Zagłębie Sosnowiec - Radomiak Radom 17 września, 15:30

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Rynek 2005-09-17, 7:06 pm

Wynik bardzo cieszy choc w pierwszej polowie nie wygladalo to tak optymistycznie!!! Pierwsza bramka bardzo przypadkowa, druga Przemek ladnie oszukal bramkarza!!! Juz o 4 nie bede wpomial kazdy widzial!!!
Malocha sie nie popisal!! Dobre rozwiazanie Moras defensywny Lacha ofensywny i bedzie gitara!!! Bravo za ambicje!!! Oby tak dalej a I liga czeka!!!!
Zapomnialem pochwalic Pietke ktory swietnie sie spisywal! w I polowie wybronil sytulacje sam na sam a i w II mial sporo pracy!!! Bravo Robert!
Ostatnio edytowano 2005-09-17, 7:07 pm przez Rynek, łącznie edytowano 1 raz
Rynek
Obserwowany

Postprzez tomas1906 2005-09-17, 7:07 pm

ten mecz mial 2 bohaterow Przemka P. i Roberta P. ten pierwszy gral jak w meczu z TSP walczyl, szarpal, strzelal ten drugi to zupelnie cos innego niz przed tygodniem pewny siebie, szybki na lini, zywo reagujacy jak tak dalej bedzie sie staral to wygryzie Marcina z bramki
tomas1906

Postprzez krzysztof 2005-09-17, 7:12 pm

Oglądając rozgrzewkę Zagłebia przed meczem, byłem pełen obaw o losy meczu. Piłka się jakoś chłopakom nie kleiła, podania niecelne, zresztą kontynuacją tego była pierwsza połowa.
Druga połowa to całkiem inny zespół.
Ogólnie mówiąc Brawo!!!
Jak widać nie zawsze trzeba z piłką wejść do bramki aby był gol.
krzysztof

Postprzez musztra 2005-09-17, 7:19 pm

musztra napisał(a):Chciałbym wkońcu zobaczyć więcej niż jedną bramke dla Zagłębia na Ludowym może dziś się uda

No i udało się wkońcu dużo goli.Chciałbym zauważyc również bardzo dobrą gre Arka Kłody którego wszędzie było pełno.
Brawo panowie teraz Odra i Piast :!:
musztra

Postprzez twari 2005-09-17, 7:31 pm

Kilka slow ode mnie. Po pierwsze Kloda zarowno w obronie jak i w pomocy swietnie sie spisuje! Dzis godnie zastapil Skrzypka. Warakomski zdecydowanie lepiej niz na poczatku sezonu. Podobalo mi sie to ustawienie druzyny! Widac ze trener ma olbrzymie pole manewru! Widac tez ze Skrzypek nie jest zbawicielem i bez niego swietnie sobie radzimy. Widac tez ze Pietka nie jest siatkarzem (co mu niektorzy tu zarzucali) a bardzo dobrym bramkarzem! Mam wrazenie ze gdyby stal Beben na bramce to kilku pilek moglby nie wyciagnac! Mysle ze trener powinien jeszcze na Pietke postawic bo chlopak jest na gazie!
Dalej - w drugiej polowie Lacha zagral ofensywnego i roznica w grze byla znaczna!
Morawski - naprawde dobry mecz. Zdecydowanie lepiej czyta gre od Butryna. Lepsze podania. Widac ze wraca do formy. Stawialbym na niego!
Pitry... :D PITRY PITRY PITRY!! Bramka 2 i 4... mistrzostwo swiata! 4 to juz wogole klasa... ale przy 2-0 widac bylo ze zespol sie rozluznil i zaczal grac swoje na pelnym luzie! Czyli tak jak gral na wiosne! I efekty byly widoczne!
Podsumowujac... zaskoczylem sie mile!! Rece same skladaja sie do oklaskow! :)
PS. Nareszcie nadszedl mecz w ktorym to my przewazamy i w ktorym to MY mamy szczescie i pilka mija slupki i poprzeczki z tej dobrej strony! :)
twari

Postprzez gothblack 2005-09-17, 7:32 pm

Ufff!!!! Tylko żeby wynik nie zamydlił nam oczu,bo gra naszej druzyny wołała momentami zwłaszcza w pierwszej połowie o pomstę do nieba :!: :!: Radomiak bardzo słaby,ale gdyby nie Robert Piętka mogło być róźnie.....jeszcze raz powtarzam nie mamy ławki :!: :!: ,aż boję sie myśleć co będzie dalej jak dopadną nas kontuzje i karkti.....
gothblack

Postprzez twari 2005-09-17, 7:39 pm

gothblack napisał(a):jeszcze raz powtarzam nie mamy ławki :!: :!:

Co Ty bredzisz? W obronie w mamy na rezerwie Warakomskiego ktory pokazal ze jest w dobrej formie. W pomocy mamy: Lacha, Wolanski, Skrzypek, Chylaszek, Moras, Paczka, Chwalibogowski, Butryn (8 POMOCNIKOW!!!). W ataku troche gorzej bo Pitry, Malocha i Zuban + Wolanski ktorego mozna do ataku przesuwac!
Mysle ze nie mamy co narzekac!
twari

Postprzez wieszczu 2005-09-17, 7:45 pm

Pierwsza połowa mogłaby się w zasadzie nie odbyć,natomiast druga była już namiastką tego,co zawsze chcielibyśmy oglądać w wykonaniu naszych piłkarzy.Szczerze mi zaimponował Robert Piętka.Śmiem twierdzić,że piłki które dziś wybronił to Marcin większość z nich by wpuścił,ale to tylko oczywiście gdybanie i tą kwestię odpuszczam.Co do postawy Pitrego tutaj zapewne wszyscy będziemy zgodni-fantastyczy mecz,napastnik z krwi i kości.Wielkie brawa!Wypada żałować,że nie mamy drugiego tej klasy piłkarza w przodzie.Małocha już nawet nie jest statystą!On jest wręcz destruktorem naszej gry!!!Nie chcę go już więcej oglądać w tych najpiękniejszych barwach.Trenerze błagam,litości!
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez gothblack 2005-09-17, 8:01 pm

twari napisał(a):
gothblack napisał(a):jeszcze raz powtarzam nie mamy ławki :!: :!:

Co Ty bredzisz? W obronie w mamy na rezerwie Warakomskiego ktory pokazal ze jest w dobrej formie. W pomocy mamy: Lacha, Wolanski, Skrzypek, Chylaszek, Moras, Paczka, Chwalibogowski, Butryn (8 POMOCNIKOW!!!). W ataku troche gorzej bo Pitry, Malocha i Zuban + Wolanski ktorego mozna do ataku przesuwac!
Mysle ze nie mamy co narzekac!

Hmmm myslę,że troche przesadziłeś twierdząc,że Butryn,Paczka,Chwalibogowski,że nie wspomne Małocha i będący w słabej formie Zuban(mam nadzieję,że mimo wszystko ten przeciętny napastnik odzyska formę) moga pociągnąc nasza drużyne w ciężkim momentach jakie niewątpliwie nadejdą....,A GDZIE REZERWOWI STOPERZY!!!!!!!!!!!
gothblack

Postprzez twari 2005-09-17, 8:09 pm

Paczkowskiego bym sie nie czepial! Na Zubana licze! Pokazal ze potrafi grac i strzelac! Natomiast masz racje co do stopera! Mamy swietna obrone ale nie mamy na nia zmiennikow poza prawa strona (Kloda/Wara)! Bo Malina to taki sobie stoper... raczej defensywny pomocnik! A Stemplewski? Tak wiec trzymajmy kciuki aby omijaly ich kontuzje i kartki bo obroncow mamy naprawde dobrych!

PS. Czy to przypadkiem nie byla 2 zolta Lachy? Wydaje mi sie ze juz mial jedna na koncie! Poprawcie mnie jesli sie myle! Ale jesli nie to kiepsko bo Piast gra zaskakujaco dobrze ostatnimi czasy... i bez Lachy roznie moze byc!
twari

Postprzez MACIEK 86 2005-09-17, 8:12 pm

twar nie mylisz sie to była 2 żółta wcześniej z Lechią G ale pauzuje sie za 4 więc z Piastem zagra:)
MACIEK 86

Postprzez twari 2005-09-17, 8:14 pm

MACIEK 86 napisał(a):twar nie mylisz sie to była 2 żółta wcześniej z Lechią G ale pauzuje sie za 4 więc z Piastem zagra:)

ZA CZTERY?? To co mnie tak przymulilo ze za 2?? :lol: No to cale szczescie... :)
twari

Postprzez PTAQ84 2005-09-17, 8:15 pm

Pitry-rewelacja
Piętka-świetnie
szkoda że pod koniec nie dobiliśmy już bezradnego Radomiaka ale nie ma co narzekac 8) Teraz licze na dobry występ w PP i zwycięstwo w Gliwicach 8)
DO BOJU ZAGŁĘBIE :!:
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez zgredos 2005-09-17, 8:22 pm

Bohaterem meczu był Pitry, ale ja mam jeszcze dwóch piłkarzy którzy zasługują na pochwały Piętka (myśle że trener nie zrobi błędu i w następnym meczu nie wystawi Bębna) noi Kłoda- kolejny b. dobry mecz tego zawodnika

Ps. Ciekawy jestem co teraz powiedzą ci co tak narzekali na Piętke (dwa b. dobre mecze tego zawodnika, moim zdaniem Bęben powinien na dłużej siąść na ławie)
zgredos

Postprzez Karo 2005-09-17, 8:23 pm

twari napisał(a):
MACIEK 86 napisał(a):twar nie mylisz sie to była 2 żółta wcześniej z Lechią G ale pauzuje sie za 4 więc z Piastem zagra:)

ZA CZTERY?? To co mnie tak przymulilo ze za 2?? :lol: No to cale szczescie... :)
Nie przymulilo Cie, tylko nie masz wystarczajacej wiedzy kolego 8) Za 2 kartki to sie pauzuje w pucharach.
Karo

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna