Wrocław podpisał umowę sponsorską z Calsbergiem i jak stwierdził prezes z Wrocławia pieniądze są spore i wydatnio pomogą w awansie drużynie z Wrocławia. Jak widać jedni mogą a inni nie.
keff79 napisał(a):Tu macie coś na temat działalności p.Rudego..
http://90minut.pl/news.php?id=334501
może się "Leppery" troche pozytywniej nastawią do p.Rudego :lol: bo na 100% to nie jest "za darmoche" jak w przypadku TVP3, lepsza jakość transmisji i większe szanse na poważne oferty sponsorów.
ALOSZA napisał(a):Podejrzewam dynamitek , że właśnie zostaniesz okrzyknięty kolejnym zresztą "Lepperem" tego forum , który w opinii woelu osób roztacza czarną wizję. ...
LucasUSA napisał(a): Ja sie ciesze, kto lubi narzekac - droga wolna, ale ciezko czasem czytac to forum - narzekanie starych bab na wszystko. Badzcie czasem obiektywni.
michaelus napisał(a):(...) Ale na przykład na Polsacie zwykłym w niedzielę po północy mogą puścić retransmisję tego meczu, bo o tej porze puszczają coś, co w trakcie weekendu było na żywo na Polscaie Sport (czyli ekstra pewnie też) i odbywało się w Polsce. Może to być gala boksu, ale też np. jakiś II-ligowy mecz.
keff79 napisał(a):ps. w ogóle ten temat jakby wziąść dosłownie : "UWAGA !!! Moze jednak awansu ma nie być !!!???" w aspekcie forum piłka nożna to jest on bardzo odkrywczy.. tak awansu może nie być zgadzam się, jak się nic nie ugra to faktycznie może nie być..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników