Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Krawiec napisał(a)::lol: Dynamitek ja bym to "obuwie" polecał na ręce i nogi Marcina . Parowanie to jedno, a efekt wizualny to drugie :wink:
Teraz przyszło mi do głowy żebyś może zgłosił się raz w miesiącu na matę do Czarka i przeprowadził indywidualny trening dla bramkarzy (wiadomo że oni walczą nie tylko w stójce).
Druga i trzecia zasada judo była by też wskazana jeśli chodzi o mentalność tychże.
8) :wink:
bartek1301 napisał(a):Ponawiam swoje pytanie na temat wyjazdu do Wrocławia.Czy wie ktos czy bedzie specjal i o której???
AUROCHS napisał(a):Gdybyście jechali pociągiem nie mielibyście takich problemów :wink:
Co do meczu to mam nadzieje że: Lachowski w końcu będzie prezentował to do czego Nas przyzwyczaił, Chylaszek wypadnie co najmniej tak jak w ostatnim meczu, a Butryn posiedzi na ławce :lol:
I jeszcze kilka słów o panu Cwalinie. Może nie będzie stronniczy w końcu mecz w tv. Pozostaje wierzyć że będzie czuł się obserwowany, tylko czy to coś pomoże, przecież te mecze w których się "wykazał" były pokazywane w canal+...
Ale ufajmy "resocjalizacji" polskich sędziów :)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników