Terminarz rundy jesiennej

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

:(

Postprzez ^m@rcin^ 2005-06-21, 5:49 pm

Mi nire pasuje caly sierpien mnie nie ma w kraju :(
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez olo69 2005-06-21, 5:58 pm

najlepsza reklama last minute dla kibiców Zagłebia to terminarz :wink:
własnie ustaliłem z rodzinką plan wakacyjny (oczywiście uwzględniając mecze) i jak zdrówko pozwoli to się w sierpniu obejrzy 4 mecze
olo69

Postprzez DaMi 2005-06-21, 6:17 pm

Akurat jak jest meczz Lechią to ide na wesele :cry:

A co rewanży to już 3 kolejki będą rozgrywane w środku tygodnia - dobrze że gramy w tym czasie dwa mecze u siebie i jeden na wyjeździe w Bytomiu albo Jaworznie
DaMi

Postprzez twari 2005-06-21, 6:35 pm

DaMi napisał(a):Akurat jak jest meczz Lechią to ide na wesele

Zdezerteruj.. :)
No chyba ze to Twoj... :wink: :D
twari

Postprzez Warson 2005-06-21, 7:22 pm

Z tego co czytam to widze ze praktycznie wiekoszci nieodpowiada ten terminarz bo wszyscy na Wakacjach. Wiec na Tych Arcy Waznych Meczach Nie Widze Publicznosci. i Boje sie ze bedzie tak jka w Meczach na zakonczeniu niedawngo sezony M.in. Kszo i Świt :(
Warson

Postprzez Robson_sc 2005-06-21, 7:33 pm

Co sie boisz na zapas. Lepiej na drugi raz uwazaj na ortografie , bo jak widze pare lekcji by Ci sie przydało:?
Robson_sc

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-06-21, 7:34 pm

Ale tez sporo ludzi zostaje w mieście i na pewno nie bedzie takiej frekwencji jak myslisz. I przestan najlepiej pisac w srodku zdania duzą litera :roll:
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez ATR 2005-06-21, 9:05 pm

Nie wiem czemu niektórzy są tacy zdziwieni. Przecież można było się domyślić, że sezon zacznie się podobnie jak w tamtym roku na przełomie lipca i sierpnia i zaplanować wakacje w innnym terminie a nie teraz rozpaczać.
ATR

Postprzez Karo 2005-06-21, 9:32 pm

ATR napisał(a):Nie wiem czemu niektórzy są tacy zdziwieni. Przecież można było się domyślić, że sezon zacznie się podobnie jak w tamtym roku na przełomie lipca i sierpnia i zaplanować wakacje w innnym terminie a nie teraz rozpaczać.
Wakacje wakacjami, ale pracowac trzeba... A jak w polsce nie ma roboty, to jaka jest inna opcja?? Pomysl. I nie dziw sie ze ktos rozpacza, skoro chce a nie moze... A ci co jada sie opalac, to faktycznie niech sie tu nie uzalaja. Ich wybor.
Karo

Postprzez robercik 2005-06-22, 8:20 am

mam nadzieje, ze mecz z ruchem bedzie w niedziele 14 sierpnia, bo jak bedzie dzien wczesniej, to dupa - slub znajomych.
Reszte meczow powinienem zaliczyc :D
robercik

Postprzez SCORPARO 2005-06-22, 8:41 am

...mnie też nie leży układ niektórych spotkań, ale ponieważ urlopik dopiero we wrzeniu powinienem zaliczyć komplet na jesień (oczywiscie mówię o meczach u siebie - i co najważniejsze : ja już wiem że rezygnuję w sierpniu z długiego weekendu ... na rzecz meczu oczywiście ... )

Co do ludków wiecznie niezadowolonych : "jeszcze się taki nei urodził, coby każdemu dogodził. Obojętnie jak by nie ułożyli terminażu spotkań, zawsze znajdą się tacy co to ich akurat w dniu meczu będzie "swędziała dupa" albo jakiś inny kataklizm nasąpi... Pisałem już nie raz, ale powtórzę ponownie : Jak ktoś uważa się za kibica Zagłębia (prawziwego kibica), to przestaje pier****ć i robi tak aby sobie poukładać w ten sposób rozkład zajęć, żeby być i tu i tu ... ja osobiście właśnie tak zrobie (a naprawdę pare spotkań zupełnie nie po mojej myśli).
SCORPARO

Postprzez michaelus 2005-06-22, 8:55 am

Warson napisał(a):Wiec na Tych Arcy Waznych Meczach Nie Widze Publicznosci. i Boje sie ze bedzie tak jka w Meczach na zakonczeniu niedawngo sezony M.in. Kszo i Świt :(

A na pierwszym meczu minionego sezonu z Radomskiem było 5000. A teraz rywale szykują się o wiele bardziej interesujący, więc dlaczego miałoby nie być widowni?
michaelus

Postprzez keff79 2005-06-22, 9:03 am

Z zespołami Widzewa, Lechii, Śląska, ŁKS, GKS, Jaga, Podb.BB może być różnie, przecież nie wygramy wszystkiego ..chyba :lol: ale jeśli z pozostałą dziesiątką zapunktujemy po 3 pkt. oczywiście! bo u nas jest zasada "żadnych kompromisów - remis??! a co to?" - co mi się zresztą podoba hehee.. to jesteśmy w strefie awansu jak nic.. musimy wygrywać z potencjalnie słabszymi
keff79

Postprzez MrCricket 2005-06-22, 11:21 am

To ma być sezon upragnionego awansu, wszyscy na to czekamy. O frekwencje się nie martwcie, jeśli będą wyniki to widownia będzie duża. Tymbardziej ,że naprawde wiele uznanych firm będzie grało w tym roku w 2 lidze i kilka już jesienią zawita na Ludowy. Co prawda kilika atrakcyjnych meczy pod wieloma względami będzie już w sierpniu, ale ci co bedą mogli i będą chcieli to przyjdą.Na pierwszy ogień Podbeskidzie i Widzew czyli drużyny, które mają ambicje 1-ligowe, więc 4 zdobyte punkty byłyby dobrą zaliczką.Dobrze, że GKS na którego tyle lat czekaliśmy (jeśli przystąpi do rozgrywek) będzie w październiku grał u nas, przez co wejdziemy Giekse i być może nawet na Ruch.

PS Śmieszą mnie te narzekania na terminarz i usprawiedliwienia czemu ktoś będzie wtedy nieobecny. Napiszcie najlepiej skarge do PZPN-u i może Listek coś zakombinuje. :D Wyobraźcie sobie,że każdy kibic Zagłebia który ma dostęp do internetu pisałby takie żale na forum-syf totalny. Mi też nie pasuje, bo w mam wtedy żniwa i kogo to obchodzi ,że mnie nie będzie na meczu ??? :lol:
MrCricket

Postprzez lukes 2005-06-22, 12:29 pm

:arrow: chyba nikt nie zwrocil uwagi na jedna ciekawa rzecz
a mianowicie :gramy dokladnie z tymi samymi druzynami co Widzew kolejke wczesniej :twisted:
badz co badz beda to na pewno trudne mecze - kontuzje,kartki, spory wysilek fizyczny. Wiekszosc druzyn na pewno nie bedzie sie oszczedzac w pojedynku z Lodzianami a dwa mecze na pelnych obrotach dla wielu moze byc sporym problemem.
:arrow: podobną sytuacje w I lidze ma Legia :wink: - gra z druzynami ktore kolejke wczesniej sprawdzi Wisla :twisted:
:arrow: szkoda ze dwa razy w jednej rundzie Lodz
:arrow: moze byc zimno w listopadzie w Bialymstoku
:arrow: koncowka maja (cieplo!!)Polkowice - ci co byli pamietaja ze z biletem z meczu duza znizka na miejscowy aquapark - mozna by skorzystac :wink: :wink:
:arrow: na wiosne pojezdzimy (oby :!: :!: ) troche po Slasku - Katowice, Chorzow,Bytom(Jaworzno)
:arrow: no i mogli by juz konkretyzowac dokladne dni rozgrywania meczy(sobota czy niedziela) bo nie wiem jak grafik w pracy ulozyc na sierpien :P

ps.
tabela z gory juz ustalona ?

http://www.90minut.pl/liga.php?id=1945
lukes
no spin

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna