wieszczu napisał(a):Legionisto Gebels daruj sobie te wszystkie pouczenia.My wiemy jak się mamy zachowywać.Każdy zorientowany w temacie kibic wie,że fanom Jagiellonii należy się szacunek.U mnie będą go mieć zawsze(mam nadzieję).Jedna czy dwie nieprzemyślane wypowiedzi nie mogą kreować ogólnie negatywnego wizerunku Jagi,bo ten jest(jak sądzę)w naszych wyobrażeniach raczej pozytywny.
Wieszczu! nikt Was nie uczy,a tym samym do Was się nie p......la!,mam nadzieję,że inni Kibice Zagłębia nie wezmą do siebie tego co napisałem tak jak Ty i poprzedni rozmówca.Spójrz obiektywnie jak to właśnie wygląda z boku jaki to jest szacunek i czy to było wogle potrzebne,a skoro Ty wziąłeś to tak osobiście i ktoś tam wyżej te krupnioki,teraz tylko brakuje wśród Kibiców Jagi podobnego spojrzenia i przez 1 czy tam 2 wpisy coś co trzeba latami budować(nie mówię o zgodzie,ale o szacunku)jedna osoba,mam tu na myśli "pesto",nie wadomo zresztą do końca o co jej biega,może zniweczyć słuszne w założeniu postawy i dzialanie wielu osób,także miej i to na uwadze,nie tylko szowinizm regionalny,który zreszta zawsze był i będzie pod każdą szerokością geograficzną,choćby nie wiem jak był skrywany.W dalszym ciągu uważam ,że osoby nie mają ce odpowiedniego stosónku do pewnych spraw nie powinny się wogle udzielać w takich miejscach jak forum,a wypowidzi obraźliwe,bądź chamskie powinny być usuwane ,a wraz z tym i osoby bez mózgu,chrzaniące od rzeczy po antku,albo trawie.Z całym szacunkiem dla Ciebie ,dla mnie "pesto" jest miękim f.....tem pod postacią baby której już nikt i nic nie dogodzi,a swoim zachowaniem robi lipę ogólną ludziom którzy utorzsamiają się z Zagłębiem,a tym samym z Legią,chyba ,że coś przeoczyłem w temacie o Nas i coś złego się zaczyna dziać.Może jeszcze z kilka osób tak myślących jak "pesto" i skłuca wszystkich,a menda pewnie czyta i dusi się z radości ,że jest na świeczniku i ,że zaistniała.Znalazła najdurniejszy z możliwych sposobów na zaistnienie,ale jak widać skuteczny i tym samym cel osiągnęła!
tyle więcej w tym temacie nic nie powiem bo nie jest wart zachodu.
Tak jak pisałeś większość wie o co biega i tak ma być i jest OK.Pozdrowienia i bez urazy!